標題: 點解旺角會有梗變態嘎人 [打印本頁]

作者: ATX    時間: 2009-5-16 11:56 PM     標題: 點解旺角會有梗變態嘎人

高空投下腐蝕性液體,又在旺角發生。
作者: tam040046890    時間: 2009-5-16 11:59 PM

仲衰過"必文"
作者: coolcoolhkgg    時間: 2009-5-17 12:00 AM

一樣米養百樣人~
作者: igniz    時間: 2009-5-17 12:49 AM

早十分鐘先至行過O個頭.....岩岩睇番新聞真係覺得執番身彩..
作者: Thomp    時間: 2009-5-17 02:03 AM

可能做左行人專區後太嘈,投訴又冇用,所以咁囉 ... !
作者: athome    時間: 2009-5-17 02:06 AM

到底係鍾意高空投下腐蝕性液體D人去左旺角, _" b1 W! h1 f7 t6 `: W8 n
定係旺角本身住左鍾意高空投下腐蝕性液體D人呢?
作者: chansuper123    時間: 2009-5-17 07:54 AM

明剃曾生+警隊眼眉,上次話要2星期捉到,又加埋攝錄機,咁佢咪試試你有幾叻捉到佢囉,呢D正一變態佬,希望快D捉到佢,以D受害用漒水淋返佢
作者: kuru    時間: 2009-5-17 08:57 AM

呢個人好大機會住係附近或附近返工, 應該要快d裝camera, 影低果樣後應該唔難捉佢
作者: vv1668vv    時間: 2009-5-17 11:59 AM

下邊  經常有各類  活動舉行。。。
$ J* O2 W" R" u" p2 _9 k0 i" b# D% X. M* ?2 C
捧住 器材 忙住拍攝  既  自拍 朋友  真系  要特別小心。
作者: 角都    時間: 2009-5-17 12:27 PM

我至係街中間同另一邊影緊model, 無中招,真好彩
7 H/ I4 w/ I1 |& K0 D0 e4 {% c6 W, ^我個fd過嚟影女途中,經過案發地點,早1分鐘就中招,;仲影埋個流酸彈
作者: chung11    時間: 2009-5-17 05:03 PM

D 人沒諗過後果 !!
* h& I  C+ M# [- Q最高刑罰判終生監禁 !!
作者: jacky_z    時間: 2009-5-17 07:30 PM

而家真係咩人都有。。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0