標題: 旺角波鞋街MVP好唔老實!對鞋有D緊,冇得換!!! [打印本頁]

作者: keiff    時間: 2007-7-31 01:47 AM     標題: 旺角波鞋街MVP好唔老實!對鞋有D緊,冇得換!!!

早兩日去MVP買咗對all star,因為佢間鋪都幾細,冇乜位俾我試行多幾步,於是就買咗返屋企,試真D原來有D緊~今日就走去換,點知佢唔肯換,D態度仲勁串!!! 佢地sell鞋手法又唔老實!!!!我試鞋嗰陣,佢話冇我揀嗰個款,叫我試個新款,佢話:"要呢對啦~最多平D俾你喇~" 原來佢地全線all star都係賣九折,佢嗰日就係收我九折既價錢~但就冇同我提過係全線九折!!!
作者: iknow    時間: 2007-7-31 07:34 AM

係咪買街邊小食隔離果間??
作者: 渭d肆    時間: 2007-7-31 10:37 AM

係啦!我都俾佢跣左一鍋!買對dunk 夠膽甩底喎!
作者: BBNN    時間: 2007-7-31 11:15 AM

呢d真係
( x$ ?6 E% L/ B2 S. i' q! Z" h有時問佢野,佢又會借d衣黎叉開話題,9唔搭8; ]6 ]2 `. B# [0 @1 {0 ^8 E
係咁叫你買佢指定d野
6 ~& i/ F: h# K& Z都痴線,真係拿拿聲走人,唔鬼買好過
/ z* Z4 m) b" O, ?" N; H, ]買左又好似樓主咁,冇得換
8 L  N6 F1 [2 M+ s: b賤格到死...有時仲要睇下佢地門口,其他"各落頭",收銀果邊呀咁,有冇貼張d豆屎咁細既"規則"
作者: keiff    時間: 2007-7-31 01:20 PM

依家一時諗唔起係咪隔離有街邊小食嗰間~! k: H* ^, b4 D0 t  i% T
收銀嗰個女人,即係sell我嗰個~仲串到叫我"報警囉"
2 q# Z5 U3 A. b& B* U/ G  H真係吹漲!!!你估我真係好得閒咩~
/ w# f1 D+ c8 b# m% _. w我嗰陣又真係有野做~
' D% }" J/ n/ ]/ @5 O6 e2 v淨係兇下佢~問佢叫咩名~, a4 H) R, C" K
你地要記住佢呀~個女人負責收銀~叫"呀Ling"
作者: keiff    時間: 2007-7-31 01:27 PM

Originally posted by 渭d肆 at 2007-7-31 10:37 AM:1 G( j4 l/ J! K2 X
係啦!我都俾佢跣左一鍋!買對dunk 夠膽甩底喎!
& o/ P/ G! {+ r- H
: r# |6 N" T+ u0 D1 u* q) C咁你有冇拎去換呀???; P$ t, H2 T) ?# w% J! y
睇黎以後買鞋都要試哂兩隻~綁埋鞋帶~行多幾步~試到清清楚楚至好買~; N1 g, O; w& L+ o1 ~
真係唔好旨意間鋪頭有乜售後服務~
作者: f.barthez    時間: 2007-7-31 05:52 PM

我試過買NIKE JORDAN ... 對鞋帶一長一短既 ...
7 f. W- s+ F1 ]$ F( C好在果次我留意到啫...
% E+ M7 e: s' _) y下次買鞋真係要check真d ...
作者: keiff    時間: 2007-7-31 06:59 PM

Originally posted by f.barthez at 2007-7-31 05:52 PM:
) I, w/ y1 t% u" n我試過買NIKE JORDAN ... 對鞋帶一長一短既 ...
, [' B4 P% Y7 T7 U' l% R4 g好在果次我留意到啫... & u, i/ c: I4 r" r( w
下次買鞋真係要check真d ...
1 h! e9 c/ h  m, w- f6 R

2 e* F0 D2 q4 }6 W! L: X$ C喺MVP買?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0