標題: 大家一齊打去鬧天文台 [打印本頁]

作者: goonejp    時間: 2008-8-21 11:43 PM     標題: 大家一齊打去鬧天文台

大家一齊打去鬧天文台! o* U  P0 L9 @+ e. Q
電話係 29268200
4 o$ |. S  p" y: i大家一齊打去鬧天文台1 ]8 D7 y& y- I# B* q
電話係 29268200
5 }8 s% p2 A" \* R9 A7 s5 }
. g5 [5 \. R& @& {6 d4 D一齊打去29268200 鬧爆天文台% |6 B& d2 J% O/ z
一齊打去29268200鬧爆天文台! z- e' \( h" @
一齊打去29268200鬧爆天文台
, ?' E# ]. a; z* Y+ x明日早上六點一定要掛八號風球
2 M, J4 r+ v; A; l唔係大家明日番工又大風大雨6 G% Z1 d. I, W  i$ v6 V' i. B
簡直天文台係草菅人命
8 a# S9 M  V' R, b( _6 A. Y& l4 |* g否則今年十月一日700萬香港人上街示威
6 r6 ^# A: N, Q; t1 _/ E將天文台台長林超英拉下來
作者: au212001    時間: 2008-8-22 12:01 AM

果然係長毛, 有長毛風範...
5 R: T. x$ X% i% x0 w/ y  Y, E! M天文台成日都俾人鬧嫁啦, 次次都俾人鬧/ V( h6 b/ b( D! f/ P* G5 }2 g& H( V
個台長都冇事就證明你打幾多個電話都係冇用...
作者: 腦魔一世    時間: 2008-8-22 12:12 AM

個風未到一早掛又有人鬧喇,
/ W4 c  c: M6 e1 R- D左右做人難, 總之按標準辦事.
作者: 勇勇    時間: 2008-8-22 12:14 AM

我估因為天日有運動員黎香港,所以天文台要睇定D,唔敢咁快掛8號
作者: 也媽嗲    時間: 2008-8-22 12:23 AM

咁打去政府部門投訴下個風點解行得咁慢囉
作者: lkhlkh    時間: 2008-8-22 12:25 AM

我聽日要去交表格....掛8號咪死得 過左聽日唔交冇書讀- -
作者: rongol    時間: 2008-8-22 12:32 AM

原帖由 也媽嗲 於 2008-8-22 12:23 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif) b/ S& n9 Q1 J
咁打去政府部門投訴下個風點解行得咁慢囉
* B  s# S' G" C

8 R0 E' N) O1 W+ l' {0 n. x, X  _6 X7 z" D# s1 y' M
依個理由都仲俾樓主個理由有理由......
作者: wtdahell    時間: 2008-8-22 04:02 AM

原帖由 勇勇 於 2008-8-22 12:14 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
) a- Z3 R4 ]% X+ {6 X/ }$ x5 b  O我估因為天日有運動員黎香港,所以天文台要睇定D,唔敢咁快掛8號
7 M0 b) @! O# k. U, n  \) c# f. l3 f! \3 E
呢位巴打,運動員係下星期先黎!!!
作者: 勇勇    時間: 2008-8-22 06:50 AM

原帖由 wtdahell 於 2008-8-22 04:02 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif6 I& \, C4 U' r4 ?2 A
1 }9 {0 v6 Z* K$ i4 b2 Z2 X

$ T3 e- a/ ~( F# `呢位巴打,運動員係下星期先黎!!!
( O5 X) h) L1 V你好鬼衰架......唔好笑我啦 " c3 `. e+ `% d$ s8 y7 T, m
唔怪之得會掛風8號啦.........原來我睇錯新聞
作者: 藍熊    時間: 2008-8-22 08:21 AM

掛波與否除左睇風圈仲要睇實際風力, 即使個颱風離香港百幾公里但有地方吹緊颶風就應掛十號, 否則真係草菅人命!
作者: hung307    時間: 2008-8-22 10:49 AM

依家天文台掛8號,又要睇政治,又要睇民意........
2 S% D& J3 U/ Z- R' j一掛就10幾粒鐘...比佢玩死

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0