標題: [轉貼]好恐怖,人性係咪就係咁醜惡??? [打印本頁]

作者: h.t.f    時間: 2008-5-9 11:52 AM     標題: [轉貼]好恐怖,人性係咪就係咁醜惡???

http://www.mingpaonews.com/20080509/gaa1.htm
; N. R; }3 v0 V2 a. x
- r" d7 Q0 T/ U& J/ K# d9 L$ |我已經唔知可以講D咩....
2 B1 x, Z+ \: Q/ Z- D希望死者能夠安息.
作者: LeonDise    時間: 2008-5-9 12:10 PM

e d兇手唔死有咩用-_-6 a, |5 }3 ?$ g3 I* S% R- q, p3 G4 `
唔想有d咁既怪物出現o係世上  n3 P- T. i' H1 W) ?% w
有時覺得死刑係合理既 對住e d人
作者: Miz    時間: 2008-5-9 12:24 PM

實在係變態 , 係咪睇得恐怖片多呀 , 肢解完仲要拎去賣
作者: h.t.f    時間: 2008-5-9 12:31 PM

我幾登呢d人可憐,連半點人應有既感覺都無,佢同畜生有咩分別??
' U8 P! p4 W" `" ]1 R正常人一定做唔到d咁既事lor,個個畫面我直情諗都唔想諗,虧佢仲可以慢慢黎.4 x% y2 a' {) @- T
而家食飯la,都唔知點算...
作者: d228216    時間: 2008-5-9 12:39 PM

姦完就算啦, 何必攞命.
( p$ l1 Q& j; v: \, }5 I/ H我見單野之後, 諗起一套戲....好核突好恐佈....
  C% [  B  Z  ^' n# B0 w  n我成日仍住...條女喺比人監生肢解而死.....very sorry...
作者: yeung hiu he    時間: 2008-5-9 02:36 PM

係囉, 人地都是得16歲咋, 為左家庭的經濟: p, K: f6 x: R8 w: z0 }1 P
已經犧牲自己走私鐘, 現家重要比人先姦後殺,2 N  h: T3 o$ N! X% M7 }
更要同人分屍, 真是希望恢復死刑, 將個殺人兇手) ]3 B" ]) ?  g& H
處死!
/ k: e# Q* `5 U& x# z- o1 O呢d人早死早著, 不好留係世上獻世!
作者: kakeidevil    時間: 2008-5-9 03:47 PM

佢都唔係人!唔使用人道既方法對佢!8 w! P* q) N4 s+ M7 n6 w" f
判佢死刑便宜左佢!應該要佢慢慢受番佢既所作所為!
5 y( g* O7 ]* ]- y, }( ?希望個女仔早日安息!R.I.P!
作者: steven999    時間: 2008-5-9 06:17 PM

呢條友都有問題
/ A( h/ o9 u' |2 E! z$ E* O殺人洗唔洗咁呀" G+ T& S$ z' Y- {# }: x4 U3 l
真係希望個女仔早日安息; {  a5 ]+ R2 e, u+ |* n9 w) S
最衰香港冇死刑3 D  S- w) i3 s. R/ B: Z! M" y7 `
有既話用哂滿清十大刑先殺佢
作者: abc911abc    時間: 2008-5-9 06:34 PM

佢都係食左毒品先獸性大發姐
- c% o* ]; `4 W$ e( f8 z( ?個女仔都唔岩 點解做妓女 ??( j# k% Q& w: F! J7 L4 ?* S
自己誤入歧途無得怪人* ?& _0 M2 T* i9 ?+ l
" q. j5 `. h# m* Q+ M0 T% q
當然我亦非常不同意兇手做法!!!!
作者: woooot    時間: 2008-5-9 06:43 PM

太恐怖了,殺了還不留全屍,還仍進馬桶,又賣肉給顧客,那麼噁心。兇手是不是看太多恐怖電視劇了   。 。 。 希望女仔 R.I.P!
作者: 0000001    時間: 2008-5-9 06:46 PM

最慘係死前都唔知受左幾多苦
9 x# W" [* S2 s5 I, w1 z係折磨至死
  r. B& t$ n' h6 @6 Z& C點解人可以咁變態..
1 o, T! M2 G3 g( j& U% ARIP
作者: akakak777    時間: 2008-5-9 07:15 PM

變態ga6 ~2 R% @, H3 b0 g1 G4 G
女仔係 "石" 同埋保護 0 D8 B7 {$ B3 L) h" _, \
都5明時下d 衰人 食咩L 大& h- G- ]. G( I: V( U4 Y8 s
受左政府9年免費教育都教左班咁ge 人渣敗類 出來 " {" H0 }. j1 K$ r$ Y: p% a
浪費立稅人ge錢  
- l' T5 S" c. O+ f家下殺人好好玩咩 殺完仲5夠仲要玩分屍
; t; e  R9 a; |' g# J有種殺d弱質女流  見到惡霸就2個頭都縮到變豆屎 9 W" P9 R+ M/ o3 n- }% r
社會5應該比e d 人存在
) I  s$ g# D  a! [預祝個班兇手生仔無mud mud 佢自己就食偉哥都 挺不得; S( u: o2 F7 G9 X6 S1 N& }4 H
日日比毒蚊針~~ 早晚食o157 飲 h5n1  sars 入pat pat 1 `; }, k, f+ s7 u7 \+ r. Y1 y

! a/ l1 O- ~1 E3 p* [' \! H[ Last edited by akakak777 on 2008-5-9 at 07:28 PM ]
作者: cazykiller    時間: 2008-5-9 08:58 PM

我睇完都覺得佢變態,先姦後殺人已經夠過份,佢重要肢解,最離譜係掉入廁所,
3 l0 h# B( S) V4 i5 W重要賣比人食,佢已經變態到連做人ge資格都冇,絕對支持香港破例用死刑對佢,
4 j% D4 w3 t. a; ^6 Y凌遲處死就最好!!!!!!
作者: wcchan886    時間: 2008-5-9 09:36 PM

應該將呢條友凌遲處死
作者: 123456yyyYYY    時間: 2008-5-9 09:38 PM

呀...
2 I9 h2 l4 U( G2 C6 C好恐怖呀!
- E9 j- Y# Q# c- S點解會有咁既人= =?
5 P% r6 [. C1 r/ e' S4 G4 I  a個女仔...真係好慘!!!! _7 M) e# i1 k
http://www.mingpaonews.com/20080509/gak1.htm
+ t# s: L  L" [: M佢真係好生性9 J- R! z7 u9 j  o1 x
為左阿媽..中三成績又雖好好,但都唔番學,出黎搵錢..) D: D% f+ G+ `6 v# a8 C3 d
點解??點解d人渣..死變態佬可以做d咁既野?
, \% y% L! _( [  }# u$ d/ U點解..................................
作者: eric1874    時間: 2008-5-9 11:25 PM

真係覺得香港其實係需要繼續有死刑
作者: jojojojoj    時間: 2008-5-10 12:15 AM

其實呢單野都幾多版本% K# d. m4 K+ C/ Z3 \6 ?
有d就話條女係雞有d就話係女朋友! U" O  t- }* Z
一時就話兇手食左藥一時就話唔肯玩3P+ Q8 r, ~2 w6 b0 o" c/ i" d
一時就話條女跑私鐘為貪慕虛榮一時就話為屋企
) v) z2 a# K" r5 K) q! e9 l都唔知講下講下仲有d咩恐怖野爆出黎
作者: jimjim12    時間: 2008-5-10 12:34 AM

睇嚟唔死刑都係判終身監禁多,最慘重係要納稅人養佢一世
作者: terryng2    時間: 2008-5-10 01:58 AM

d人發神經的,去做獅子老虎la這樣鐘意分人件,或者捉佢地好青山比人做實驗,試毒藥
. L8 y+ u. Y6 C5 I0 G其實件事都應該係比人分件了,唔係警察點會去街市找証據又好水井找呢) L& D( b0 H0 m. y4 u/ }2 q, r
都唔知有無已經唔知食了d人骨,想起我都打冷震
作者: 最爱露珠    時間: 2008-5-10 11:50 AM

應該將呢條友凌遲處死
作者: nds    時間: 2008-5-10 11:55 AM

為左阿媽..中三成績又雖好好; j1 \1 a6 F) j+ H- g

" y4 X0 W5 {$ X9 a6 n又要轉行做呢行=o=何必呢....5 z! K7 }1 F$ m9 @' |# t, D2 t
條友咁都做得出...捉佢番大陸la
作者: 艾奧羅斯    時間: 2008-5-10 01:57 PM

Originally posted by 最爱露珠 at 2008-5-10 11:50 AM:* ^2 E9 w; C. h7 ~& H, g
應該將呢條友凌遲處死
3 w' y& a2 L9 {- x( W$ U# P
) j% b2 `: O' C+ z4 c. z
佢入獄後會比死梗難受..5 U0 p& L2 {; S' V
處死一次過,太便宜左依D人喇..
作者: ch.chak    時間: 2008-5-10 03:53 PM

呢d人
! ^, |* q0 G2 Y, t; y- F, I- V+ ?* k. u判佢坐監就夠) @) ?5 q# o2 \: `
因為入面一定有人日日夜夜都招呼佢地
作者: cheery    時間: 2008-5-11 11:19 AM

唔知條友會唔會係26fun會員呢?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0