標題: 大家係唔係已經原諒左阿嬌喇 [打印本頁]

作者: OFTA    時間: 2008-2-17 12:33 AM     標題: 大家係唔係已經原諒左阿嬌喇

我就未囉,一想起佢隻黑鮑就把九幾火
作者: infjlam    時間: 2008-2-17 01:11 AM

我有唔同意見~~
1 r$ \) E- Z+ s4 p& I5 i6 {  @事實係...1 n+ e+ N% Z* S0 a' Z" v' c% k' }1 h
佢冇乜野真係要我地去原諒,
& A0 m( Z* ]! A6 Y9 v只係我地(觀眾們)," V5 f& h7 Q$ g& K; P- M" D) M
能唔能夠再接受一個咁『表裡不一』o既藝人咁解o者~~
作者: phenolphthalein    時間: 2008-2-17 01:54 AM

藝人的形象就等同佢既藝人生涯一樣重要     : e& ?+ o4 _% Y- D& r" ^& d
現時情況不單只是沒有形象 ,重有很多人對佢有反感
' O6 y. e2 D, k: c# W/ D- _, \她又怎能再生存在娛樂圈呢?
作者: 迪達拉姑    時間: 2008-2-17 03:02 AM

樓上講得岩..唔論到我地講..亦都唔係原唔原諒問題.有d野係跟足一世..除非有洗腦法..
作者: 諸藹孔明    時間: 2008-2-17 09:09 AM

藝人始終都是公司一件產品,要他/她表裹相同,唯有各位,特別他/她的迷哥迷姊用天真的態度和加添幻想.....等。
* q& [- v% X7 B/ d  J* q( E0 S+ D$ i  X3 I. c: D$ P+ B  q
君不見先前有其他藝人同樣令人驚訝。
作者: d228216    時間: 2008-2-17 11:06 AM

Originally posted by OFTA at 2008-2-17 12:33 AM:
( S+ ^' A4 x) P- ~3 _9 h  |我就未囉,一想起佢隻黑鮑就把九幾火
: D: o4 @) F9 H! o) ?/ O
版主按:
) }5 o% W; Y* S; f7 u3 \鮑你睇咗, 又把九幾火, 即趙完唱....多多冇好人呀你!
: |$ N+ N+ a* K
# A7 b. P: _( Y5 w
[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:10 AM ]
作者: d228216    時間: 2008-2-17 11:10 AM

Originally posted by infjlam at 2008-2-17 01:11 AM:
2 }2 F2 q' s9 `! h+ r我有唔同意見~~" O& h0 k$ ^+ G8 U; E7 v: L+ X9 S
事實係...
+ B3 {) F/ N, d: p( K* K佢冇乜野真係要我地去原諒,& r# D1 O. J2 K+ i# F' J+ u+ P  f+ T3 q
只係我地(觀眾們),$ f7 s* O9 d2 U; o2 h0 q
能唔能夠再接受一個咁『表裡不一』o既藝人咁解o者~~
" _  {- V: m2 n/ M& c
7 q; y9 X  P6 o
版主按:% P$ {) U9 A+ V* X- `: h
人地講明係藝人, 並唔係「真人騷」, 做戲咁做丫嗎老細!, _: g# }  _& s9 D, O& K
唔通蒙面超人真係打怪獸咩??? 唔通d差佬全部都正義咩??? d法官全部都公正咩??? d西多士真係有屎咩???
7 f. A. E/ p4 ]4 v3 {# s
& p$ r4 u! y# G' S1 }
[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:12 AM ]
作者: d228216    時間: 2008-2-17 11:26 AM

Originally posted by phenolphthalein at 2008-2-17 01:54 AM:2 C" [* L: `* [+ _$ m
藝人的形象就等同佢既藝人生涯一樣重要     
; H/ _( C  Z% y1 K" H% S現時情況不單只是沒有形象 ,重有很多人對佢有反感 / j8 m' g, ^9 E. f, v
她又怎能再生存在娛樂圈呢?
( C- a6 U& Y( p2 `& Z  I5 o. {
Originally posted by 迪達拉姑 at 2008-2-17 03:02 AM:6 ]8 t5 V+ z! a$ c# r( h
樓上講得岩..唔論到我地講..亦都唔係原唔原諒問題.有d野係跟足一世..除非有洗腦法..
7 g# r0 U- H0 \& O. V$ Z9 i
Originally posted by 諸藹孔明 at 2008-2-17 09:09 AM:
3 `7 c6 d5 E% C# {/ q. b藝人始終都是公司一件產品,要他/她表...
6 q  U& x, @1 _) R2 ?1 }
+ S* z, x. A/ f$ q" r版主按:
8 K. X" G2 X$ J- U) ^+ ?0 ?- n7 c藝人係一件產品既話, 各位老細付出咗幾多$$呢, 洗果些小就要人終生奉獻???  你咪當自己係上帝得假..倒轉頭叫你做制唔制先???
+ b. N: S/ u2 I+ I: k
- F) ^& L6 L" d人地工餘時間消遣吓又唔可以原諒...我估你唔係要洗腦係要醫腦.
4 T6 K! S. n! C* ?9 a
! D; }7 w5 L0 `: F0 q" T
[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:34 AM ]
作者: karenmoe    時間: 2008-2-17 11:43 AM

Originally posted by d228216 at 2008-2-17 11:10 AM:
! C4 j: g# L9 U7 T; F' X+ z5 G. W8 R7 l3 R, Q! v- E- z+ [
0 s( j, I* y3 \. x/ j3 B
版主按:
! I. \* N- ], |0 Y' f$ T9 d: B人地講...
# F; S( c! q9 G6 A  }' W8 z$ Z
社會要求法官公正,要求警察守法,要求西多士唔會有屎
# n- H% \/ c- t/ v' q7 y: s這是普世價值) _, S- j3 v4 E: D0 F3 x% D2 X
我唔會要求明星做聖人,但唔該唔好扮住聖人去做蕩婦
作者: qqwqqwqqw1    時間: 2008-2-17 12:13 PM

根本無咩原唔原諒,
% A( ?! J6 }0 H8 z% R請問佢錯左邊度?" w' {+ O! Y3 W# L/ V
因為隻飽黑果頭?2 ^' l/ Z/ S% C+ F
男歡女愛有咩問題?
4 l4 u7 c1 y) k藝人做愛有咩問題?
% ~% T# i6 Q5 |和尚做愛就有問題遮
# s' m! C9 b0 w; _& q( b; E不過和尚夢遺有無問題?
作者: infjlam    時間: 2008-2-17 12:31 PM

Originally posted by karenmoe at 2008-2-17 11:43 AM:
+ p  B9 c7 ]! H; q" f  C" o8 \) g+ J/ a& ?1 Z0 v, H+ ?
社會要求法官公正,要求警察守法,要求西多士唔會有屎  o6 \. V" d% S8 z  p( O
這是普世價值
# o9 B: s* h8 D! @7 o我唔會要求明星做聖人,但唔該唔好扮住聖人去做蕩婦
" p( {- H0 A, a) H$ n
7 V$ c% ^& v, \  Y5 i" M小弟意思大同小異:g1 V* I2 F  L6 n4 ~2 `; T6 ~

! f. H% s$ H  R! W3 P: v+ F8 p另,同意藝人的形象很重要之言論..
+ ^( M* |  M  N! q. B: _+ A( b商人係最懂得洞悉時世計算後果的,
4 T0 n& O  d  G( U) N大家睇o下已經陸續有機構、SPONSOR和廣告商,
+ H4 X: |% _6 S) n1 d- L中止某些藝人的代言人合約,和斷絕其合作關係,% p& K3 ~3 I; z7 e! P) s
就可明白淫照事件,對社會和普羅大眾的實際影響有幾嚴重...
& A' `7 |& H$ D6 g9 j3 ?6 M
0 Q4 W4 Z# n$ }  w9 o, Q& h(本人純粹只是從現實角度以事論事,絕無批判或找渣之意)
作者: d228216    時間: 2008-2-17 01:02 PM

Originally posted by karenmoe at 2008-2-17 11:43 AM:
. [( o* E# e% J/ {( o% G' Z& Y& ^1 u. }
社會要求法官公正,要求警察守法,要求西多士唔會有屎  i6 T' F, @5 d" E- k3 Y! {3 v! L; T# J
這是普世價值
* G' E! ], |5 Z" a/ C我唔會要求明星做聖人,但唔該唔好扮住聖人去做蕩婦
' y/ w; u9 _% k' U9 M" y8 t* K
按:社會要求法官公正,要求警察守法,要求西多士唔會有屎: X8 e' @, `8 `) |1 K
這是普世價值
. U# @& a4 F2 c8 j0 j1 N1 w  w# [
相信社會要求既係當法官判案時要公正, 私人事務唔係犯法冇人管得到吧!
) _- V! L# X6 E) |6 V- `0 R" H- e+ q+ R& C" ~1 ^
相信社會要求既係當警察執勤時要守法, (但我講既係正義, 因為守法係每個人都應該做的), 放咗工做咩唔係犯法冇人管得到吧!: `/ K$ T7 Q' y6 b( \' d9 s
  |: @: E$ I5 ^* l* j! p
如果咁樣叫蕩婦, 咁真係成街都係, 只係佢地有影到相/d相冇比人公開啫.' [2 W( U' T2 v: f* {/ \

2 I- u. s% H! V8 w  ^至於蕩婦, 咩意思?? 女人偷食就叫做淫娃蕩婦, 即係同時間同呀A呀B呀C又同呀D有性事.  同男友搞野(相信當時係男女朋友關係吧), 現今社會唔算吧???8 G9 R9 Q' E& }1 i% p

作者: karenmoe    時間: 2008-2-17 01:15 PM

Originally posted by d228216 at 2008-2-17 01:02 PM:
4 }4 T$ N( a9 P+ |) i) a/ x' r5 X0 y& ~4 ]: _
按:社會要求...
1 ~/ h  M  _, ~& G
你依然未搞清楚件事+ }  D. t- y4 A0 R  z  C1 [% M2 H
整件事的問題不是阿嬌和陳生發生性行為,更不是拍下那些相片9 T8 W" r+ ], K3 ~* J1 G
而是這位明星一邊營做清純形像來博取支持,私生活卻完全是另一回事' W4 I; I. e8 v9 [( J( G
這才是最值得香港人注意
作者: infjlam    時間: 2008-2-17 01:16 PM

Originally posted by d228216 at 2008-2-17 11:10 AM:4 P; S. Y8 Q* A& w) _+ I
/ f- X( Z& R( ]6 i1 b

. J0 T! S. I' z/ |' @2 ]版主按:
* \  b7 \3 N: e- E8 g5 U" O版主按:
# Y0 F( K# C/ [. N) R人地講明係藝人, 並唔係「真人騷」, 做戲咁做丫嗎老細!) e$ _$ \" V  ]/ S9 m" C
唔通蒙面超人真係打怪獸咩??? 唔通d差佬全部都正義咩??? d法官全部都公正咩??? d西多士真係有屎咩???
. w& R$ ^/ u/ G2 U0 J1 o/ B
# Z4 I& ^' N7 ]/ X1 c9 w6 Y
版主你好7 i" V1 A$ Y$ b, O( E& W9 V" S
( T; M, C3 c+ p/ q0 Q3 \% k
戲子做戲,代入角色去演戲,理所當然,冇人會當真,或會覺得有問題...# d. V4 I% y+ d9 B5 |" u: U# _6 G. K
6 s. c; Y) ?- i7 d# o$ k% J
認同某網友普世價值之言論,, V$ u# ]4 |- f0 n& O) G
冇呢樣野,整個社會就出問題...$ ]# Z8 c( q3 j! t, m

+ i) t" u& {5 r7 d! X照片中所有人士都是受害者,7 I$ q& }+ T/ t7 p" H  ?& k
男歡女愛,本來好平常,' C" M# p+ o  }7 a* A
+ q6 c! p7 R& v3 ^
最大問題係~~~
* C, U3 b3 Y( F+ Y( G5 m阿GILL一直都係sell清純,
$ x6 x/ F# S3 F; ]& x( o  C' q( r呢一鑊,佢形象完全破產,
1 i. u+ g# R: E# M0 R6 y4 e6 k. b, [. r2 y" Y% m
覺得阿GILL有冇得留低,完全係由市場去決定,
* }5 C, c' |$ O$ G; J- }唔係佢本人或鷹皇,或你同我講話佢留唔留得o既問題,1 F7 @9 _( W6 {( w5 N' C

/ ~5 p+ Q6 x+ r* Z2 c
2 m& t; Z0 _8 W
/ G3 a! U( q3 E/ Q3 w) y) d8 D7 F0 H% `
其實,最唔能夠原諒o既,其實係佢自己本人(如果佢真係o識諗既話)
9 l6 c2 p" a( x/ M其次至係始作俑者的陳生
作者: s_mon    時間: 2008-2-17 05:26 PM

一個咁虛偽既人,做咩要原諒佢呀
作者: OFTA    時間: 2008-2-18 10:21 PM

睇佢尋晚唱歌果時,又想起佢吹果個樣
作者: Yanagiba    時間: 2008-2-22 05:55 PM

Originally posted by karenmoe at 2008-2-17 11:43:( E* H% H8 V' Q( Q$ Q

; J, A& i3 a! p# m社會要求法官公正,要求警察守法,要求西多士唔會有屎* W& y' z+ K. Z6 ?+ B
這是普世價值/ @1 j2 w0 g3 M( i* r: m7 N3 o
我唔會要求明星做聖人,但唔該唔好扮住聖人去做蕩婦
2 e. m$ k# v) K% b8 V' ?7 Y+ ]) a6 @, P, p* B, A
+ R6 ?# |5 ^7 \1 J2 Z
其實蕩唔蕩,唔可以單憑果D相証明喎,如果單憑果D相,阿嬌好專一添,佢同一個人做過唶。做果陣拍低我覺得如果佢唔係自己公開比大家睇,係比人偷左再比人散播出去,咁應該錯不在阿嬌喎。如果呢D男歡女愛係錯,咁其實好多人都話阿嬌影呢輯相果陣都唔細啦,咁既然人地都成年,做成年人既野唶。
作者: 心亙    時間: 2008-3-9 11:57 PM

問題不是她不可以造, 只是佢太淫賤了,仲係成日係度扮純情,今次又唔見佢話「唔知點面對d小朋友」???最應該退出的應是佢,其實佢可以去jp發展~
作者: Dr.anger    時間: 2008-3-10 01:22 AM

玉女=/=處女$ ~8 X$ j& [, Z% n$ k) S! o' J! I
好無聊7 b. ^7 @: o/ k- U
是處女情義結吧
作者: SCM    時間: 2008-3-10 09:34 PM

唔好再討論呢個話題

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0