標題: 跳下舞都投訴......? [打印本頁]

作者: eric911    時間: 2007-11-7 02:14 AM     標題: 跳下舞都投訴......?

歌星賀台慶個個都話唔好睇,原因除了無新意和質素差之外,最大原因是一班係又投訴唔係又投訴的觀眾。關心妍跳舞嗰part竟然有7宗投訴,話意識不良壞細路﹗喂﹗第一,如果人哋叫做玩下少少新意(其實唔算新野),你又話意識差。保守一點又話沉悶,叫人點做?第二,關小姐又唔係著住內衣跳黎跳去,又冇過火動作,咁都話鹹濕?如果家長驚這些表演影嚮兒女,咁不如先驚你自己影嚮啲仔女先啦﹗咁都分唔出好與壞,重唔係有問題?唔怪得香港既性教育咁差啦﹗你班家長知唔知性教育差會導致咩?就係亂倫、性病、16歲未夠就懷孕等問題﹗又點解香港電視節目質素差到咁?因為你地太保守,令到一班電視人有新野都唔敢做,怕左你地班師奶又投訴。愛兒女天公地道,投訴亦有絕對自由,但也要有道理才可呀﹗
作者: Mun    時間: 2007-11-7 03:24 AM

香港有唔少人思想重停留喺古代...
作者: h9n2yun    時間: 2007-11-7 09:45 AM     標題: 都唔知係咪其實電視台d人去投訴

家長應該無咁得閒掛.........
作者: 雷鳴仁    時間: 2007-11-7 10:28 AM

唉...算數la !! 香港人而家ge文化搞到好似識投訴先代表自己係知識份子 !!
$ C, m) ?8 v, y* n% g仲有 , 香港人做ge節目就要正正經經 , 如果唔係就投訴你 ,
4 r9 n* T/ l9 @" a, L但係佢地就成日扭過去睇咩東風衛視ar , AXN ar ,
3 p: [4 o9 ]4 F* T! z根本o個d節目好多時仲激 , 意識更不良 ,
; o) H, K7 d; `% B不過無計...因為人地唔係講廣東話 , 所以"有文化"的家長們即刻拍手讚好 !!!
作者: terry797    時間: 2007-11-7 04:16 PM

所以日本咪咁鐘意做埋d亂倫,sm既a片囉,,; }: w4 J2 `8 @1 O* y
吸引亞洲保守既傻仔=]2 D. F, C0 E2 J  _) Y7 y/ c% }4 @
外國跳呢D舞=普通
作者: kaky923    時間: 2007-11-7 10:19 PM

其實我覺得係文化既差異,我可以敢講台慶跳舞嗰part( z) p0 o$ _& Q1 B0 A
8 `* |4 ?( z3 F9 h( p
係日本同台灣佢地一定唔敢播出街,你話我話既9 e* b3 k9 G- `& X0 }) |4 |+ r
6 j) R) F& |4 s( a4 D
知唔知點解?
作者: 大優勢    時間: 2007-11-7 11:47 PM

係因為[意淫]
4 S6 u& N6 F1 m. W, y
1 c8 B3 t( o  ?吾係好多人接受啲人話跳就跳8 Z7 }9 M0 L6 ^" {8 |( g/ }

' r5 l- M0 {. [9 M佢覺得動作淫賤 % D- ]2 B! m1 J5 l& h8 m6 \
( S) ]$ }1 z6 ^' s, b2 \* S
投訴下吾得呀
, C: D. ^7 e$ g8 {( I$ {& e% M$ l$ H7 S6 F* }2 f
今日跳柱舞7 a! t0 U/ J0 p& j- M# W- T

4 @6 R9 z# O- |1 d4 m明日跳淫舞/ \& g8 t  H7 {9 M! k7 u
# n. N# X0 r, b) V8 T
都有機會嫁 5 A8 l" ?6 z+ @: Z, V8 J7 z; J; P  H

7 l2 w2 ?: F) K) A3 T你睇 蕭定一啲女$ e4 J% N, }# e8 q$ n

9 |5 Q$ G5 I% O9 Y個個大大波 , 重做歌手7 O+ E1 P5 a7 N8 h8 d; T1 ?
  M# ^% X; _& g- s  C% d
遲啲咪跳啲淫舞
作者: Nucks    時間: 2007-11-8 01:59 PM

關小姐三人件舞衣完全唔性感, 比舞動奇跡更沒看頭, 如果只係針對鋼管舞呢種表演形式, 也無話可說了, 人人看法不同吧

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0