標題: 伊拉克人真係好野 [打印本頁]

作者: ASPP    時間: 2007-7-31 12:32 AM     標題: 伊拉克人真係好野

頭先先無綫新聞報道,伊拉克國家隊贏左亞洲杯,班友舉國歡騰,興奮到係咁向天開槍慶祝,子彈跌翻落黎,搞到好多人身中流彈,死撚左最少七個人,五十幾個人受傷。
" D, n" k4 A% Q- G6 Z, c
2 e% [6 C9 R8 T人民的文化素質簡直為世界之高峰。
作者: sas    時間: 2007-7-31 12:36 AM

拍戲就見得多啦向天開槍+ _" u3 e  H# i$ T$ [4 L
咁唔知d子彈幾耐先會跌番落黎呢?
- `; G, R- u  Q# p, p而且支支Ak唔死都難啦
作者: ch3mistry    時間: 2007-7-31 12:39 AM

之前入左決賽d 人慶祝緊果時又唔知邊度爆炸死左幾十件
作者: shehboy    時間: 2007-7-31 01:16 AM

Originally posted by sas at 2007-7-31 12:36 AM:3 e! }; o1 L$ y2 P: U+ z6 R3 b) g
拍戲就見得多啦向天開槍$ w: T% ~2 k) I( n
咁唔知d子彈幾耐先會跌番落黎呢?* a- [7 F2 i% N* P7 ?- O
而且支支Ak唔死都難啦
' _6 A% M& z, l! c1 B6 D) {3 x& @& D( P4 a# k' I6 T
澳門上次條差佬向天開槍, 粒彈頭越過一座山飛到去一條街以外跌返落黎打傷一個鉄騎士.
作者: e_e    時間: 2007-7-31 01:25 AM

妖 , 英國 南美 一次足球暴動都唔只七件拉~~
作者: 155220    時間: 2007-7-31 06:16 AM

Originally posted by e_e at 2007-7-31 01:25:6 t  A- n  b+ q# D9 h5 z
妖 , 英國 南美 一次足球暴動都唔只七件拉~~
0 D( Z* ^7 M! l6 S0 ?2 W

& F5 Y) L+ F1 [& F3 N& e; o% N/ D講得好
: {, ~4 W* l9 Z- b  w2 ~但伊拉克人既向天開槍慶祝習慣一定要改改。
作者: iknow    時間: 2007-7-31 07:37 AM

真係唔可以出街...% t/ K+ \: j( X
$ ?' {9 s. c* y9 c' D$ R! w; Y5 G
出街就8成中流彈...
作者: sky308    時間: 2007-7-31 02:34 PM

個晚知佢贏左...9 X* J. b$ z; G3 L5 T# u6 S
成班26fun友即開post話第二朝一定會有人中彈* g- ?+ |8 w3 E' w( m' b  {
點知第二朝坐火車真係有咁既事...當堂啞左...
7 u! U4 r; S4 b; }  v
, ^3 q1 o# ?' _0 p3 Y, x26fun力量真大!!!!!!
作者: sakura310    時間: 2007-7-31 03:33 PM

Originally posted by sky308 at 2007-7-31 02:34 PM:. L! J9 c1 \8 x2 p" W
個晚知佢贏左...
+ ~) R6 ~* z3 c5 E+ _成班26fun友即開post話第二朝一定會有人中彈" M7 Q3 G: W5 B4 `2 s
點知第二朝坐火車真係有咁既事...當堂啞左...
" V! o, m; @$ N. z
) A% e7 |# H" I+ T: ]26fun力量真大!!!!!!
  l+ b% E9 l$ s3 C/ l
6 \, j# \0 I( ]# B2 S1 ?4 U
咦?9 u2 L! z2 {- ]) I$ }1 O7 F9 o, G: |
照你咁講9 Q4 @8 w, p7 F' r! R' E. s8 a
26fun的大家咪都係好好野?! |* n+ O5 }: {/ e7 r8 w2 g

! q) B4 r9 \# s2 l' e' _2 `物理裡面講,無外力影響下,向天開槍,以甚麼速度射上,就以甚麼速度落下8 K0 g9 a. H7 q
咁同用支槍零距離射擊係無分別的
作者: jonesfh    時間: 2007-8-15 11:17 PM

不會吧那以後只要伊拉克在慶祝就趕快躲近家就對吧

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0