標題: 今日比條港女撞親我下體 [打印本頁]

作者: SWK    時間: 2008-9-14 02:27 AM     標題: 今日比條港女撞親我下體

今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵5 U. M9 q5 Q, d) b
到有車到時咁我就行埋車門啦
8 N1 g& C3 L% ^1 B! \車門打開,突然有條港女打橫衝過來,0 J# A$ Y. g4 j% N
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,# \0 R; X8 }* l3 d' \# w* E
撞到我的小弟好鬼死痛~3 T5 z$ H+ o: J' F. h
我咪鬧條八婆有冇睇到有人企先啦,# ?( ?& D; `4 |( u0 [  o/ j
跟住條八婆由腳望返上來睇我~
3 a9 c6 A$ K( K- b& Y# _+ @呢的八婆雞眼,一句sorry到冇5 E9 I0 }2 b. F4 {
咁我咪好唔客氣咁問佢有冇病啦,* L# m4 K' f* v  j$ ]
條八婆仲同另一個港女一齊~8 I" C6 D+ m. r8 b/ w
呢2條八婆,我係到罵佢地~~佢地當自己冇錯~~
: N. k* D" K' `" A" v9 R* H. b5 w8 o0 L$ c可憐的我就比條八婆撞到細佬應一應7 H5 x3 ], t6 F" B5 Z+ J
到依家都仲痛緊
作者: 小小康    時間: 2008-9-14 02:40 AM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
- v6 \% N: b& J: H# V5 G& u今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵
, {5 U& F/ B& X* `# ?! M) q3 c到有車到時咁我就行埋車門啦
6 c2 `) e; s) r! F車門打開,突然有條港女打橫衝過來,
1 t- P8 {1 Z. r. Y) A4 Y仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,2 g0 I  H: T6 w7 J
撞到我的小弟好鬼死痛~% |. M5 T, y. B; d; ~; z  |
我咪鬧條八婆有冇睇到有人企先啦,& v5 j7 R0 J) q. J" x. e
跟住 ...
: u4 F) s- F! ?- `8 {7 W+ R+ W
7 W* Z5 l( q$ C& K% f7 @( v
呢隻歌形容到你宜家嘅情況 , C! `: B, ~, V
http://hk.youtube.com/watch?v=EmNI1WIKAHE
作者: wcchan886    時間: 2008-9-14 03:21 AM

如果調番轉你撞到條死八婆! q6 t  f; e7 y  K. E/ @
佢報警話你非禮都似
作者: solonely    時間: 2008-9-14 03:47 AM

無捉你入廁所輪雞你你算好彩
作者: Triangel    時間: 2008-9-14 08:38 AM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
6 ?+ O( y+ e8 {# P今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵
2 w% ?" c# T# w到有車到時咁我就行埋車門啦
% ?2 A; n1 ]7 n9 E車門打開,突然有條港女打橫衝過來,) P; Y5 ]7 T* U' B/ L, C
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,# V# a( y' v. S9 @7 Q5 e: E
撞到我的小弟好鬼死痛~' F1 d# w7 j% L- o+ @' G
我咪鬧條八婆有冇睇到有人企先啦,7 I' m  r8 I- L* `0 F
跟住 ...
8 m: ], I6 Q# n% b7 C8 l, ?; l5 N( f: {7 w7 y
你係第一次比人撞,
4 m4 s2 j, q$ q3 I我都吾知比人撞過N咁多次
3 C4 H7 T0 M% R5 w6 o  F0 W6 F鬼叫自已有j 眯, ! }. E% ^( E( ?8 a% [& N; f2 S9 R) p
有D仲係特登 tim, 係咁架啦,
作者: e_e    時間: 2008-9-14 10:41 AM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif6 I; _% M8 Z1 Q4 |2 n
今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵. f, }9 f" t4 y3 p, q% S
5 a8 v3 p4 I7 Q' i2 V) D車門打開,突然有條港女打橫衝過來,3 u( f" {: e0 R; T
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,. p  z9 I4 Q: k, l: X7 q
撞到我的小弟好鬼死痛~) ]  a, M" p$ p
我咪鬧條八婆有冇睇到有人企先啦,
6 j" R+ K7 T1 o. k9 M' E' t跟住 ...
/ T/ C. \8 B. A# \( m
咁你有無痛到 囧樣 ???
作者: Lee3    時間: 2008-9-14 11:04 AM

下次留下一句“x你老母的smellllly smelllllly 鮑魚“就走啦,費事遲到
作者: iknow    時間: 2008-9-14 11:19 AM

搵佢入廁所姦左佢lor
作者: chung11    時間: 2008-9-14 12:13 PM

下次一眼關七 !! 若果避唔到 " 爆粗 " 小佢一輪 " 走 " !!
作者: e_e    時間: 2008-9-14 01:44 PM

原帖由 iknow 於 2008-9-14 11:19 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif. z) K" Q  `6 ?6 ~
搵佢入廁所姦左佢lor
賣佢落火坑
作者: head    時間: 2008-9-14 03:07 PM

你應該攞你細佬出黎 叫佢地當面同你細佬道歉
作者: makin    時間: 2008-9-14 04:47 PM

要練習多d..遲d仲有好多風吹雨打要擋@V@
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2008-9-14 11:13 PM

原帖由 head 於 2008-9-14 03:07 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif. W+ S& m  k& {% f' R& j( B
你應該攞你細佬出黎 叫佢地當面同你細佬道歉
& m7 |* @! ~/ e; T5 g+ \
要唔要姐姐錫番?
作者: him1113    時間: 2008-9-14 11:37 PM

睇個標題仲以位點撞tin-.-
# y; G* }. h. j6 T  K! t原來咁痛.....樓主真係頂得住-.-
作者: SWK    時間: 2008-9-15 01:49 AM

原帖由 小小康 於 2008-9-14 02:40 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
+ {1 J7 m* y1 }+ q- ~: ]. l' u, e& r  w* S. `+ u" M

8 O9 ?- k3 s+ Z/ a( o' N 呢隻歌形容到你宜家嘅情況
) l' r: Q9 H" l! shttp://hk.youtube.com/watch?v=EmNI1WIKAHE
0 e# K7 ]$ U0 y  o( \5 @

; Y2 S# j' o5 W, \9 o3 T康哥都唔關心人既 仲笑人添
作者: hung414    時間: 2008-9-15 08:10 AM

其實你可以話
% r5 k# J. |9 F: Z* v: F) x7 [1 `
"以前我唔信真係有港女架...之家我信啦"
; l1 B% n3 Z! I/ ~/ x* d
* i! t- U$ ^" X/ t( Y; t我估佢地會尷尬d
作者: ch.chak    時間: 2008-9-15 12:54 PM

其實樓主都算有少少好彩9 M4 }( {1 Q) S- B8 F, d7 Q
兩個女人都冇乜出聲9 O4 l' A9 x0 l5 f
大家知港女鬧人唔駛本
9 ?$ e/ J; d+ \7 T! a' `兩個港女一齊鬧人/ P& \- J& q; L
原告都會變被告
* C+ N5 q3 r- _9 v最好就扮晒野話要搵港鐵職員黎
0 \' x6 s; P/ W' d抄低佢地既資料,保留返民事起訴既權利' V& Y8 |$ H5 R5 ^5 W7 D( ?
再用手機拍低過程(呢個係為左滿足我地大家八卦既心態先做既)
作者: benny1219    時間: 2008-9-15 06:07 PM

6 J* b6 [" X( k) ?9 G2 b: }. B4 ?今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵3 i  a* Q5 q  M+ ]/ t
到有車到時咁我就行埋車門啦% p. B! r$ \) }
車門打開,突然有條港女打橫衝過來,
- _0 f' i  k0 M- z% X5 |3 f仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,
! v" B7 {! k  N5 b. B+ }6 v撞到我的小弟好鬼死痛~
: s8 R+ `/ R% {8 U. _5 I8 S我咪鬧條八婆有冇睇到有人企先啦,
! ^$ t0 V) z$ A, ~- M跟住 ...
: p4 x/ B& M; y+ p3 V咁你有冇大聲叫唔好 同埋話俾你身邊最信任的人聽
作者: ke307    時間: 2008-9-16 08:22 PM

咁你下次搭地鐵睇路喇
作者: 阿感    時間: 2008-9-17 10:19 PM

以為自己入錯forum,個標題好似某論壇o的甜故
作者: infjlam    時間: 2008-9-18 12:58 AM

原帖由 阿感 於 2008-9-17 10:19 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
0 ^. V5 z  K3 u$ h+ M以為自己入錯forum,個標題好似某論壇o的甜故
2 f1 G3 I2 O1 S& p2 g( p. g( ^) z# C2 f& a5 N+ Z* w3 Q* _
絕對有誤導成份...2 Q. s! ]( P0 t  N7 m
今日比條港女(個硬身化粧箱型手袋)撞親我下體.
& Q+ F8 D2 @( r4 R+ y# z: S6 A
4 y9 G' Z% `+ U不過都戥你好痛! v  R  `( Q9 ]  T
; w  L: P* h3 |8 I
作者: 打狗棒    時間: 2008-9-18 01:03 AM

從另一個角度推算, 這兩個女人一定唔靚, 而且個樣仲好黑人憎, 所以樓主才有細佬受難的感覺;2 s) g3 Z7 v: H( b% a4 I
如果換了兩名靚女(宅男性幻想對象: stephy & Theresa), 故事可能變為..........
) d8 n+ ]% _0 H0 x
) s: M) L$ E5 [' P8 v' r1 |今日比條靚女撞親我下體今日比條靚女撞親我下體.....我係月台到等港鐵( _+ _5 i/ t7 J) x  X; G
. I0 H2 H6 \; E( w& ?車門打開,突然有條女打橫衝過來,0 S) _0 N# o& y& X' Q2 w
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,
4 U" ~+ m" l+ M9 C8 b+ V撞到我的小弟好鬼死痛~
" I* k' _1 g. n1 s0 z0 w' w我咪問條八婆有冇睇到有人企先啦,6 h8 ]6 ]1 M5 y9 y) Z& q- C4 ^
跟住我由腳望返上來睇條女~
( i; @' D- u$ }# c: L# a唔睇尤自可,一睇嚇呆咗, 原來係我朝思暮想嘅stephy,4 x' g9 J: b" |' w1 }' U8 O, t: I
咁我咪好客氣咁問佢有冇畀我撞親?
/ J& J! x3 {# N  E' i% P( a: y原來仲同Theresa一齊~0 A2 C* F( D  @7 F1 Y+ q9 o2 N. M
呢2條索女,我係到望佢地~~雖然佢地當自己冇錯~~但冇所謂
5 T; Y, F4 p6 u; D9 A/ F可幸的我就比stephy撞到細佬應一應
& t. c9 [& m% d. [0 g到依家都仲回味緊
) x( y( Q8 _2 n& B
* q  W5 I) J; u% z, \[ 本帖最後由 打狗棒 於 2008-9-18 01:05 AM 編輯 ]
作者: abc123sa    時間: 2008-9-18 05:30 PM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif3 z0 Z) }% @# ^8 o
今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵
+ D# O% r8 w/ P% F6 Z到有車到時咁我就行埋車門啦! x! x5 a4 H) H5 H. g2 ?
車門打開,突然有條港女打橫衝過來,+ y( h% Q' g4 \0 S) Q9 j; ^7 M. ~
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,
4 |6 u6 U6 V; x1 @撞到我的小弟好鬼死痛~
0 |0 O+ t7 |. }$ L( ?( `: P我咪鬧條八婆有冇睇到有人企先啦,
/ C% [# e7 [% U$ U7 e跟住 ...
6 j( W* p6 F: V* p/ z' W小弟對事件深感遺憾) y0 N/ j. J# S2 ~
唉..都唔知睇世界
3 Q( |6 e' ]7 R. T1 P人地撞到佢對一定話性show妖% I; M2 x3 |4 [! {
世界上根本冇男女平等

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0