標題: 賤精公司 "有線電視" ..... [打印本頁]

作者: super168    時間: 2007-8-16 09:49 AM     標題: 賤精公司 "有線電視" .....

有線電視個Sales "Jim 鐘" 擅自更改客戶合約,明明沒有合約佢竟然擅自延長兩年合約給客戶,如果唔係要上網登記電郵地址,都唔知畀人延長左兩年合約,) J8 a7 E- Y* _8 i7 O) ~6 p
' C& L% {* N7 }' q/ D
個熱線電話只懂敷衍客戶,成日叫人等,一係就Cut 人線,要人重新再打過,一日將個問題重複講九十幾次,真係痳Q煩,而且重係沒有回覆3 _% N4 P% T0 h- |- e- n0 G9 ~

L' G3 S1 S  v( n( [( i# `7 w呢間公司營商手法真係不知所謂....
7 B! x) f. ^$ {# |$ I: P+ Y! m2 F1 o
大家有冇方法可以直接啲投訴.............................; W( H, R) i" h
+ F: D4 ?, T% D% F# I. S' m4 c
有線電視個Sales "Jim 鐘" 正PK
: t2 }: z) Y8 {  y' F, Q有線電視個Sales "Jim 鐘" 正人渣
作者: march23    時間: 2007-8-16 09:54 AM

投訴去 "消費者委員會" 啦!
作者: ch3mistry    時間: 2007-8-16 09:55 AM

有線賤格就出哂名嫁啦
作者: cloud222    時間: 2007-8-16 11:08 AM     標題: til ke lo mo 有線...

Yes,.....&*&^%$%^(*
作者: jesus1016cheung    時間: 2007-8-16 03:23 PM

有線出哂名唔好架啦,我以前都係用有線都覺得勁痳煩,之後就轉咗用netvigator
作者: popo502    時間: 2007-8-16 06:54 PM

[賤精公司]講得咁文雅既 應該叫狗[東]公司
作者: super168    時間: 2007-8-17 06:26 PM

救命呀!!!3 W! S( q- h$ v" e

* b8 j3 X  u/ ?* Q0 I9 l有線個PK要我等兩個禮拜,等佢Check下喎.....
作者: shehboy    時間: 2007-8-18 07:02 AM

見到佢d街邊sale屎埋黎勁sell, 我話以前領教過, 免費都唔會再幫襯.
: ?" L1 B$ f, p/ M" Y: H咁佢就無野好講, 收左皮.
作者: GTOGTO    時間: 2007-8-18 02:14 PM

聯絡傳媒投訴啦
5 h+ x, o' [  g* D. M' v8 e消委會搞得掂都有排,再唔岩條氣唔順出律師信 哈哈哈
作者: 呀俊    時間: 2007-8-18 10:14 PM

邊到睇合約??我e+都想轉上網9 [. G, r& Y  @$ e+ b2 f! e, ?
我一日cut到十幾次線, u4 K) H' \- _

: `! ]* C+ T8 Q[ Last edited by 呀俊 on 2007-8-19 at 12:50 AM ]
作者: 長飛丸    時間: 2007-8-19 03:37 AM

其實唔只有線,好多野都係咁.......
作者: super168    時間: 2007-8-21 05:49 PM

今日再打電話畀有線,佢又要我等呀....Help !!!!!!
$ A: l0 A/ P7 Q- Y- I  V" g% m, L1 R
個"Jim 鐘"係續約部
作者: 謙    時間: 2007-8-21 10:14 PM

算喇=3="/ ^9 E2 [( i( @$ N8 b
. j+ B" ?& g- `0 q
有線唔係咁你都唔信喇
作者: yuri    時間: 2007-8-22 06:08 AM

用過一次有線 以後都唔會再用佢ga la
作者: keiff    時間: 2007-8-23 03:51 PM

我都係咁話~~3 N! Q: v) V: s' k$ o/ e; J
以後都唔會再用佢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0