標題: 今日經過培敦發現一隻假狗(性玩具) [打印本頁]

作者: lv123    時間: 2008-1-14 08:50 PM     標題: 今日經過培敦發現一隻假狗(性玩具)

今日下午兩點,經過培記操場,班男學叫住同他們拾東東比他們﹐咁好心去看原來假狗一件(性玩具,橙色,橡膠,有圓釘,10吋長,8吋直徑),本來自己都想拾起扔返上,(由於操場位於小丘上,又加上3 米網,個山丘都有3至5米,所以無挑戰,而且不知是否清潔,有女同學經過,見到那假狗面都紅了走開。
+ k% f, s/ e- G9 Z: u- z. }若果是你們點做,會否扔手榴彈扔返上去
作者: supreme12    時間: 2008-1-14 09:06 PM

系我见到就影翻张相```POST上来先```哈哈哈
作者: easy_man    時間: 2008-1-14 09:45 PM

畀我會唔理,
0 [. y+ [: U0 _3 o+ I4 ^然後若果自己同個班人係熟ge 就會教育下佢地,+ C! j8 H) t( F# {1 S3 E9 \
呢d 野玩都唔應該拎返學校玩,
3 R/ c+ Z9 D' n! M而且仲要係一班男仔玩 ??
& f8 `0 a8 O7 y8 E, s$ S" m若果同d 人係唔熟ge , 就會幾鄙視佢地 ...
) L. D5 |+ b- }8 L% \- N因為我覺得攞d 咁ge 野返學校真係幾無聊 ...% @+ b: i5 p5 m. W( \5 m. H1 P
宜家d 少年人真係...
作者: mhkk    時間: 2008-1-14 11:52 PM

Originally posted by lv123 at 2008-1-14 08:50 PM:
) A% s, r  I' ^0 s  U今日下午兩點,經過培記操場,班男學...: f; w9 G! B& t5 P) n
10吋長,8吋直徑),
- x  [: [7 O3 X9 S4 i7 v甘清楚
8 O, L3 {; w* e# h1 J我會1腳踩落去1 G3 N5 [% H  m3 A& K5 Z" x
你係男定女
3 K& k) n" I' S+ ?$ U- [! w女就米學
作者: jackycannis    時間: 2008-1-15 12:08 AM

唔使咁緊張,3 g0 @7 b5 ]* ]8 f
只不過係玩具一件!8 b' F' T, s2 N6 H4 V
輕鬆一點吧!
5 L, C  \9 e. z- |2 i年青人!
作者: lv123    時間: 2008-1-15 03:07 PM

我男仔來,不過想到昨日個女同學在街見到這東東的表情 ,真覺得有d覺得難為情,如果中六七個d ,直行直過,其實如果玩串d ,拿住個東東,去找訓導主任你估會點﹐定作鳥獸散?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0