標題: 點解香港人0甘失禮﹖ [打印本頁]

作者: Dicksy    時間: 2007-12-30 03:53 AM     標題: 點解香港人0甘失禮﹖

點解D香港人一定要0係公共交通入面剪指甲﹖ 剪指甲時D指甲周圍飛﹐勁嘔心﹗﹗   請問同瞭鼻屎周圍彈有乜分別﹖ 除左指甲比較乾之外﹖ 屋企剪會死架﹖7 z: L' ?: ]( i

+ j  A% }+ h5 P2 b: d9 H/ Y你有無遇過﹖
作者: qaz12312373    時間: 2007-12-30 07:48 AM

一樣米養百樣人,睇開d la ,教好自己下一代是唯一可做ga事
作者: tomken    時間: 2007-12-30 10:35 AM

前兩日先見到
作者: fabric    時間: 2007-12-30 10:50 AM

都係上左年紀的師奶, 勁討厭.
作者: derek23    時間: 2007-12-30 11:59 AM

成日返學都見到師奶係輕鐵剪指甲.....勁核凸5 B* u, y. T0 D- i
. H+ g/ f/ i1 `0 A! @5 ~
[ Last edited by derek23 on 2007-12-30 at 12:00 PM ]
作者: cchleg    時間: 2007-12-30 12:01 PM

剛剛過咗嗰個星期五, 我放工搭尾班地鐵返屋企, 架車根本唔多人, 有個女人偏偏坐我隔離, 隔咗陣就開始飛射佢啲指甲, 我全程啤住佢, 其實對面都有人望住佢架, 到我落車, 見我個袋有兩支美甲, 於是一手掃返去佢度, 無望佢起身背住佢走.
& t) ?) m7 y& \* {, }: E$ z+ `9 O4 X; x/ V; k  _' w' n
有時心諗, 自己都有啲犯賤, 既然咁多位, 我點解唔會考慮坐第二度.............................
作者: 大家樂1234    時間: 2007-12-30 07:53 PM

可能係大陸哩
作者: kuru    時間: 2007-12-30 09:14 PM

呢d成日見, 但又冇必要為咁少事同佢嘈, 最多望多佢兩眼等佢知自己衰

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0