標題: 疑似精神錯亂 "遼寧女" [打印本頁]

作者: sinatemp    時間: 2008-5-26 03:18 PM     標題: 疑似精神錯亂 "遼寧女"

http://tw.youtube.com/watch?v=uJJm02DTi6I&feature=related
+ H) F+ C% @+ g( d) I  P+ p# L  ]- N# ?7 G1 @
前天晚上,一段《遼寧一女口出穢言狂罵四川災民》開始在網絡上流行。在這段長達4分40秒的視頻中,這名女子蹺腳坐在網吧電腦前,對地震受災的群眾進行諷刺和辱罵。. q& O. L6 ?- O

! `/ b  h& q* U; L* ?引來網民很大回響 找出了她的真實姓名和住址等等資料在網上發佈 聽說還被公安逮捕了
- b  u% ~) S8 ^5 [' B5 O4 W; m- b! F
奉勸各位尊重言論自由的同時 也應尊重別人的感受 不要說出傷害人的話
作者: supreme12    時間: 2008-5-26 03:54 PM

呢个野有D问题```0 e+ O1 U4 ^# I5 I4 S
距讲觉得幸灾乐祸```* ]8 D3 y7 O4 N" G& K1 p
如果距自己家人系灾难中一员,我林距唔知点讲```3 x8 f5 q; @% V1 i
就算距觉得点点点```
9 e, a& F, u, E% S- c无谓发段片上来````或者比人睇```1 T- v# ?3 e* S* p& h
距想博上头条,就算系```都唔应该拿人命开玩笑啊嘛,痴线.
7 [9 u2 a7 T$ j+ P- ~. m) V就算距唔中意自己系中国人都好,问题系距拿人地条命开玩笑```
( }( A# V& {1 r9 L# C; O: d呢点最没常识D人都唔会甘做
3 U5 O2 X0 e0 N. d$ M我为中国有呢D人感到可耻```
# q! f5 C2 m2 Z- P. ?3 G0 D; G' ]
距都唔知点面对距D亲戚朋友,比人认到距```& P+ d) ~/ a2 H7 S- Q
距就好有面5 y5 J, I/ ^7 e: N8 R% G
呢D真正系浪费国家资源既废物```* V! W6 X8 Z, N
连最基本既尊敬,尊重都唔识```  l4 Z$ ^' ?* r- g' ]. g# C8 d
我更加为距父母感到可耻```
2 `6 K& G% C) q# x% f6 p! a对呢D人```无话可说```" ~, O" v3 T* H: i( l2 B& z( J: q
呢D人会有报应# |0 K' A: V( J5 @9 b' Y

" O$ I9 r1 p$ V/ f  v7 i2 |[ Last edited by supreme12 on 2008-5-26 at 04:09 PM ]
作者: infjlam    時間: 2008-5-26 10:23 PM

自作孽,不可活...
作者: 費事高    時間: 2008-5-27 02:53 PM

呢條八婆,真係睇下佢點死

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0