標題: 對於26fun既笑話版我有一D意見同睇法 [打印本頁]

作者: kubrick    時間: 2008-4-20 06:34 PM     標題: 對於26fun既笑話版我有一D意見同睇法

相信大家都留意到笑話版有大量只轉貼又無乜質素既笑話
3 y9 z$ X; |7 W; G+ D呢D惶論回覆..相信大部份26fun同胞入去睇都吾會..
( f8 t; v0 q# q6 M# w希望各位板友衡量下大家既笑話係咪果D本身吾多好笑仲要係各論壇都post過好多次甚至係26fun都repost又repost先好貼上黎..
& n9 }! M5 i& {/ S, |$ W3 A當然好笑定吾好笑人人準則吾同..
! p( U( ]% m* \3 w! ]我亦都無話轉貼一定吾好../ q1 I6 h7 r& r  {( S# _; _
更無希望禁止轉貼既意思& G* k" V' n3 }+ y' f3 `
我建論笑話板都可以引入sport板咁禁止只轉貼既笑話..
- r: X  F3 M. ^6 \可加點評語..
! _  \, Z- X' Q! M; M例如:哈哈我覺得果個情節先最抵死
/ O- y  B7 ^; D" H. I4 \" ]" n# i咁樣我覺得可以大大提升笑話板質素5 x+ z1 v: |+ O  n2 m0 v
希望板主可留意等版友可以有D高質素既笑話輕鬆下
作者: 阿感    時間: 2008-4-20 06:48 PM

質好難控制,量就可以諗下
作者: BOYDWAN    時間: 2008-4-20 09:36 PM

好多謝kubrick 版友你嘅寶貴意見~; h5 p- X, p7 L% V2 c( N; G( g
我地會好好檢討一下, 亦會參考你提供嘅要點務求令呢區可以更精益求精, 衷心感激~( H! O; K3 t2 ?" A0 N0 z
有其他意見請繼續踴躍提出, 謝謝~
作者: 版神    時間: 2008-4-20 09:46 PM

問心, 都係呃分多過分享, 當然唔理好唔好笑.
作者: sky308    時間: 2008-4-21 12:10 AM

仲要有好多重覆加post埋d n年前個個睇過既野

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0