標題: 工作唔開心有咩發洩方法? [打印本頁]

作者: super123123    時間: 2007-11-30 01:59 AM     標題: 工作唔開心有咩發洩方法?

* J' a2 j. |$ O' }9 z7 b0 Q; A$ i- {( n- U
我一放工就去買野食( o. c+ R- G% Y. s" X1 R  Q# t
食到有飯食,之後跟住食飯
/ T2 |0 v0 }- N* V  s食完飯就冇再食野
作者: vv1668vv    時間: 2007-11-30 03:57 AM

1.上 26FUN 睇靚相! 睇下D 大佬點樣吹水。。- w$ i" E9 ^! z6 ~
2.揾個靚女 打番場友誼波 !
1 G: t! w" l4 R5 O3.沖番個靚涼。6 A! c8 z$ m0 b) y. V& a: N! y  Y2 E
4.訓教
  [$ Q9 k' k$ o- ]+ g5.買 六合彩
# Q6 [5 T+ ~# K; D) t. [  B8 \. P: T
Happy  1day ,唔Happy 又1day。。。睇你自己點鬼樣揀嫁姐。。
作者: keip5    時間: 2007-11-30 12:59 PM

揾條女"汁"番幾劑
作者: dcdcsfxc    時間: 2007-11-30 04:01 PM

放左工之後你可以去打下波,到8點幾就去d有mood d 既餐廳食野,去到十點就可以去沖個涼,十二點去bar 玩下咁就會冇野++ la ^^,我自己都係咁既,唔知可唔可以幫到你呢?
作者: 逃犯2    時間: 2007-11-30 04:09 PM     標題: 做老闆

番工唔開心,發奮做老闆,賣花生都是老闆,希望你成功,到時搵女沖涼都起雙飛,好玩D(有力的話)
作者: 蕃薯    時間: 2007-11-30 04:10 PM

Originally posted by super123123 at 2007-11-30 01:59 AM:  m  K. u( r3 f

" q# O/ F+ o( g, X/ I
6 _# [$ v/ Q: h+ }1 @6 \5 j7 Z我一放工就去買野食
. r6 J* R0 |' e食到有飯食,之後跟住食飯
$ X; f+ ~* j4 S+ F3 Y5 R食完飯就冇再食野
- m6 S2 u3 r3 \7 r) r  {# G4 X
1 }! R2 L: h$ O1 z% l  V# k) X我覺得最有效係做運動,你可以試試 幾好架
作者: kuru    時間: 2007-12-1 01:18 AM

做乜都冇用, 既然唔開心就唯有轉工 !

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0