標題: 香港好凍. [打印本頁]

作者: magic    時間: 2008-1-30 08:50 PM     標題: 香港好凍.

香港好凍.下星期會暖嗎??
作者: 155220    時間: 2008-1-30 09:00 PM

睇天氣預告,好似仲有排凍呢...
6 [5 r. {  G' Z: X$ n今日下雨,雪上加霜,穿左成6件3都仲覺得凍...
作者: chong2002    時間: 2008-1-30 09:16 PM

依家落果少少雨你已經係度嗌凍( q6 P0 }' R8 M5 B! H9 r
大陸大雨 +大雪
- }* U* I9 D2 y% q; c. id 人嗌咩?
作者: oz2    時間: 2008-1-30 09:19 PM

Originally posted by chong2002 at 2008-1-30 09:16 PM:
( R' `2 Y# A$ u9 d, K& v依家落果少少雨你已經係度嗌凍: X$ Q( l1 u$ Y4 r0 _
大陸大雨 +大雪% O2 B  p: h! D- Q* M
d 人嗌咩?
* }+ D8 q. b0 X8 I唉! 國內同胞的現況6 U  d/ r$ P# K. G
真的是聞者傷心,見者流淚
作者: SCM    時間: 2008-1-30 09:23 PM

我自己算係一個唔怕凍既人* Z2 l8 e3 c: i, ?; Q# l
因為以前好肥
3 V2 f+ s( c& B+ L: [5 `9 }3 R! ^依家減左 但係成日做運動
. j4 I( Y! q$ ]7 D6 V! M# o所以唔怕凍
  F2 C% R. o! l* L& m, d3 A6 C, y平時10度返到學校都將個衫袖拉高
( l; a# Z0 Z/ T8 j4 a" O+ C不過我死穴係朝早起身
- p0 u  V! Y7 U( [; x/ L最怕凍係呢個時候
作者: magic    時間: 2008-1-30 09:24 PM

Originally posted by SCM at 2008-1-30 09:23 PM:
- R1 z: @6 |6 ~$ t. \% r' v我自己算係一個唔怕凍既人% f, k0 v# K- h! P
因為以前...
" ]% k! }" Y7 {3 T
我好怕凍...
作者: leeyanta    時間: 2008-1-30 09:27 PM

凍好過熱
作者: blackong    時間: 2008-1-30 10:00 PM

仲有排凍呀~
" Q' C4 h4 P* O  m% K不過凍先似番早10年既天氣~% X/ v' Y' f2 j: {; d. C, j7 T
細個o個陣差唔多成個月都會咁凍~
作者: kuru    時間: 2008-1-30 10:54 PM

會凍過新年先回暖, 但對比大陸己經好好~
作者: 衰貓    時間: 2008-1-30 11:32 PM

Originally posted by chong2002 at 2008-1-30 21:16:
1 p9 l" W* q* {" v' ~依家落果少少雨你已經係度嗌凍
0 @: a/ B3 i. O4 [& d大陸大雨 +大雪
1 |- {5 c9 s# v' o$ `: Nd 人嗌咩?
. o! l9 F3 o6 G2 t

+ n6 g+ V! B( \
1 S( K, D% K% q4 C& Z. e師兄,唔使拱激動,稍安無燥,其實對於國內同胞現時既苦況,各界都深表同情,亦祝願佢哋可以早渡過難關,但始終遠水不能救近火,能做的只有係心入面默默咁同佢地打氣,亦期望中國政府可以加快修補電力供應系統,好使同胞們可以盡早回鄉及不再受寒風煎熬‧‧‧‧‧‧所以即使你就算成日咁大聲咆哮亦都無補於事,覺得凍嗌兩聲唔使拉去打把啩,網友都只是稍稍渲泄自己既感受唧,每人體質唔同,你唔怕凍唔代表個個都唔怕,唔啱聽既咪當睇唔倒囉,唔使下下聽到睇倒稍為唔啱聽既都即時血壓標升,咁搞法你真係要小心遲早爆血管呀‧‧‧‧‧
作者: 蕃薯    時間: 2008-1-31 01:23 AM

哩個星期就係煩死,又凍又落雨,最慘係我要揸部電單車去整  j$ ^5 w8 s5 L2 R" M
慘到冇朋友
作者: 大笨象伯    時間: 2008-2-2 03:41 PM

你幾大啊..香港以前不嬲都係咁上下

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0