標題: 女仔朋友生日, 有咩地方好去?? [打印本頁]

作者: lookityourself    時間: 2007-11-30 11:58 PM     標題: 女仔朋友生日, 有咩地方好去??

聽日我一個女仔朋友生日..,.( j; D# N0 L3 x: F2 A- M
下午幾個鐘頭我陪佢, 夜晚佢就同frd 食飯.,.1 w! n$ g5 U0 d4 s! R6 ?5 @4 O. ]/ X
我地就約旺角等, 但旺角去得多, 人又多, 都唔知有咩做
! B9 j! W( [4 ~7 T$ ]: _  ~1 z" \9 _) C" x% H, a$ A5 w2 U( |
有冇人可以幫我諗下呢幾個小時可以去邊度??
9 T0 J. J) R  I$ d7 Y* p佢生日ma, 唔想果幾個鐘咁無聊,, 幫下我丫..
- ?, g0 z" v1 \8 R" Z+ U5 \: F萬分感激!!!!!!!!!!!!!!!
作者: kuru    時間: 2007-12-1 12:06 AM

旺角咁多人就唔好約果度lu, 行到累去食野,搵位都可以唔見半個鐘,
6 y. n) e, d: A/ q# H: |- F但係唔係女朋友黎架先? . X# f% z. D0 k: P) z7 g
唔係既就睇場戲算囉,
7 c, n, o( X$ l/ d, j係就帶佢去間酒店食下野
- S% C' W2 k6 l. i6 e過下2人世界~
作者: 阿感    時間: 2007-12-1 12:13 AM

諗唔到有乜o野做不如約晏d出o黎,如果係普通朋友o既話
作者: 衰貓    時間: 2007-12-1 12:18 AM

Originally posted by lookityourself at 2007-11-30 23:58:) w, Q3 e# V/ r6 g
聽日我一個女仔朋友生日..,.
- S$ Q7 D! i* h( }* L: r下午幾...
( N" ]. N* y' {) I% s0 E% r
! j- V$ P, d5 c7 O

1 M0 ?- `$ ^7 Y. S得幾個鐘,真惡搞‧‧‧‧‧你識得話成日去旺角,但仲約係旺角等?改約係第度啦‧‧‧‧‧尖沙咀碼頭等得唔得?可以係HarbourCity入面既餐廳食又得,搭船過海係中環蘭桂坊上面食又得(如果係中環就最好兩點後,因為lunch time勁多人),食完可以搭車入去赤柱行下,又可以上山頂,有相機就帶埋去同佢影相‧‧‧‧‧不過無論去邊度都好,最好早啲決定同訂定位,唔好到時搞到要一齊企響度等咁"火累"‧‧‧‧‧如果真係要約旺角等既話,就可以搭車入去西貢食,一樣好多有特式既餐廳‧‧‧‧‧. v9 L/ Y  N. ^5 R1 L
. J6 X+ h# K# C+ h% S
[ Last edited by 衰貓 on 2007-12-1 at 12:20 AM ]

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0