標題: 吹水一問....打完耳洞會唔會影響搵工 [打印本頁]

作者: w009062    時間: 2009-1-31 05:48 PM     標題: 吹水一問....打完耳洞會唔會影響搵工

如題.....因為耳洞唔會埋口...所以想問下~THX
作者: ch.chak    時間: 2009-1-31 06:31 PM

一隻起兩隻止都重可以- E) f% c1 ?& _
只要見工戈陣唔好帶到一串串咁# ]. U* i+ U4 A1 h0 C1 b* R
外表整整齊齊就得
作者: s20021601    時間: 2009-1-31 07:00 PM

你係男or女先...
: @; a" J1 d, z男就應該一個都會影響...
, z1 R! ?& F( d, M3 C0 M7 i: u女的話.1.2.個都冇乜問題ge應該...
作者: 自由神    時間: 2009-1-31 09:21 PM

睇你見咩工啦
作者: adamboyhk    時間: 2009-2-1 01:28 AM

睇下boss 個人對你幾個耳洞有冇反感啦 ...
作者: w009062    時間: 2009-2-1 02:58 AM

我係男....我都覺得會有問題....但又好想打
作者: 奶媽    時間: 2009-2-1 03:22 AM

打左都冇咩問題,但係你見工過陣最好唔好帶la男仔既話: Y  r; i) v$ a9 `8 l
女仔既話就冇咩問題la
作者: w009062    時間: 2009-2-1 04:00 AM

冇帶睇到個洞會唔會點?=.=
作者: 電梯男    時間: 2009-2-1 03:33 PM

寫字樓工一定叫你返屋企等消息啦  
作者: 費事高    時間: 2009-2-1 04:53 PM

我本人就覺得問題不大,如果呢個耳洞係廿年前要見工的話,咁就真係麻煩,畢竟...依家呢個年代,大部份人都已經見怪不怪,當然...如果你現在隻耳仔有十幾個耳洞,咁就另作別論,一兩個的話,我覺得問題不大
作者: w009062    時間: 2009-2-1 05:51 PM

哈哈...我都只係諗住兩隻姐....咁希望冇事啦~
) [4 l! M) ~. ]' {THX EVERYONE
作者: benny1219    時間: 2009-2-1 06:29 PM

其實都係睇你做咩工作情質
" J# _1 m& m& @7 l# o+ b3 D+ P! n$ {7 g5 `! s8 Y
若果係賣一些潮流衫鞋或其他產品 一般影響不大 反會加分 因為潮店只想找有潮流打扮的人做
+ W7 n$ ~, ?# V% A; _6 W  M! _& f1 @1 A" v* Q! G
但係寫字樓返工 咁一定不單無分加 仲要減你印象分
作者: 但丁    時間: 2009-2-1 09:05 PM

睇你見咩工啦8 Y; y& K& k3 z( }# d; A

- n% j' h$ m5 [) H6 f8 w如果你見sales o既,都應該無問題o既

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0