標題: 平安夜-失身夜 [打印本頁]

作者: Dicksy    時間: 2007-12-27 03:05 PM     標題: 平安夜-失身夜

呢個年代仲有無人覺得平安夜係失身夜啊﹖
作者: yeung hiu he    時間: 2007-12-27 03:25 PM

現家的人是覺得平安夜= 性交夜!
作者: fabric    時間: 2007-12-27 04:07 PM

就算不是真的, 現在都有人都覺得是啦, 因為每一個人都說呀, 你看看一到 平安夜, 便利店的CONDOM存貨數量和銷售數量就知道的架啦
作者: alienck    時間: 2007-12-27 04:17 PM

一個大話講一百次都會變成真話
1 f1 H, s3 @5 u# z, B本來唔係失身夜
1 d; }2 K+ p* q, h" v. t1 J比d傳媒隔日就講一次
5 N6 S( }9 Y2 E% p  y" |/ Qd女仔又以為果日男仔同佢去街跟手就一定會要有"下文"咁(可能係角色對調)# A0 e3 F: f: ]
d男仔聽到又心動想"做野"(可能又係角色對調)
作者: f.barthez    時間: 2007-12-27 07:44 PM

要失身既..... 唔駛平安夜都會失架啦...... 平時攪都得啦.......駛乜等到平安夜呢......
作者: oz2    時間: 2007-12-27 08:00 PM

如果[平安夜=失身夜],
( O3 k7 l1 l- \那麼香港平均每日都係[平安夜]-.-"
作者: cchleg    時間: 2007-12-28 12:34 PM

失身呢個詞語已經變成集體回憶, 而家無人介意失身, 時下班新生代好鬼開放, 早前有報導話香港有一半大學生有性經驗, 一半喎! 誇張唔誇張?
作者: 我愛章小慧    時間: 2007-12-28 01:55 PM

Originally posted by cchleg at 2007-12-28 12:34 PM:8 C" k) j) X  j2 T
失身呢個詞語已經變成集體回憶, 而家無人介意失身, 時下班新生代好鬼開放, 早前有報導話香港有一半大學生有性經驗, 一半喎! 誇張唔誇張?
8 ~+ f( `# U# N! Z) H4 H5 S6 N
香港最後一個處男報到~~
作者: 大優勢    時間: 2007-12-28 10:09 PM

Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-28 01:55 PM:
& A! ~+ c) A8 r+ {6 N+ C; ^$ f! t  O. V; n- b7 t' _4 ^* [
香港最後一個處男報到~~
+ r, N7 _- N( B

$ Y: r: e  u+ F" M& Q  Z( K, O% X$ V
+ Z: z5 e3 f, u呢個世界總有怪人
作者: jojojojoj    時間: 2007-12-30 02:35 PM

仲有人會等到平安夜先失?
作者: 155220    時間: 2007-12-30 03:15 PM

Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-28 13:55:
" G6 y# D; ]0 s& Z
. t) [! ?8 B) T香港最後一個處男報到~~
7 I3 p( N  N. s6 C5 h. z
2 }2 P: o/ o+ \: m之前又話想叫雞,最後咪又無去6 |) y9 q1 r' z. X. J

6 a1 s8 A+ D/ ]9 H不過處男有處男好。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0