標題: 你愛回家嗎??? [打印本頁]

作者: 心亙    時間: 2007-10-3 11:31 PM     標題: 你愛回家嗎???

當工作一整天後,回家後的確很開心,跟家人談笑、分享當天所發生的事,這種感覺真的令我喜上心頭,你呢?當家人因工作晚歸時,你會擔心嗎???我愛爸媽~
作者: haukwankin    時間: 2007-10-4 12:06 PM

愛呀,事關我一d都唔鍾意多人既地方...一去到mk見到咁多人都暈喇...
作者: cbobde    時間: 2007-10-4 09:05 PM

我間房係我第2長時間對住ge地方,,
作者: trunks    時間: 2007-10-4 11:40 PM

不愛回的家, 還算是家嗎?
1 ?" H4 N- h/ |& J. e所以家, 一定愛回.....
作者: 心亙    時間: 2007-10-7 11:27 PM

Originally posted by haukwankin at 2007-10-4 12:06 PM:
; y9 M1 d3 \0 S3 Z, e愛呀,事關我一d都唔鍾意多人既地方...一去到mk見到咁多人都暈喇...
+ L- k. _8 V0 M' I7 ^
! V3 C7 A/ l7 p3 s同意,我都會暈呢~第二個逗留得最長時間的地方是公司呢~唉......
作者: SCM    時間: 2007-10-7 11:29 PM

當我一日冇出過屋企門口3 H# L# [8 [3 k2 D. t
我會感到悶
+ o9 @# }8 ~- a4 C當我去到mk呢d咁多人既地方
) E3 m1 P8 Z/ I* a4 \, M我亦會覺得唔舒服
3 K. h  J9 H, C8 s當然
6 ~9 O% g! G! h  @; o: g0 j. e放學之後
( V" v  |: p' w$ Y我亦會極想返屋企

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0