標題: 第4宗確診個案,大陸仔累死兄弟 [打印本頁]

作者: ATX    時間: 2009-5-17 06:35 PM     標題: 第4宗確診個案,大陸仔累死兄弟

有病就吾應該返國,返來帶D病毒比我地!
作者: hklook    時間: 2009-5-17 06:46 PM

作者: jacky_z    時間: 2009-5-17 07:28 PM

咁人地都唔知自己有病噶
作者: vv1668vv    時間: 2009-5-17 07:36 PM

樓主 要怪的,不如怪    最大流感輸出國  啦。5 e* E& }; P$ D1 C: C
距 出入境都無任何管制,仲俾身體唔舒服  患病既人上飛機。
作者: 誠    時間: 2009-5-17 08:11 PM

相信他也不想患病的, 用"大陸仔"這名詞也好像不大好, 如果香港留學生回港時被發覺有病又怎樣呢8 B  w/ x" `0 L0 N0 u
( m. S, r# W. {8 v0 B9 N: g
某大國毫不設防, 好像是因自己國家不斷擴散, 故意將病毒輸給其他國家
作者: BBNN    時間: 2009-5-17 09:09 PM

嗯....好似大多數病源既人都係係同一個國家度飛出黎既
作者: benny1219    時間: 2009-5-17 09:09 PM

他都不想的  
- L$ M5 t0 ~+ Z$ h有誰想病死喎 ) l6 @# L" A( P: K! W

- H7 Y. ^& f2 U. r/ c  ?; f可能上左機先開始唔舒服 有時坐十幾個鐘機 真係好辛苦 活動空間有限
作者: chung11    時間: 2009-5-19 10:59 PM

為什麼某國出境沒限制 !!
作者: 小小種子    時間: 2009-5-20 05:30 PM

要怪就只怪美洲某大國沒有做好防疫措施...% q0 M9 n0 ^& Z/ n
你怪內地同胞似乎有點陰謀論
作者: bossco    時間: 2009-5-21 09:53 PM

大陸子..個詞真系好難聽wor..
3 N: W' a) W& F少少尊重都好啊..

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0