標題: 信不信由你.....每日最多只可以進出超巿2次 [打印本頁]

作者: hongkongpeople    時間: 2008-1-18 01:24 AM     標題: 信不信由你.....每日最多只可以進出超巿2次

大家有冇留意到,超巿門口個防盜可以scan到咁細個標籤,然後發出警號,其實係因為每一次佢o地發出o既磁場其實都好勁;我叔父做超巿職員,每日進出超巿多次,連同佢在內,同公司有一半人年紀一大o左,就患上癌症,佢本身冇不良嗜好,但係竟然患上肝癌!
+ }: J( m9 Z' \) l$ @$ S求證於醫生,指出每一日最多只可以進出超巿兩次,否則等同每日都去照X-光,試諗下,每日都照X-光,唔生cancer先奇!
0 }+ |* O+ i8 D5 }( o& j+ c7 j請務必要fwd 比所有你最愛o既人聽!要盡可能少進出超巿!
作者: eric911    時間: 2008-1-18 01:29 AM

咁即係連HMV、CitySuper等等既地方都有危險?
作者: donald15    時間: 2008-1-18 01:46 AM

之前無記個事必關己都講過啦6 T5 f& b7 q  B: F9 a
流料黎
& p2 v4 Q( Z; M- p其實發出既電波係極為輕微要驚生癌既話不如掉左部電話好過
作者: 迪達拉姑    時間: 2008-1-18 02:01 AM

每個人體質..細胞唔同..科技係進步..但未能準確無誤話無關.我諗唔多唔少真係有影響..手機你都咪話唔驚..之前咪講過一日講幾多粒鐘會殺死好多精子囉..而家我擺手機真係唔擺係心口袋度..一響就等於電波經過..寧可信其有好d..可避則避..unlucky,我中學同學做電子系刀不幸患上..xx癌* [6 E2 a- n' A
希望佢無事好返哂la~~
作者: 奇    時間: 2008-1-19 12:03 AM

d人唔係生癌就心臟病/中風
) V, r; V9 ~& B咩原因都唔清楚就以為咁咁咁$ H" T( m7 C$ ]
而家偽科學真係大行其道
作者: trunks    時間: 2008-1-19 03:47 AM

如果咁驚不如回火星吧, 地球真係好危險的.....
作者: 211893484    時間: 2008-1-19 11:59 AM

如果係真,,長期企係防盜格黎既職員都死哂啦..
作者: cchleg    時間: 2008-1-19 12:51 PM

你不如叫人唔好行商場啦! 而家有邊間商場時裝店無防盜? 啲女仔行完一間又一間, 出一日街咪變到未期?
作者: 大家樂1234    時間: 2008-1-20 01:39 AM

基本上你而家食既野都係經過化學加工
/ [; C" [" `4 K$ M; ?2 D每日食得過量都會死

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0