標題: 人既身體脆唔脆弱 [打印本頁]

作者: zxcvbnmzz    時間: 2008-12-24 11:14 PM     標題: 人既身體脆唔脆弱

人既身體脆唔脆弱4 d$ F. {" B# w
比d意見
作者: 自由神    時間: 2008-12-25 12:27 AM

想問人對一樣野既睇法果陣( y1 C, ^* d8 S; g7 ?2 o# j
唔該講出自己既睇法先
9 j/ O0 r* d1 D1 x1 Y
9 i+ g) H0 m% X% e1 B版友,咪亂黎好喎
作者: athome    時間: 2008-12-25 03:49 PM

點解成日有呢d post嫁...問完人又唔講自己意見7 i3 A( u( a' @( d0 \! y

/ l1 s6 J9 G' d& k( u人唔單只身體脆弱..
7 i8 O8 U! _- d& l( M人既本性都係脆弱
; v! U: D3 w5 [比人欺負的是脆弱
5 O; Z8 d7 [% ^9 `5 o' j7 d欺負別人的是想收埋自己既脆弱
9 X! Q9 y: G9 A5 `# @. ?用權力控制別人是因為自己脆弱
: X  m5 y. P4 F0 _4 o, y+ F還有,身體當然脆弱
& H0 c! f2 U9 Z, t+ {都是一堆化合物..2 d+ G1 [  F9 x
喉嚨割破又死. p( j5 _4 i# G% O# d, A+ p
大量出血又死
4 n2 \/ h8 ]: j4 l大腦受損(嚴重)又死
6 e) ]/ T/ b8 R' h. N又有機會有癌症1 x  R5 h5 g" K9 M& X3 t
人,,真的很脆弱
作者: cb314    時間: 2008-12-26 06:50 PM

你試下比人打穫甘咪知囉   !!!
作者: wkyjason    時間: 2008-12-27 02:12 AM

你試下o係ifc跳樓咪知囉

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0