標題: 古巨基講粗口 [打印本頁]

作者: hongshiu    時間: 2008-8-21 08:28 PM     標題: 古巨基講粗口

直播講錯野.講粗口...哈哈
5 ]- L' D% J# Q% y本來講1米93..講左1米<狗>3
作者: 17317328    時間: 2008-8-21 08:30 PM

有d無聊- -..
作者: mike12    時間: 2008-8-21 08:31 PM

笑死    
" R1 \' h! z( j& ?( O咁快就post 上黎
作者: tonykwl    時間: 2008-8-21 08:33 PM

我無睇, 真唔真呀~!
作者: ricky824    時間: 2008-8-21 08:34 PM

佢唔小心講錯姐...
作者: 也媽嗲    時間: 2008-8-21 08:42 PM

好小事姐
作者: eqhigh    時間: 2008-8-21 08:57 PM

堅就堅既,佢都好尷尬即刻講多次( e* e. ]3 u/ d  m8 g

4 G; n# s6 }+ L不過都會變左另一經典野咖啦 : E9 {  b/ p) i5 a, ^& {' ^
經桂神同菜肉魚之後,再一次衰係個「9」字身上,真慘
作者: shehboy    時間: 2008-8-21 08:58 PM

平時都有講啦, 不過冇出街啫.8 G1 j4 R2 {8 v
做直播係要好小心架.
作者: 譚生    時間: 2008-8-21 08:59 PM

人地口快快,講(咩)音姐,你甘都講一餐,唉,無聊,依家D香港人真係無聊到爆
作者: 譚生    時間: 2008-8-21 09:01 PM

板主唔該你成熟D啦,仲學D小學生捉人講錯野呀..??請問你幾歲呀板主
作者: sage    時間: 2008-8-21 09:45 PM

平時講得多講慣左?
作者: bobo21    時間: 2008-8-21 09:58 PM

小事一單, 噤嘟要取笑人.
作者: ronald711    時間: 2008-8-21 10:03 PM

一聽就知唔係特登啦大佬...-_-
作者: reevechan123    時間: 2008-8-21 10:32 PM

人地講個陣只係走左音姐....
7 H( M0 ^1 a$ m8 J  Z6 b難道樓主你冇試過講野走音嗎??
作者: bobo21    時間: 2008-8-21 10:36 PM

原帖由 reevechan123 於 2008-8-21 10:32 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
8 h& H# c+ Q* @3 i# b! J5 u人地講個陣只係走左音姐....$ L! q' C. y: N% K8 E; ]4 L
難道樓主你冇試過講野走音嗎??
3 U4 }- s8 C( |; V; ^( f; q8 o& g* _. N
' E( Y" q& q; j9 \
古巨基跟注再講多一次, 講番正喇, 噤嘟取笑人, 你話上面個樓主係咪佬土呢.) N" b+ f6 G5 V8 g! G4 u

* c5 X8 g" M! F  C' _5 H[ 本帖最後由 bobo21 於 2008-8-21 10:37 PM 編輯 ]
作者: ALEX-V-    時間: 2008-8-21 10:43 PM

古巨基:一米鳩,,,九三架喎.
- ]7 C2 C2 m9 e* N( |6 o
; \, E: }9 J+ S5 ?- [% |笑左XDDDD
作者: infjlam    時間: 2008-8-21 10:43 PM

都唔係咁好笑o者
4 o( a, F) K$ W7 n鳩猴好笑D
作者: A3egg    時間: 2008-8-21 11:04 PM

普通野啦,,,但的無留意佢地講既野,,,我只是想睇運動員4年的演出,,,
作者: jt3397    時間: 2008-8-22 12:09 AM

不如話中國男籃對立陶宛  阿翁講了一句 "呢球波真係離... 哂罩"
作者: ronald711    時間: 2008-8-22 11:53 AM

原帖由 jt3397 於 2008-8-22 12:09 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
- \/ X; Y7 |& U0 W) l/ c! }: b不如話中國男籃對立陶宛  阿翁講了一句 "呢球波真係離... 哂罩"
- E% y  p5 q- {, V/ m0 A; k, g, E
$ g* E$ c/ v$ g8 b* L
呢句真係好笑  我有聽到!
3 Y  Z" {3 a: ^3 D& p2 R佢本來應該唔係講離罩
0 r0 h* C* }9 r: _# W我記得佢疾左一疾
作者: rogertu    時間: 2008-8-22 02:24 PM

这个只能算少少口误,不能算粗口啦。他算是艺人里面解说较好的了,总比阿叻强
作者: cbhc    時間: 2008-8-30 10:18 AM

係咩??唔多覺wo..

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0