標題: Juno - 吃鮑魚的人 [打印本頁]

作者: key1981    時間: 2008-2-27 05:29 PM     標題: Juno - 吃鮑魚的人

聽講juno雪中送炭响呀gill最困難既時候不離不棄, 唔通真係好似破事宜裡面咁結為夫妻?
作者: hungtung999    時間: 2008-2-27 06:01 PM

結為夫妻?
作者: blackong    時間: 2008-2-27 06:19 PM

易求無價寶,難得有情郎~
+ Y$ f0 ^) L; |3 A+ z& H: S1 i( Jjuno 都算一個有情有義既男人~
3 [. ?5 f/ S8 L6 A1 R# A5 Q5 w嫁得過啦~ 做野似番個男人
作者: motoa1200    時間: 2008-2-27 09:05 PM

甚麼男的都比希好吧?
作者: shanlinlla    時間: 2008-2-27 09:51 PM

佢老豆係中建電訊集團主席麥紹棠,堂堂大家族,會比一個又傻又天真嘅"靚"妹入門?????. S7 L1 R1 }. F) q: ?* a, P

" x1 K% [$ i! _2 C' G( y0 @萬一佢嫁左入黎,佢又同第二個男人扑野咁點算呀???家門咪好無面...!!!!!
作者: ronald001120    時間: 2008-2-27 11:14 PM

舌尖紋了瑪莉亞
0 `) W! x" L' c舌尖賴了嬌黑飽
作者: eric911    時間: 2008-2-28 12:01 AM

嬌小姐都係當佢水泡,事件過後就唔會笑佢﹗
作者: tbafei    時間: 2008-2-28 11:50 PM

美人一颦一笑 一掠鬓一回眸 一举手一投足 乃至衣袂微扬 裙幅轻舞 都予人如诗如画美
作者: 迪達拉姑    時間: 2008-2-29 12:10 AM

樓上個tbafei咪玩野啦..去度邊都係講同一句 又唔知up乜既廢話!!
% I5 i2 x( \) ?9 L% w* X可能係juno戲假情真在先..話哂佢好小拍戲..算la..人地有獨當一面..梗係特別d聚都聚個..XD!
' X/ P$ Y- }9 T好似係娛樂..點解又黎左吹水..
作者: singlovewu    時間: 2008-3-1 11:10 AM

拒汁2手貨姐4 F& F) D7 U! _5 h
: S' W/ C1 N6 V0 i0 }/ g  P
2手貨系平d抵d架啦

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0