標題: 無線"唔使怕醜"抄外國"整容救兵"?! [打印本頁]

作者: lookityourself    時間: 2007-7-26 11:31 PM     標題: 無線"唔使怕醜"抄外國"整容救兵"?!

成個節目做到同外國一樣.,. 到最後又係o係間屋度叫哂d 屋企人黎..../ z: J- S3 }/ O+ G! ?9 o4 y; }
但人地外國做得好好多.,. 人地真係整完容靚哂..完完全全脫胎換骨+ N+ W8 t- r& c1 `1 o0 N

/ N) w9 v7 y4 b/ i7 E- `但呢個節目就有d "那西".,.,完全比唔到人一種整完容唔同o既feel!!!!
作者: iknow    時間: 2007-7-27 12:40 AM

套野...蕭定一夾硬黎ge...
作者: ┌小肥┘    時間: 2007-7-27 09:24 AM

"整容救兵"係咪姐係"粉紅救兵"??
作者: head    時間: 2007-7-27 11:10 AM

唔止節目"那西" 個名都衰過人"唔使怕醜"  * c0 J8 o# v7 A5 U/ G% M
& M4 q/ A  S" {0 A! b
唔怕醜 就唔使走去整容啦
作者: keiff    時間: 2007-7-31 01:59 PM

Originally posted by head at 2007-7-27 11:10 AM:3 J- [/ C3 H7 k+ O5 s6 C' T
唔止節目"那西" 個名都衰過人"唔使怕醜"  $ \9 Q. `. Z2 d5 Q/ V0 J

~$ n: ?& W' H  B" A4 Y5 L6 ?1 ?唔怕醜 就唔使走去整容啦
. @) z1 A* O' Q- y) @0 G+ r
& d, D9 E: Z1 n) Q6 ~
我諗佢係想講"你唔使再怕自己醜樣喇~因為整容可以幫到你"
作者: ts742113    時間: 2007-7-31 06:54 PM

佢大把節目都係抄人架啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0