標題: 上網有咩好做 [打印本頁]

作者: hongshiu    時間: 2008-7-30 08:38 PM     標題: 上網有咩好做

日日上網但好似冇目標咁漫遊!
作者: tottifung    時間: 2008-7-30 09:33 PM

上forum睇吓有咩新料,周圍遊吓玩吓~. A; T) n8 m+ C0 ?: V
上網除咗吸收新訊息之外,最主要就係消磨時間~
作者: morikanekkk    時間: 2008-7-30 09:58 PM

打工? 去玩? 上course學嘢考証書? 做運動? 大把嘢做, 時間唔夠tim~~~ 年青人要用呢d時間去增值, 否則大個就知~~
作者: terryng2    時間: 2008-7-30 10:24 PM

上網便玩26fun 還會無野玩ma
作者: dadada123    時間: 2008-7-31 02:58 AM

上網其實真係冇野做........
( ?3 Y( d- d6 Q上去yahoo睇下新閒.........
  _/ q+ }  @' h0 `1 @1 y& l; E1 _睇下e-mail都夠......
作者: 譚生    時間: 2008-7-31 06:45 AM

出去玩仲好啦,日日係屋伍上網你遲早都變自閉
作者: tsangchikin    時間: 2008-7-31 12:57 PM

我有時都會上網睇下小說& P' O0 L* X/ p* C3 B0 P
不過成日對住部腦隻眼真係會好傷
作者: leeyanta    時間: 2008-7-31 01:54 PM

上網溝女囉
作者: benny1219    時間: 2008-7-31 07:24 PM

上網睇下相 最近趙碩之很紅 平時唔會走埋去同人迫簽名及影相 費時忽然上鏡  
% ~2 b) U$ f! q+ A* f8 Q3 R好彩這裏有班專業影相兄弟 拍的照片真係幾火辣  2 C" w! c; G' j3 m
* z: u, i& ]1 i# \' T; |0 i/ x
同埋放工都無乜街去 又無人約 所以回家 有時上下網 有時溫下書做功課進修下咁啦  & I; Y1 t1 I) o" N/ i: e
自己一個行街 見到一雙一對的男女拍拖 會好寂寞的
作者: uniqueleung    時間: 2008-8-2 10:19 PM

睇下野 玩下msn!
作者: 大優勢    時間: 2008-8-2 10:49 PM

所以都係去無名小站 睇台灣女吧3 I+ N; p. w9 Q. S1 Z

! ]+ }$ ~9 {* `3 A) U頂唔住就打機機 & F/ [7 y9 A7 w! u  J
7 z2 V# S+ o0 e
  有無睇鬼婆呀
% H" x/ R- v# _- V好多喎

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0