標題: 自私賤女人 [打印本頁]

作者: wong_hing_pan    時間: 2007-8-7 07:13 AM     標題: 自私賤女人

呢個自私賤女人, 一個屎忽座兩個位, 之後架車冇位都唔讓人( @7 }: ]5 _( ]& [$ r
一隻狗屎腳踏在座位上, 講電話超大聲......
& j% c4 I  I) p7 r4 R4 ]) F5 W& x' ]5 q0 _/ w5 q) Q7 \
人渣玉照要多轉貼, 等佢親戚朋友都睇到, 再通知佢出名了!!!& R6 u# `5 X/ ], O2 |* w3 p
* a. V% Y3 A4 q3 }

圖片附件: 8婆1.jpg (2007-8-7 07:13 AM, 97.8 KB) / 下載次數 106
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1144490&k=e47d36d3f5d530afdde6db6462692c66&t=1726932384&sid=yskq21

圖片附件: 8婆2.jpg (2007-8-7 07:13 AM, 93.2 KB) / 下載次數 29
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1144491&k=0745b7ff20bd6e2f143d4c5ce3a3bc2c&t=1726932384&sid=yskq21

圖片附件: 8婆3.jpg (2007-8-7 07:13 AM, 76.2 KB) / 下載次數 57
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1144492&k=17ee866295f19c6c2973f40103899363&t=1726932384&sid=yskq21

作者: 渭d肆    時間: 2007-8-7 11:08 AM

點解香港咁多呢d人ga!我前排搭車都有d咁既事呀!
9 s* L( Z. \. i* i: \# w不過係火車度!
作者: msv    時間: 2007-8-7 04:36 PM

好明顯e個係上面落泥既
作者: 大優勢    時間: 2007-8-7 09:31 PM

Originally posted by msv at 2007-8-7 04:36 PM:9 t/ W- N! m# g! S* Y8 ]$ }' Y
好明顯e個係上面落泥既
1 V  z) |7 I0 o0 b% O, X
7 J$ F# c( f" b+ O

; k5 h6 e9 M& z# I3 Q: s$ c% @; p0 G3 B; x" }% j& {
下面上黎得吾得先
作者: shehboy    時間: 2007-8-7 10:11 PM

Originally posted by msv at 2007-8-7 04:36 PM:0 F& `$ [' U3 H: L
好明顯e個係上面落泥既
- G8 Q& |" `" g. Q4 i5 a$ G

0 U) x! ?3 w7 k0 G# U! p2 @100% sure 3 k' I  l3 X  k5 y' g

作者: 水仙    時間: 2007-8-8 08:14 PM

呢條人渣 咁樣坐法 好想打佢
- G0 ~- y% ~- @- `
9 r4 j: i8 J! {6 e第三張隻腳係唔係樓主架?
- Q% F, w( T$ w9 @6 \+ G佢隻臭腳飛過晒河 又唔理人感受 佢果頭近
作者: bigfish    時間: 2007-8-9 04:59 AM

中國人真係...
# z6 N) \( M' D* n2 T5 G呢d 就係民族劣根性
作者: andyandyandy    時間: 2007-8-9 05:15 AM

呢d人我都時常見,; p. _9 ]6 R6 }! {
正面講佢又唔想攪到自己激氣.
! G7 X" `7 P/ [0 o唯有
0 G" ^, |( T" f- O9 c( Q9 c, O& H+ ^: p9 I$ L0 A4 Z# W
[ Last edited by andyandyandy on 2007-8-9 at 05:16 AM ]
作者: 煎炒煮炸    時間: 2007-8-9 05:04 PM

千萬唔好同呢類人講道理......會永遠都講唔完的= ="
作者: kcwong    時間: 2007-8-11 09:02 PM

我都有這樣的遭遇,十分討厭,真想教訓佢!
作者: jonesfh    時間: 2007-8-15 11:10 PM

要是我的話我可能會勸她如過不聽的話我會大聲罵他的
作者: ccl299    時間: 2007-8-16 09:40 PM

Originally posted by 水仙 at 2007-8-8 08:14 PM:
0 b0 D* E. m$ A& j呢條人渣 咁樣坐法 好想打佢+ J% j. G. b( N& r; d' ~

8 ]& _2 y" b8 u. k" u' @" [4 n第三張隻腳係唔係樓主架?& l( k3 v+ r8 K
佢隻臭腳飛過曬河 又唔理人感受 佢果頭近
0 Z0 v" e( _& f% h

作者: pigcat    時間: 2007-8-17 01:26 AM

好多呀嬸呀叔都係咁
, F2 P: }$ j0 k* I( R4 U8 X* t
. c. b5 c' E  Hinconsiderate...
作者: lee ba ba    時間: 2007-8-20 11:19 PM

呢條八婆咁樣衰.配合埋咁既行為很正常合理,
作者: em610610    時間: 2007-8-21 01:33 AM

人地唔駛坐咩?!
作者: tonyma3729    時間: 2007-8-21 09:37 AM

我搭地鐵個時有條友仔明知d 人要捉住條柱....仲要bun 唒個身落條柱tim la.....
作者: ︱ 綽〞    時間: 2007-8-22 06:21 PM

係咪大陸落黎架條仆街
作者: train3898    時間: 2007-8-23 03:18 PM

too bad ...
作者: GTOGTO    時間: 2007-8-23 04:59 PM

你應該叫佢坐返一個位
& v0 v5 f3 R/ v7 {7 D7 d唔係就通知車長 or 報警2 \- }% o' x; ~: I$ O
呢度講無用
作者: haukwankin    時間: 2007-8-23 05:33 PM

俾我會特登坐隔離個位掃開佢隻死人腳...
作者: rsonicway    時間: 2007-8-23 11:17 PM

香港太多呢D人喇.....
作者: msv    時間: 2007-8-23 11:57 PM

Originally posted by tonyma3729 at  09:37 AM:1 Q5 e$ T4 ~" H; S% A
我搭地鐵個時有條友仔明知d 人要捉住條柱....仲要bun 唒個身落條柱tim la.....
" U8 h# {- x% Z( }( _* D0 _/ `4 G8 h. U: F! H$ m3 ?' |8 G; T
我都試過...5 m9 E, J( u- |/ M
之後渣緊條柱,d手指骨谷曬出泥,佢一唉落泥即刻叔開
作者: 279x    時間: 2007-8-25 05:16 AM

香港真係越來越多呢類人,所以話,政府成日話中港融合,我本人就好有保留,有錢真係大哂?以前早國同胞冇錢,冇文化,都只係當佢地唔識野,只怪文革多年,攪到的人冇哂文化,冇哂道德。現在早國好多人富裕咗,讀書多咗,點知仲衰,好學唔學,學埋的財大氣粗,以為自己使得起錢就好了不起,所以有的國家咁唔歡迎佢地。因為有咗錢,佢地更加可以做好多破壞社會秩序0既事情。香港政府同好多人成日叫中港融合,如果攪到我地下一代好似現在早國0既下一代咁就真係慘!
作者: kaka0310    時間: 2007-8-30 03:32 PM

Originally posted by 279x at 2007-8-25 05:16 AM:8 v: A9 ?6 `+ p
香港真係越來越多呢類人,所以話,政...
" J: @: R% x/ e2 n" a# p( ~2 o) a

% ~! E3 J9 S$ N/ X- C5 s我都覺近年d人公德心係差咗,越黎越兩極化,好的好好,差的真係會以為自己返咗廣州,同多咗大陸佬、大陸女人新移民不無關係。有咁o既老母,佢地的下一代質素都會係好低,香港心已不再高級,同大陸人的距離已不遠。
作者: kaka0310    時間: 2007-8-30 04:07 PM

【明報專訊】根據統計處資料,未來30年本港人口會增加171萬人,到2036年人口將達到857萬。不過,本港出生率仍然偏低,加上人口持續老化,預計到2034年,香港出生人數將首次低於死亡人數,換言之,香港人口的未來增長,勢依靠外來移民,如持單程證    來港人士及內地孕婦在港所生子女。
/ w: ]4 z6 B/ U  E- P1 s6 R4 f0 S% t7 _1 g3 }
今日明報都有講!我們的下一代,都只會係呢d人的兒女,可悲
作者: pchong    時間: 2007-8-31 03:13 PM

冇公德心,黑人憎
作者: 77444111    時間: 2007-8-31 05:00 PM

Hk人係咁架啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0