標題: 88萬一部全鑽 iPhone! [打印本頁]

作者: 冷奴    時間: 2008-9-11 07:18 AM     標題: 88萬一部全鑽 iPhone!

眾所週知,iPhone最近成為全城大熱,相信唔少市民亦己經入貨變身為「潮人」一族,不過當你於街上撞口撞面也是黑色iPhone時,會不會想特出自己手上平凡的iPhone形象?近日,一鑽石商MADIA 便正式公佈一非凡iPhone外套,只要閣下能付出四十萬港幣,便可一享專貴 iPhone形象!

全球首個以鑽石為主題之3G iPhone手機外套,於昨日登場。生產商MADIA表示:「TITANIA是一件最奪目耀眼的珍寶,鍍上鉑金的K金套上鑲嵌了最璀璨的完美鑽石。 iPhone套的正面整齊地排列出10行閃閃發光的美鑽,設計簡潔高貴,艷驚四座。背面優美流暢的狐線圖案綴上點點閃鑽,令TITANIA更添時尚感。」

暫時MADIA推出了兩號不同之TITANIA型號;TITANIA 520以及TITANIA 888。TITANIA 520鑲有520顆共重9.01卡鑽石,售價40萬港幣,而TITANIA 888,更有888顆共15.5卡鑽石及人手打磨的K金iPhone,並以全球限量8套發售,每套為88萬港幣。

似乎全球對iPhone之狂熱情況可以說是一發不可收拾,於美國方面,有唔少Apple迷聲稱己經落訂並決定成為最獨有iPhone機主,以買一層樓之價錢來買一部獨有鑽石iPhone名堂,到底你又會唔會考慮?順帶一提,除3G版本之外,廠商還設有2G版iPhone外套,在購買時可以選擇於其店內購買以及網上訂購,以上產品則不連iPhone在內,請各讀者留意。

圖片附件: p.jpg (2008-9-11 07:18 AM, 77.9 KB) / 下載次數 53
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1286602&k=8c5ffa367e4190ace84929e44d9d2fb3&t=1719534605&sid=NYE31m

圖片附件: p2.jpg (2008-9-11 07:18 AM, 125.8 KB) / 下載次數 39
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1286603&k=5882eff8d71a2a3ded8cb6a6c28673e1&t=1719534605&sid=NYE31m

圖片附件: p3.jpg (2008-9-11 07:18 AM, 78.5 KB) / 下載次數 22
http://26fun.com/bbs7/attachment.php?aid=1286604&k=78477f91701af34bc21c053068db8893&t=1719534605&sid=NYE31m

作者: slwong3    時間: 2008-9-11 07:33 AM

.....I wonder who will be brave enough to carry this phone on the street
作者: kakeidevil    時間: 2008-9-11 10:37 AM

呢部機唔係愛黎用,係愛黎儲
作者: ckp1117    時間: 2008-9-11 11:11 AM

我係cwb時代廣場有得買
作者: kuru    時間: 2008-9-11 11:41 AM

都幾靚喎, 等我買黎送比女朋友做生日禮物先~
作者: easy_man    時間: 2008-9-11 01:58 PM

原帖由 kuru 於 2008-9-11 11:41 AM 發表
師兄有錢到咁
40 萬用黎做生日禮物, 小弟甘拜下風
作者: dabc    時間: 2008-10-22 06:40 PM

crazy..
作者: ct342003    時間: 2008-11-5 10:41 AM

What a nice cellphone!! If I have much money, It's a nice choise~~
作者: badmen13    時間: 2008-11-15 11:26 AM

用用下短路 之後d鑽石.......
作者: michael1611    時間: 2009-4-10 10:37 PM

Not goonna use long...  It is scary to use it in public...
作者: 鍾洛凱    時間: 2009-4-11 05:12 PM

原帖由 badmen13 於 2008-11-15 11:26 AM 發表
用用下短路 之後d鑽石.......
就算唔係,花幾粒都心痛死啦
作者: smmen3    時間: 2009-10-11 05:31 PM

1# 冷奴
邊用得落~~
作者: kuru    時間: 2009-10-18 02:46 PM

望耐左就唔覺得靚
作者: chingy1011    時間: 2009-10-19 12:47 PM

88萬買一部電話..
作者: kch123    時間: 2009-10-29 07:10 AM

我覺得原本個樣型棍d wo!
作者: ching627    時間: 2009-11-9 05:43 AM

美好的事物~
總是在最完美的時刻來臨~
作者: dumbolau    時間: 2009-12-16 05:58 PM

is it worth ??
作者: vbvb    時間: 2010-2-7 12:53 AM

唔知有冇升值能力?
作者: 自由神    時間: 2010-2-7 12:57 AM

kuru 發表於 2008-9-11 11:41 AM
結婚的話你送咩?
作者: vbvb    時間: 2010-2-8 04:52 PM

結婚的話你送咩?
自由神 發表於 2010-2-7 12:57 AM
送完生日禮佢可能已經唔夠錢同女友結婚 just kidding....LOL
作者: evilmio    時間: 2010-2-9 03:12 PM

壞咗機會唔會有人攞返廠整呢???
作者: kkben    時間: 2010-2-21 05:25 PM

88萬 都唔知點攞出黎用..
作者: kk30624700    時間: 2010-4-6 01:46 AM

very nice wor!
作者: s20021097    時間: 2010-4-18 04:27 PM

88萬買一部電話..
chingy1011 發表於 2009-10-19 12:47 PM
88萬買一部電話..............套
重要唔包部電話
真係好貴

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0