標題: 馬時亨辭職 [打印本頁]

作者: sage    時間: 2008-6-24 11:13 PM     標題: 馬時亨辭職

有線消息: 商務及經濟發展局局長馬時亨,因罹患腦瘤,向行政長官辭職。
- }! Y% A+ ?+ Y: ~% \8 E- V, ]8 ?# D( ^+ c+ J# r
馬時亨1973年於香港大學畢業,主修經濟及歷史,取得文學士學位 4 L. [/ |* D+ `4 t) h$ x0 m

3 d! h$ n+ T- Z; J3 R願 早 日 康 復
作者: cwc_tkd    時間: 2008-6-24 11:48 PM

吉人自有天相, J6 ], l& u% {6 l3 w
祝身體健康
作者: 禾確特    時間: 2008-6-25 12:02 AM

希望佢早日好番啦!!; Y5 u% ?0 t7 o" W; M8 R
" {. Q# M7 o5 O' f, x7 Y
肥馬落台唔緊要,
7 _8 d' {9 S6 U! I但一定唔好俾個副局長上到位就得!!
作者: koreansam    時間: 2008-6-25 12:24 AM

希望佢早日康復  吉人天相
作者: Kev    時間: 2008-6-25 09:01 AM

best wishes..
作者: supsup    時間: 2008-6-25 07:55 PM

呢種腦血管K型都真係幾長手尾,會隨時無啦啦出事,死左都唔知咩事,希望佢可以康復啦,雖然我個人對D官都無咩好感,但都想支持下佢抵抗病,因為小弟都曾經患過血癌,病人真係好需要身邊既人支持同鼓勵!!!!加油呀!!戰勝病魔!!!!
作者: vbvb    時間: 2008-6-27 12:00 AM

Originally posted by supsup at 2008-6-25 07:55 PM:) n# {3 Q3 ]) y. q& T
呢種腦血管K型都真係幾長手尾,會隨時...
1 b5 Z7 S4 f; H. G% O難度真係以健康做籍口, 其實另有原因?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0