標題: 不能說的秘密........ [打印本頁]

作者: shanlinlla    時間: 2007-10-22 10:28 PM     標題: 不能說的秘密........

最後周杰倫有無返左去過去同小雨一齊呀.....
# z! }, |* h  A7 H* _7 S但唔係話小雨支藥水留左係屋企,無藥食死左咩?????(我記得嗰幕係小雨寫....你愛我嗎?..嗰幕)
5 R* i0 k4 O# F6 [3 Q同埋周杰倫有無死到?????
" Z$ i2 _6 c& Q: U" P& K最後張班相又係咩意思呀?????  p' m& P3 Z" Q
; u2 A* l" S0 q- u' L. B+ x
今日租左黎睇.....好好睇.....女主角好靚...好有氣質(桂棆鎂).....
4 K; ?# L3 {2 A8 N6 s
# E' t( k1 A& Q0 v) m周杰倫呢出戲拍得好好,好有青春氣息...但都係唔明佢想講咩!!!!!!!!!
作者: Rated-R    時間: 2007-10-22 10:46 PM

周杰倫因為彈那首時空曲比桂棆鎂快,所以回去了一個更早的時間,因此那時的桂棆鎂不認得周杰倫
" d  Z2 e. m( [4 e9 c4 B: I周杰倫因為回了過去扭曲了時空,所以在現實(即拆樓的世界)佢系死左的,而在比他扭曲了時空的世界他就冇死,last那張畢業相可得出.
4 h# N2 V3 @, Z# p7 w) z, ^9 k- W9 f, ~0 J4 D0 i
但不知點解周杰倫因為回了過去仍可生活,明明扭曲了時空的人只有第一個人才能見到他.......
作者: shanlinlla    時間: 2007-10-22 10:50 PM

哦哦哦哦.....
作者: kakeidevil    時間: 2007-10-22 10:55 PM

Originally posted by shanlinlla at 2007-10-22 22:28:
: [5 T  @( G8 H% h( h* O最後周杰倫有無返左去過去同小雨一齊呀.....' A! A. B! @8 x  s& F1 W
但唔係話小雨支藥水留左係屋企,無藥食死左咩?????(我記得嗰幕係小雨寫....你愛我嗎?..嗰幕)
  a2 F7 f7 u( V( B0 v同埋周杰倫有無死到?????0 [6 }& K+ O7 \$ [8 F
最後張班相又係咩意思呀?????
* `: Z' u; X5 p- I) Y: Y) g/ C  E, ?1 I/ G5 J+ c
有~~~~~~~你唔見佢啲衫爛哂見喺課室門口見到小雨咖咩???8 _/ _$ m( r0 T# ?  m$ ^* B
即刻話果時係小雨既時代(即過去),因為只有第1個人先見到周杰倫,其他人睇唔到,所以張班相係無周杰倫既!: u7 }. I4 f8 u: W) N

2 ^0 G. f8 a% d- |$ M8 R5 w2 n- G+ y8 X! M' M
Originally posted by Rated-R at 2007-10-22 22:46:/ X% h$ W. R+ E( E% @9 W
但不知點解周杰倫因為回了過去仍可生活,
0 N. s( P# r3 J/ ~9 {- }7 p2 @: t+ d( O$ F9 ]# z

" u6 N4 o/ q$ z, a# A同一道理:小雨黎到現實又點生活呢???9 y% C) L3 t6 v; [' p& |% K
唔使太在意呢啲既..........
作者: faison    時間: 2007-10-22 11:17 PM

張班相有周杰倫wor~~~
+ ]8 b7 e  o* f; p' d; U% u5 {jie係其他人睇到佢?
作者: easonwing    時間: 2007-10-23 12:06 AM

其實大家諗到乜就可以解乜...
4 n3 I% i' Z1 ~' t8 V但係張相就一定有jay,佢係係小雨右手邊,張相就右邊,係由一個普通人慢慢變左做jay
+ S3 G* [9 x) C2 o4 k1 w9 m$ `我既理解就係佢返左過去個一刻,個琴就係現實爛左,令一切介限:例如,只有第一個見到佢既人自會見到自己等, 都無左,所以jay可以係以前生活,佢亦都改變左歷史...
作者: shanlinlla    時間: 2007-10-23 12:20 AM

如果你咁,真係好呀..同一個咁正嘅女仔日對夜對9 n9 f/ x' j! [+ u
7 G" [; _: [1 |! `: y- a' n& t+ Z
我短命十年都制!!!!!!
作者: shanlinlla    時間: 2007-10-23 12:21 AM

如果係咁,真係好呀..同一個咁正嘅女仔日對夜對
& u8 N% J. J. p4 a* h1 m) n" x4 d  h5 y& E; B6 G+ I) C8 ?
我短命十年都制!!!!!!
作者: 艾力克    時間: 2007-10-23 12:48 AM

Originally posted by easonwing at 2007-10-23 12:06 AM:+ X, L" e4 K, q5 N1 R# M
其實大家諗到乜就可以解乜...但係張...
' d5 x4 A3 P; y" n4 f
我都覺得係, 因為真係睇過好多個版本
9 a' n# p" O; a' W可能jay諗唔倒就唔拍, 但我地竟然有咁豐富想像力
作者: hongkongpeople    時間: 2007-11-18 02:06 AM

睇完都覺太多不明地方啦........小雨無死咩?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0