標題: 大家大小二便最急個次係點? [打印本頁]

作者: Azuma    時間: 2008-4-6 08:33 PM     標題: 大家大小二便最急個次係點?

雖然好似好無聊
& n; T0 Z/ [' Q5 B. f$ G5 Y2 O& a5 Q9 |; ?; M" l
但係朋友之間好少會講,所以諗住係到吹下# j9 M/ }2 F, a% l

1 A+ d& w$ x9 G( P# |. j我個次係: ~; C4 X4 y6 o$ j

/ b6 w0 R- M9 Q' a8 k番大陸
% u9 Z0 Q$ x- N7 Y" a( o* Q: ^  i% d
等車之前買o左支野飲
: k* u/ w, O/ m5 Z( X5 o$ F( [5 T) Y6 k( i% G
架車黎到時已經差唔多飲完
, X+ a3 F+ i+ @
6 @& q7 M  W2 g: G! K! R3 n架車係長途巴士(要2個鍾到)
0 ], s- k+ X$ Q5 L# W/ I- v( r' t4 b/ {  x; K
係架車去到半路開始急) k7 K3 u, R8 C! [3 b
# l* x( D, N  [9 e- a
架車仲要行山路
, j) U- U5 b3 a, {0 }8 w' c+ I* Q/ C
"郎下" "郎下"........................* _; ^9 n4 J' U5 ?2 N
$ _  f7 J* h# C: c1 N5 {% m) d
又唔咁敢落車方便,驚落o左車就番唔到去
6 _7 x* _/ V; u, Q2 x/ e1 O! h% |! j6 P# h( d1 i" B# D
最後終於忍到去羅湖...........................6 |, E5 p7 X$ |
! i  ]+ g1 o( v; z3 i
但仲要去搵toilet...............
作者: 呀俊    時間: 2008-4-6 09:29 PM

學校 急尿 miss 唔俾去
! H9 [  Q1 n, N. H因為佢以為我玩野 加上 佢想玩我
; M4 P1 t, t4 N/ z! D* i; W咁岩俾佢好好彩上完兩堂(40分鐘一堂) 又有個個班主任節(特別長既一堂黎大約50分鐘)
$ R+ g$ M# I3 o9 x6 U- d# P搞到我忍左好耐..3 V/ ^* z# Q0 q3 O, U1 O
好辛苦,又要聽書又要忍
2 N5 M5 c' ?( }: m# a! x* ?全班齊齊玩,係咁"樹"' x; j; {8 g. J; k7 `4 ?- @8 Q( G
真係好辛苦架
作者: hitmecomecome    時間: 2008-4-6 10:35 PM

睇鬼片o個時,條女驚到爆,我就急到爆,係急到痛呀直程,攪到要等到做完套戲先去得,入戲院之前又飲左勁多水,所以e套係我人生內覺得最恐怖既恐怖片
作者: fatcat69    時間: 2008-4-6 10:36 PM

are you talking, everyone have a human right.
作者: 版神    時間: 2008-4-7 02:00 AM

成粒鐘都忍得, 好犀利.
作者: toy739toy    時間: 2008-4-7 02:46 AM

沒人答賴左既
作者: eb1818    時間: 2008-4-7 06:59 AM

撘緊羅湖線火車, 大學站一關門就開始勁急 (腸胃病個種), 你知由大學去大埔墟要幾耐架喇... 真係終身難忘 ~
作者: 奇    時間: 2008-4-7 02:18 PM

急到賴囉
7 D! W" D! V4 B  f點止一次
作者: BOYDWAN    時間: 2008-4-7 03:20 PM

Originally posted by toy739toy at 2008-4-7 02:46:
8 ]( f! G4 K& E! Y' V/ U沒人答賴左既
) N  V: |) P9 e: X5 e, j& p$ s0 |  @9 F. M

' U9 _3 E, i4 r; W0 r9 D1 j$ \有! 我咯~
: G# a/ ]/ b7 X蘇蝦嗰陣~
作者: lawmk168    時間: 2008-4-7 03:59 PM

最急個次好似火山爆發咁....真係好[火爆]....
作者: ufo    時間: 2008-4-7 05:14 PM

試過唔同情況下,上堂la,搭車la=-=最長果次應該超過一個鐘- H# F5 s( @2 E' \& D( l
急到唔急....我係認真ga=-=6 B  p. v/ U% G
真係急到連急既感覺都無埋...) X( x1 o' b. N, X* u" A
不過係知道自己要去toilet=-=
作者: yeung hiu he    時間: 2008-4-7 05:36 PM

大家有無覺得當你就快去到廁所或者回到家的時候, 你就會越來越急!
* R; w) W) K: X9 i7 a8 c當我每一次急到要瀨出來的時候, 找廁所的時候仍然可以忍到, 但是當找到
' o8 S6 ~$ L2 w8 p, B! M& w9 p% z廁所或者回到家的時候, 大小二便原本尼到的都開始忍不到, 我試過有一次
# }8 P. l0 Z2 K8 Q7 Y+ K去到廁所的時候, 因為解不及褲鏈流左少少出來, 真是勁瘀呀, 好彩果時係自己屋企$ R( b# u; U0 S; B
係街度我都唔知點呀!
作者: 呀俊    時間: 2008-4-7 06:19 PM

Originally posted by yeung hiu he at 2008-4-7 05:36 PM:
; g0 t2 j5 U7 K$ N) e* ~& R) `大家有無覺得當你就快去到廁所或者回...
# N, _7 S7 N5 t( U; M1 [% c( b
我都有d 類似你既經歷不過結局唔同..
1 A; s1 f& S2 V) z0 y我由mk返屯門之後忍到返屋企
/ {( c( X2 M8 w' w% K衝呀衝呀...衝到入廁所..
0 H0 J; s- `& B3 y最後..係柯唔出lo
作者: BOYDWAN    時間: 2008-4-7 08:10 PM

Originally posted by 呀俊 at 2008-4-7 18:19:$ h+ L. [/ ^5 r! W/ D4 m2 T

% D' N$ K- S. X( n; y我都有d 類似你既經歷不過結局唔同..; h; i. f$ E; e1 y5 f
我由mk返屯門之後忍到返屋企2 m& j1 h% W& ?( F" |
衝呀衝呀...衝到入廁所..
+ \, k. o8 d$ B4 C  ]最後..係柯唔出lo
( D# z; F# x9 ~* x3 C/ J
3 a& R+ @: s, N- U) u# X& j( c
& @$ t% s  D( R/ M- U0 ]! d5 J. Ihahahahahahahahahahahahaha~~~
/ K4 g& U& `0 B5 l: Q4 T呢d 係咪叫急過頭呢?
作者: red0011101    時間: 2008-4-7 09:31 PM

Originally posted by 呀俊 at 2008-4-7 06:19 PM:" m) y6 K. M/ |; v& C3 g
/ }2 r  ?, O& x, c+ u1 W) \
我都有d 類似你既經歷不過結局唔同..2 z5 A9 @& A" Q
我由mk返屯門之後忍到返屋企7 Z) d3 k# e, ]# b
衝呀衝呀...衝到入廁所..
9 d: \. N& }& E  L1 j) s最後..係柯唔出lo
# q8 q- ]' b0 J/ X; l
/ C5 z, e, i( c1 U
same as u ..... may be 忍 long long time ....so cant 適應....i wait in the toliet half an hour ....sin ok 柯出 d...but too painful lor ....之後覺得全身內臟都不舒服....
作者: loklok117    時間: 2008-4-7 10:11 PM

Originally posted by toy739toy at 2008-4-7 02:46:
7 k6 E5 ~$ ?7 k  N6 u0 n) R0 \% E沒人答賴左既
8 S" {7 x  m. K- z
: w# E' v9 z8 ]1 P3 @3 u/ b哈哈..........
作者: 羅馬小子    時間: 2008-4-7 10:39 PM

一定係CE考Listening個陣...一考就急...$ |* f8 _5 n& G
根本唔行得開...都聽完又要拿拿聲汁埋d手尾.../ P2 J5 V" _. H' A. [9 h
頭尾都有2粒鐘...
作者: goodtime    時間: 2008-4-8 12:20 AM

有個frd, 返學果時肚痛, 諗住衝返學柯, 點知入到廁格準備除褲
3 l" F1 ?6 z9 P' }8 d% I...................oh........趕唔切, 出左世喇~
作者: LarryChau    時間: 2008-4-11 08:43 PM

我最急o個次係o係公司 ... 開會之前隊左支膠樽裝可樂 ...6 H' x" N" s# G) B
原本開會係可以好 free 咁去廁所 and 中途有break架 ..., a1 I) ?9 |/ o" F/ i
不過今次好衰唔衰黎左個大粒佬列席 ...* E7 j1 {& @- e. z* y6 V
o係開會後 15mins 已經開始急急地 ... 到個會開完 ( 1 hour meeting ) 諗住有得走直衝廁所啦 ...
- n  f+ |+ [& M. f點知個大粒佬又要分享下佢對呢一次 meeting ge 睇法 + 分享佢之前開會 ge 經驗 ...1 _8 W# s1 G+ g  r2 s; j
仲要係勁多口水 ... !8 i  L1 c$ q, c% k
講完一大輪廢話之後仲要一個個咁同我地握手 and say thank you + goodbye ..., m3 o0 Q# x: I/ {* g; D% u
個會有成廿個人 ... -_-"""
# W* I$ s- E% }2 l8 x& v' \# z, O4 V+ ]! {, ~$ z1 `
到完成走得o個下都忍左差唔多兩粒鐘 ...
6 z" k8 T8 u+ B" O4 N不過最難忘o既就係終於到廁所發射o個一下感覺 ...
" ]* l; h) Q1 C/ k& c' G9 eo個種快感我呢一世都唔會忘記 !!
作者: 費事高    時間: 2008-4-11 10:27 PM

最急個次,係我對腳受咗傷,我坐女朋友架車一齊出街,半路中途急尿(係突然急到賴),因為對腳受咗傷,唔方便落車,亦唔夠時間落車再搵厠所,所以我決定...係車上隨手拎起個膠袋...就地(車)解決
作者: kenlabs    時間: 2008-4-11 10:59 PM

都係學校 忍大
+ b7 A- k1 Z" g; y* X仲好記得係考緊MATH屎 突然肚痛4 `8 B1 U/ u; T- p1 ?- h1 L
想忍但係忍唔到 試卷又派左 點好﹖$ p, U  r: a5 A
冇辦法喇 唯有忍欲負重 果次係我MATH屎考得最快既一次﹗. C* [5 s) y3 y" x+ Z! L
一搞掂就交試卷 即刻就跑左出去 盡快搵間最近既廁所
$ Z( f6 {7 [# G. b1 Y% r以為咁就解決左﹖ 錯勒﹗- R- h+ B7 U9 m7 [9 g
去到廁所 發現洗廁所既阿嬸洗緊廁所﹗% ?& s+ ~  |3 y
佢話未用得 叫我去過第二間. l% _& |+ H/ H/ M2 v/ q
咁我咪跑去第二間羅 ( 要知道﹐第一間同第二間都隔幾遠下架 )
1 l& ^$ ]  W0 X" l5 `: z" x6 B路途上都已經好鬼辛苦架啦 但係終於都到左8 K. J4 c1 |, k: [. q( Z: a
點知第二間既門係閂住左﹗ 即刻我就大鬧﹕“阿嬸﹐X##@$%**你玩野啊﹗﹖
$ D7 Q6 N/ D. F6 L6 U/ v) c0 _時到如今 唯有又跑返去第一間啦) K& K& h5 Y% X% F& j1 d/ w
阿嬸終於洗完喇﹗( 阿嬸快洗完就出聲啦 唔駛我跑黎跑去﹗): ?2 L1 ]4 _' Q3 K
就咁解決左喇 * j+ R( k* a& \0 {
解後感﹕舒服到難以形容﹗0 e2 u& j! }$ p% Q
MATH屎成積﹕竟然PASS屎左﹗真係估唔到﹗; q7 o1 {) I- {+ T
+ v5 R% I! `# W3 n  I
所以我印象點會唔深刻﹗
作者: h.t.f    時間: 2008-4-11 11:17 PM

中一個時搭地鐵返學,終點係銅鑼灣.以前側魚涌去north point好長好耐,地鐵又大風,吹到我好急,一路忍,一路忍,埋站之前又好似無乜野,就諗住返到學校先炸la.點知一埋站又搞肚痛,我當時只好晒多幾蚊同冒遲到既風險衝出地鐵站搵廁所,行行下發覺無紙巾,好彩有個好心既途人幫左我忙!!!
作者: 費事高    時間: 2008-4-11 11:22 PM

Originally posted by h.t.f at 2008-4-11 11:17 PM:& U2 a, B9 h1 |* L+ W' P5 ?
中一個時搭地鐵返學,終點係銅鑼灣.以...
" @, m' p. g5 p

& ]3 A9 ]5 j1 u6 E% L, r8 J8 a塵世間...最痛苦既時情,都莫過大完便後..咦?發覺完來自己無厠紙
作者: h014    時間: 2008-4-12 11:25 AM

試過忍唔到,必左d出黎~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0