標題: 看了 大家會唔開心 [打印本頁]

作者: 17317328    時間: 2008-7-18 06:46 AM     標題: 看了 大家會唔開心

其實 小弟病左+_+  呃左大家入黎
6 |9 L  [1 i1 X8 c反正都入左黎 回個復 祝我快d好返啦
5 j: Y3 a! T) f1 l' c& o4 H+ C5 X' g3 W& y) C7 K4 v

+ ?* [) V' ]5 d* P: a事發係咁既    琴晚游完水  超多人
8 [: ]- j) l) N食野個時 個鼻流少少鼻水  我以為係去完游水 因為嗆鼻過幾下
3 P3 O; ^4 v5 S0 J4 R個鼻太乾先痛 先留啦  
0 i8 h2 m7 w$ x* R( k, t% P  a之後返到屋企  累累地  好快訓左8 l4 i; c! j1 w- i
諗著係游完水既累啦    點知訓到3點左右   發冷...
, V: }% I$ ~" ~8 b8 s, K我屋企本來開左冷氣  之後3點原來熜左  但係風扇對住我就有$ ?7 {/ p' z7 [: g( W
我一野熜左啦  之後仲達多張"被"係身 先訓到    / ?1 ?  S7 _( t0 ~& N5 ]' s/ g! Z
到6點  超熱...成個人冇晒力   好耐以前發過一次40.x度既燒  個時除左訓真係咩都做唔到
" ?% K- Y. [1 c& _" E" j7 K今次雖然冇咁訓  但係都暈暈地....  6點幾 偷偷起身  食粒感冒丸  但係搵唔到退燒丸....  |/ u% G4 d6 z! R) Q' E  K0 x+ m! D
依家又好凍......  好辛苦....( F) |& b$ w+ c/ p3 r
: P0 J( |( G  ?  a: U% `6 F
比小弟呃左入黎既朋友   小弟需要你默默既支持
作者: edge0424    時間: 2008-7-18 07:39 AM

呢排d天氣都係咁..
( B* t; u1 J% p4 U. C4 V. o  E小心d身體啦!Take good care..
作者: kakeidevil    時間: 2008-7-18 10:19 AM

病到咁都上黎打咁多隻字...
; q9 {* F  P+ Q) _8 I% F; \愈遲睇愈辛苦,抖一陣冇咁辛苦既快d去睇醫生啦~~: p' K) O/ Y7 J; |* C# ?- z6 g$ N6 ~
而家既天氣一冷一熱好易攝親,EF版友仔個個都要小心身體呀!
作者: makin    時間: 2008-7-18 10:52 AM

唔好死頂..身子要緊啊!!
作者: 0000001    時間: 2008-7-18 01:24 PM

wish a quick recovery
作者: 無奈    時間: 2008-7-18 01:33 PM

游完水..又吹冷氣...一冷一熱會攝親..好容易病ga..4 x# F8 r2 P4 Y& ^' D/ p3 r4 j+ J6 o
如果要飲水都唔好飲凍水...咁樣好傷身ga...要飲暖水..! Y9 Y3 A; O  O! x+ q
下次要小心身體啦...
  o) L" f0 s$ I6 X- L$ d" s+ v. t
9 I! g  \: C4 q3 y. [! z' C1 k希望你快d好番...繼續去游水啦..

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0