標題: 有冇人用緊samsung i908? [打印本頁]

作者: makin    時間: 2009-1-31 01:15 AM     標題: 有冇人用緊samsung i908?

我睇中左呢部..貪佢16gb..mon夠大..  o! k0 j* u2 r
touch screen同埋外型靚..但唔知用落好唔好.." h% T  G) p$ @- S
同埋想問下大家買果陣幾錢同包d咩..
& G: _4 {: P  z1 H  [9 ~3 h我行街見過話3000幾..但上網見到建議售價59xx
7 O* X( w6 F: S# U% l/ v差成倍..如果3000都會考慮@@""59xx就真係唔得了
- g  R7 [0 \5 C8 `) A仲有話支筆無插..咁用手指篤易唔易?
作者: adamboyhk    時間: 2009-1-31 01:48 AM

原帖由 makin 於 2009-1-31 01:15 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
  ]) z% [' d6 j& u/ b8 i% {我睇中左呢部..貪佢16gb..mon夠大..
; b* ~4 |2 s8 R: a2 dtouch screen同埋外型靚..但唔知用落好唔好..
0 B& P) {+ {! Q& F: a同埋想問下大家買果陣幾錢同包d咩..+ e- M9 o+ n) \% e. I% N% g) J
我行街見過話3000幾..但上網見到建議售價59xx0 h! w, K6 E6 p. O0 [
差成倍..如果3000都會考慮@@""59xx就真係唔得了% |+ j6 f! L8 C
...
: P7 S$ Y! Q* x之前我阿哥買番黎 我玩過兩野... 我阿哥本身用開iphone 之後就買左i9087 [, d8 h+ n( e- D
touch佢既反應速度 比想像中慢 ,如果唔等得 會火滾 ... 至於手指touch:如果你手指頭大 就會有好大問題下 ,而中間個粒制 十分難操作 話就話好似notebook咁用... 其實都差幾遠  以上可能係個人問題 ...另外一個大問題就係 i908係wm6.1 所以冇用開wm 既用家 就細心考慮下買唔買啦 ...行wm6.1 唔會好似其他手機 咁易操作
1 a, y  t; J- Y- b% A, D" n9 e' k其實如果你岩心水 你去試左先 到到真係岩先買 , 反正試左又唔一定要買9 p/ S0 y' K8 Q% Y7 @# [
3千幾應該係水貨機 ,5千9就行貨 行同水都係跟差不多既野  ..
( `9 w4 Y0 {' L1 H0 V5 j因以上操作問題 我阿哥玩左幾日 就已經放棄左 用番iphone
作者: cia1hk    時間: 2009-1-31 10:13 AM

你可以去Samsung客戶服務中心試吓部機先,
# h: i. s. h. ~% }8 y& V- e" i啱先睇吓邊樹平D,不過行貨宜家應該係$4,XXX~2 D3 f  N% G( ]1 L0 z1 z
1 i- t6 b& H* W8 o$ R( `
我用緊就覺得幾好用~3 V0 i5 {" l0 \
5 N0 P( w) |% E
作者: makin    時間: 2009-1-31 02:08 PM

了解..但我上網見到d人話好易操作-.-可能因人而異吧  C- P, X; w! v4 ?9 Y. I
咁我想知聽歌方便得唔得..同埋點解wm6.1難操作..會有咩分別..
/ s* P: y, k) @4 I9 @我本身唔係用touch機..普通直身機
作者: adamboyhk    時間: 2009-2-1 01:23 AM

原帖由 makin 於 2009-1-31 02:08 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
- T: S) z' y% S$ u  k了解..但我上網見到d人話好易操作-.-可能因人而異吧
- a* p( H; R2 L% Y  W# R咁我想知聽歌方便得唔得..同埋點解wm6.1難操作..會有咩分別..
% J% X" r( B! T" R我本身唔係用touch機..普通直身機
3 T( P; ?6 S% I: B. ?
其實wm 同其他普通手機都係一樣 :打電話 聽歌 影相。 因為佢行window ,功能可以變得好強大 ,而入面可以手動既野會比普通手機多甚至複習 ,其實要視乎番你要部手機黎做咩...  如果你真係覺得除左依部機之外 其他機都唔合你心水既 你就去試機na ... 試唔岩既 你就講下你要既手機的規則 我給你一點建議也可

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0