標題: 今日聽阿sir講一單工作玩出火被炒 [打印本頁]

作者: 迪達拉姑    時間: 2008-1-18 01:54 AM     標題: 今日聽阿sir講一單工作玩出火被炒

聽起黎幾有趣..阿sir話之前有個做物業管理員甲同乙..由於升降機星期六下晝就cut少幾部唔比人用..但乙就有次明知甲係lift入面..就玩佢..停左部lift..之後甲見咁耐都唔開返..(當然做得呢行當然知係同事玩佢,有閉路電視睇嘛)就索性報警..消防黎度仲鬧左佢地一餐.."你地都唔細啦!仲xxxxx"最後炒哂兩件..$ S- g, O! R% Z7 I; r
大家有無同同事玩到樂極忘形既事而被警告/炒埋
作者: chong2002    時間: 2008-1-18 11:40 AM

係life 度打到電話?
作者: darrens    時間: 2008-1-18 02:45 PM

九成是公報私仇- \6 @$ Z& e, F
玩得幾過份下
作者: mayin    時間: 2008-1-18 06:31 PM

Originally posted by chong2002 at 2008-1-18 11:40 AM:# R: @6 S  F2 k6 x2 E% ]3 B4 o
係life 度打到電話?
+ ~8 S  F1 Y# n" y0 A' E# z8 h唔出奇 有d lift係入面打到手提
# r: O: b: K0 J( `) Bpolyu m core就係一個例子
作者: 奇    時間: 2008-1-18 11:29 PM

Originally posted by mayin at 2008-1-18 06:31 PM:6 O! S% b; |) x0 e5 o
/ H* Q- S9 U0 }3 v) X
當然做得呢行當然知係同事玩佢,有閉路電視睇嘛
5 j. U& N" `3 h. v" b  {* T6 |0 O

6 B8 ^( r/ k0 |0 u# C! ^% m- w7 y7 t入面睇閉路電視
作者: ypff    時間: 2008-1-19 05:18 AM

Originally posted by 迪達拉姑 at 2008-1-18 01:54 AM:
! n# g; V# Z4 |- [; ^. r聽起黎幾有趣..阿sir話之前有個做物業管理員甲同乙..由於升降機星期六下晝就cut少幾部唔比人用..但乙就有次明知甲係lift入面..就玩佢..停左部lift..之後甲見咁耐都唔開返..(當然做得呢行當然知係同事玩佢,有閉路電視睇嘛)就索性報警..消防黎度仲鬧左佢地一餐.."你地都唔細啦!仲xxxxx"最後炒哂兩件..4 n2 ]6 F8 y7 Q* ?
大家有無同同事玩到樂極忘形既事而被警告/炒埋
0 z1 N$ S& Y/ u7 b) t9 Z# Z  g2 i
* K, p% v1 u( r, I唔係掛?_?
作者: 211893484    時間: 2008-1-19 11:58 AM

升降機都有閉路電視??手提電視?
作者: cchleg    時間: 2008-1-19 12:54 PM

被玩嗰個無辜啲, 點解要炒?
作者: qqwqqwqqw1    時間: 2008-1-20 12:41 PM

今日聽阿sir講一單工作玩出火被炒( v  s4 `" v! Z9 e& e! e
工作時候出火比人見到,底比人抄啦
作者: Solo4a9    時間: 2008-1-20 02:26 PM

我覺得佢幾醒目wooo.......heheheh
' w: x2 H6 M- M3 g識打999
作者: 迪達拉姑    時間: 2008-1-25 02:12 AM

Originally posted by cchleg at 2008-1-19 12:54 PM:8 Z) n: l- j' R# V* m6 }
被玩嗰個無辜啲, 點解要炒?
' |$ k# E6 w% D3 i因為明知係同事玩佢..就忍讓下..而家小提大做..最終責任就可能係上司管理不周

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0