標題: 聽下女性論壇D人點講周秀娜... [打印本頁]

作者: 碌葛扯旗    時間: 2009-4-11 12:17 AM     標題: 聽下女性論壇D人點講周秀娜...

http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20090406/small/06ec3p3n.jpg
6 z# @* b/ u( N7 B2 O, Z
& y, i' Z1 \! l
! M7 G. b) M  e0 W1 T. e大得滯真係好墮 !!! 未老先衰 ! 仲核突 !" @# f+ Z& S2 q7 S$ a
8 X0 a' |2 J6 x& G$ l
完美胸形應該係鎖骨中央同兩點形成一個等邊三角形,但佢呢對胸好明顯唔等邊,兩點太低,垂到落個胃度,個樣同 poster 的差太遠,執得好緊要,個真樣好殘好mk
4 e9 ]7 F) g5 I6 }( T2 m% o, V( |4 J陰公 ! 咁後生已經跌成咁 !!1 V3 H# l$ E. B! O( T/ ~) t! w; C( b2 _
! |1 s- n- ^! W5 P* ?* S
太平胸當然唔 sexy, 但其實真係唔使咁大 ! 好似佢跌成咁真係毫無美感, 睇下佢中間兩條線 ! 成個心口嗰兩忽肉都墮到扁嗮, 仲話唔係墮 !!! 係咪盲架 ?!6 M. C$ j8 j, S' J8 o7 J/ a

: y, O1 B! t1 g- o/ c6 a- Myes, 墮到兩件" 乾蘇餅" 咁 !
, d" L& C. v# d( }  S+ q! }7 t7 O  u  }2 f8 `9 I
大得黎真係同個"靚"字完全無關係 !
! c- B! t6 C( S' K+ `. L) Z
; Z1 V/ W& o6 x0 ]4 E* M所以咪話佢過大囉 同 比例唔好囉, 有 d model , 都大, 但無佢咁誇張, 係好挺架, 佢大得黎跌嗮, 變左"陳水扁", 幾肉酸 ! 佢老多幾年, 真係跌到落肚臍 ! $ F: ]- ?+ e8 ]* ?2 X* \6 f: I

作者: 碌葛扯旗    時間: 2009-4-11 12:17 AM

結論:港女憎人大胸厭人平
作者: 鍾洛凱    時間: 2009-4-11 12:20 AM

自己有料睇佢自己會唔會咁講-.-
作者: oicguy    時間: 2009-4-11 12:58 AM

婦女聯盟仲唔出黎嘅?, m6 N  T% X/ N' Q
呢d唔算欺凌?
作者: edge0424    時間: 2009-4-11 02:06 AM

吃不到的葡萄總是酸的~
( F  p! U6 M  L3 i, w+ h! g7 G算啦,別怪她別怪她 8 c, p& Z) g0 o
佢地都係羨慕同嫉妒姐
作者: natabb    時間: 2009-4-11 05:47 AM

冇辦法 自己又細 又冇錢隆 唯有踩人啦
作者: pcm12345    時間: 2009-4-11 09:08 AM

其實我地男人覺得佢大得黎又靚就得la
) v, J+ ^) l$ H9 K3 }& s, W1 `0 [幾時輪到班港女說三道四?
作者: DarknessEX    時間: 2009-4-11 09:33 AM

那句吧, 一個人有沒有桃花運(或稱為"魅力")
" @3 O, k' T' \  d- i3 Y' G0 `主要也是看異性的評價多於同性的評價的.........
; c* y! B! F7 c! E雖然, 我覺得那廣告........是稍微"串"了一下就是了...........
作者: 小小種子    時間: 2009-4-16 07:09 PM

早排飛輪海hit果陣+ T( M9 ^% n0 z# X
身邊d女仔個個都讚人地靚仔型
# G' Y: m" i+ w7 @又話我地香港d男仔比人地差好遠
& d/ B" B" U! w4 B算~都忍下
4 g) f9 O% q( J0 b% w: h到而家出左d大波model又串人身型5 g" H) O1 S4 K& [" h" Z8 y* P1 ]
女性打扮都係為左吸引男性溝佢地姐
7 T9 n' [* ]! ^1 I/ @事實上 周秀娜身型的確令到九成以上既男人流口水, C0 @3 R. P+ T6 f* n. M7 D
證明佢個身型係我地男人buy嫁啦
- p* e' P9 N9 g# Y$ |( L. Qd女人仲係要自己呃自己  唔夠大就自己去隆胸吧
作者: hk853    時間: 2009-4-18 06:47 AM

睇呢幅相又係墮左D既- a" P" ]7 w7 b! i' t
不過好過連墮都冇得墮

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0