標題: 剛才跳電上唔到網,大家有無 [打印本頁]

作者: terryng2    時間: 2008-7-15 01:39 AM     標題: 剛才跳電上唔到網,大家有無

剛才跳1秒電上唔到網,大家有無
+ y: d5 U( Y: {! k+ C9 P. m' {. y& N9 M3 e/ U  v9 x& o
出面d燈閃一下
作者: 七星天使    時間: 2008-7-15 01:48 AM

我成部電腦熄左-_-
+ T, ~: B( h/ c好勁今次行雷
% ]8 ]9 _6 R( ]2 S- V勁大聲,,痴線-.-
作者: dominic886    時間: 2008-7-15 01:49 AM

我都係ar~~
9 ]% Z' U8 a7 [. g) w+ ?1 G- s( w仲以為得我自己係添~
作者: bobo21    時間: 2008-7-15 01:55 AM

我用電腦來睇電視就停了一震.
作者: 禾確特    時間: 2008-7-15 02:06 AM

連now tv 都睇唔到呀!!
作者: 奇    時間: 2008-7-15 02:30 AM

聽緊嘩嘩嘩突然斷左
作者: yuri    時間: 2008-7-15 02:58 AM

有啊 要重新開機 好在無做緊其他人 唔係就.....
作者: 也媽嗲    時間: 2008-7-15 03:18 AM

閃到我連小便都中斷左  
作者: kinz    時間: 2008-7-15 06:51 AM

我乜事都無 (電腦24小時長開)
作者: 小樽    時間: 2008-7-15 08:57 AM

點解個個都有問題既~"~
0 O) v9 ^# _' N* {  i! s$ s我琴晚都冇事,仲玩到成4點幾~"~
作者: jordanwong    時間: 2008-7-15 01:22 PM

哈
8 Y8 w; g: D& I( Y1 E1 z
- r; `# U5 X! j7 U1 f: u- B8 v電腦行開左# \; D1 i  t; H' f; C
1 I( n: |- |2 f" c* L. q
但 我樓下 街燈直頭 無晒燈呀
作者: leefai0013    時間: 2008-7-15 02:43 PM

用電話聽收音機都係
. w, y4 E: y2 B1 }要較番先得
作者: wind69    時間: 2008-7-16 03:47 AM

講起真係把幾火!
5 a6 `7 K2 b+ x1 s9 x' U7 Q. d$ T5 a- ?" p: l
正所謂為左配合電影赤壁
" v& b* k' m3 {: [& B( t4 M$ z6 l! m6 [5 S) ?3 S5 \% E; r
我居然patpat 痕,無端端走去拿番隻koei三國志出黎玩,
6 G3 q5 ~6 T8 P* F2 u* a6 _- A
7 Y% z3 I2 N6 Y1 r諗住用曹操帶住幾十萬兵去同孫劉聯兵係赤壁打一堤場轟轟烈烈ge無聊遊戲大戰。) o1 G; F7 ~2 n7 D- i
! t2 P. y. b: t, E" H
有玩開三國志ge人就知,打一場仗你話要用幾耐時間呢?閒閒地個幾鐘頭。: L. s# H  G4 {3 Y  _2 X
6 d  e3 [6 d" s& y5 [# M  z
佢老闆,咁耐無玩,難得成個遊戲畫面都係兵!果真無聊又過癮
: v. f8 `# E$ _0 V, Y6 I  n+ E! l/ D6 s4 ^6 M- T0 R
場仗足足搞左我個幾鐘頭,就係開始佔上風,呢頭生擒關羽, - R; @( \& ^& f2 M* e

0 e% W' r$ i/ N7 L. |( g夏候淵又追殺緊黃蓋!忽然之間& k5 b& C* g1 z* s& ?* G

' i: f! B* D1 ]3 f/ P8 ~6 TDo................... 3 r# D# q2 s5 P7 h7 U$ V$ `
( X1 l7 P. Q5 {% u) M) g$ A# x
佢老闆,我諗如果今時今日要曹操再打一次赤壁之戰,就算無發生疫症,無傳染病
4 ]/ ?2 {. G2 C. f. I% ?, d' v/ L# Y( O3 a5 Z$ P! E
結果都係會輸,只係點都估唔到會輸俾"跳電"
作者: chong2002    時間: 2008-7-16 04:12 PM

我頂,,我部腦岩岩先整返好,突然自己熄左機跟住上唔到網3 m' u* x7 D- c
搞到我以為部腦又壞過!!9 S' ?( E6 N3 |/ \' ?
原來大家都係咁...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0