標題: 牙齒問題 [打印本頁]

作者: 呀俊    時間: 2009-4-15 10:25 PM     標題: 牙齒問題

唉 近排智慧齒好似出左問題 但係我就會考 我應該牙先定讀書先" A  Y, `1 j( Q+ [  g0 d
因為我近排發現 我咬野都有問題 仲食飯太大力 搞到出牙血
! F, [2 [* o& x0 P& @* P7 \' f大家有冇呢d 情況 因為我都幾驚下 之前杜過牙根 補牙都補到7彩
2 L4 J% p  ~) U- y, `$ W3 \7 ^緊張關頭先關d咁既野 我真係好迷惘 不過我都決定左book期check左先9 s6 g; w. |# d1 q0 n: o( u! x; V
唉 今次真係希望各位會唔會有d咩高見俾下小弟
作者: 自由神    時間: 2009-4-15 10:38 PM

睇牙同會考....唔一定要兩者選其一既
/ {: b: ~& v2 l7 N* fcheck左先,唔太嚴重的話會考完先處理囉
作者: 呀俊    時間: 2009-4-15 10:52 PM

原帖由 自由神 於 2009-4-15 10:38 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
" A6 I& `9 `8 @: m/ Z9 O0 B1 a+ ]睇牙同會考....唔一定要兩者選其一既
/ l( D: Q, u6 B/ ^check左先,唔太嚴重的話會考完先處理囉
. B8 v6 D- `' b
我怕d牙既痛影響7 h" E; ?- h% t4 B9 i$ @
咁又係 check左先算 我相信個牙醫已經認得我個衰樣
作者: whiterice    時間: 2009-4-15 10:56 PM

你之前又杜過牙根又補過牙, 有咩好驚!!!
- |7 \* U0 p- r! H' n7 ^8 x4 k% {1 `5 @- G9 ^% C3 G' Z: `8 E0 j' y
如果真係生智慧牙既問題, 就唔係問題啦, 我好細個都生晒四隻!, y2 M/ l6 g: F7 }7 S. E! ~

0 B7 G0 c. ^# K2 |$ A如果你係上面氐既, 唔洗 check, 去直接 x (唔識打) 牙啦, 好快, 又唔會有咩問題, 除非個人有心病0 u0 w/ C' N- V& R0 x& u
) s2 X- g  [& C, s9 g7 Z) _+ l: X
下面果 d 又無咩問題呀, 不過要等佢消腫!
( z' e. |& {! s' I7 @) [" O
8 v0 ]% U8 P" W; c( }0 r# n1 n8 I$ [* Z( L" `. J
5 I; S- ]6 I: p2 c& k
原帖由 呀俊 於 2009-4-15 10:25 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
4 B* M. U* \  ^1 f唉 近排智慧齒好似出左問題 但係我就會考 我應該牙先定讀書先
! f, @; K2 h1 m7 L+ g) a% d3 z因為我近排發現 我咬野都有問題 仲食飯太大力 搞到出牙血
) Y, D2 b$ p- L- l+ R大家有冇呢d 情況 因為我都幾驚下 之前杜過牙根 補牙都補到7彩 :ha ...

作者: 呀俊    時間: 2009-4-16 12:44 AM

原帖由 whiterice 於 2009-4-15 10:56 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
; P; n3 b1 [; |/ ~你之前又杜過牙根又補過牙, 有咩好驚!!!  y! K- o5 ]0 y% ~/ W. o1 O& J
, f, i& [/ E* g1 N  a2 k' B
如果真係生智慧牙既問題, 就唔係問題啦, 我好細個都生晒四隻!
6 {; X( g: d3 j: [4 R' ]  p: P! E8 Z
如果你係上面氐既, 唔洗 check, 去直接 x (唔識打) 牙啦, 好快, 又唔會有咩問題, 除非個人有心病
8 ^; H& \- f. K) l5 }  k4 @6 c
* k0 ^. z3 E" q6 c" }; `下面果 d  ...
1 o: J3 [0 `+ l' j8 c' _7 j) h4 JE原來下面無乜所謂架 你搞到我放心左好多
3 T: U3 L- j9 [' _2 k我今次係下面 我上網睇講到斜生好嚴重 搞到無哂心情做野
* Y* S/ {& Y+ N8 _! Q聽完你講e+有好返少少heart . M9 w& i: g4 |+ m
其實每次入去睇牙醫我都好驚 好痛 , I& k) E3 w5 x# ^, n3 H9 M1 M
真係有心病個種 入到去間野真係好無助 搞到我驚驚青青

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0