標題: [轉貼]超驚人的垃圾桶 @@" [打印本頁]

作者: hidicky9    時間: 2007-12-17 05:14 PM     標題: [轉貼]超驚人的垃圾桶 @@"

香港邊度呀    0 i' |  O( C: r" }: n) M1 k

; k! l: ^+ m  a0 ?我咪見過咁勁個垃圾桶
. c# @' l: i9 i: y3 q0 e9 ~3 @) P$ F+ q- p, }+ j, V) S
咁多野 都唔''臨''  勁( w) O* Z! j4 W

E# Z! Z0 [( N% k9 w# b唔知有無人整過佢 啦  無理由咁多野都唔''臨''

圖片附件: 超驚人的垃圾桶.jpg (2007-12-17 05:14 PM, 81.4 KB) / 下載次數 91
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1196566&k=aff32643c9cc29fe5fa053e14ad6740c&t=1727155117&sid=d9OKqn

作者: HSteven    時間: 2007-12-17 07:35 PM

wow 係唔係d人凸登整出來 定係真係咁多垃圾啊= = 而且點解冇人收既= ="" 難道真係咁多垃圾..但d人仲掉係尼度- - 咁地下一定好多垃圾- - 囧..無奈
作者: kuru    時間: 2007-12-17 08:25 PM

咁多支簽, 附近應該有魚旦燒賣既食物賣~
作者: 287462492    時間: 2007-12-18 10:50 PM

依個就係hk人ge技能) N/ K  i/ g$ w7 P/ H
真係咩都得
作者: dc2507    時間: 2007-12-19 11:39 AM

應該係d人玩野姐
作者: alienck    時間: 2007-12-19 06:09 PM

Originally posted by HSteven at 2007-12-17 07:35 PM:
; j7 F- E$ d' c" Qwow 係唔係d人凸登整出來 定係真係咁多垃圾啊= = 而且點解冇人收既= ="" 難道真係咁多垃圾..但d人仲掉係尼度- - 咁地下一定好多垃圾- - 囧..無奈
) b* M  f, Z& H! Z! I
9 z9 z  G; W2 k: O) B7 _唔好講到掃街果d工人唔做野
+ f; x7 n3 k. V# U( t9 E. ?1 E係佢地一個人要睇晒成條街' J# Y9 F  R$ _% @: |! G( _
如果你知道一段彌敦道(登打士街去到銀行中心)有幾多個工人做野/有幾多個垃圾桶
( |" ^/ o! O7 X你一定唔會咁講冇人收垃圾

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0