標題: 人生交叉點 [打印本頁]

作者: chansuper123    時間: 2009-5-24 11:46 AM     標題: 人生交叉點

各位Bro. 我相信我大約行了人生的一半(雖不中亦不遠已,年齡唔話你知 ),有時半夜唔,想想以前D, 想個時唔讀個科,擇隔離個科,現在唔一樣, 重有,個陣時,拖手仔拖第二個,現在起隔離重會唔會呢隻老虎 . 你有沒有一D會影響你一生的決定,講呢聽呀,如唔好.
作者: selena127    時間: 2009-5-24 11:52 AM

我想結婚 離婚就係會影響你一生的決定 !! 8 ]. Q1 f' x' V: }/ I3 a9 k

! t* N  u4 O. {: x; t另外 , 重病和親人離去也會對自己的價值觀有重大改變 !!
作者: 自由神    時間: 2009-5-24 04:20 PM

Interesting Topic
1 V( i9 p- b& x9 D各位會員誠心發言的話- H1 N5 F3 N; D' x
實有分加
作者: 〥~灝~〥    時間: 2009-5-24 05:18 PM

好多字都空白左..唔係好睇得明你講咩=.=""
作者: 自由神    時間: 2009-5-24 05:31 PM

原帖由 〥~灝~〥 於 2009-5-24 05:18 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif$ {8 L2 O+ ^7 L
好多字都空白左..唔係好睇得明你講咩=.=""
各位Bro. 我相信我大約行了人生的一半(雖不中亦不遠已,年齡唔話你知 ),有時半夜,想想以前D, 想o個時唔o係讀個科,擇隔離個科,現在o係o係一樣, 重有,個陣時,拖手仔拖第二個,現在起隔離重會唔會o係呢隻老虎"拿" . 你地有沒有一D會影響你一生的決定,講呢聽o下呀,如唔好.
% j$ h+ X2 B# y5 a( w' I( @: \$ _* z; E
5 R. H, F$ b! C* k( T2 W2 W' v
7 O8 W0 {) b! K" E/ V5 U2 J
作者: 〥~灝~〥    時間: 2009-5-24 06:16 PM

原帖由 自由神 於 2009-5-24 05:31 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif$ y1 m/ u  E0 \2 g7 D4 V
各位Bro. 我相信我都大約行了人生的一半(雖不中亦不遠已,年齡唔話你知 ),有時半夜訓唔著,想想以前D野, 想o下個時唔o係讀個科,擇左隔離個科,現在o係唔o係一樣, 重有,個陣時,拖手仔拖第二個,現在訓起隔離重會唔會o係 ...
3 L. r' X/ U0 u6 l
西利..咁都知..
作者: hwkeung    時間: 2009-5-24 07:56 PM

以前最愛有個內外兼備滿分的女友, 可惜當時仲細唔識什麼叫愛,
9 T+ {( i4 O) j' E3 D佢走左令我明白點樣愛人, 奮鬥年多重遇連飯都唔願同我食一餐,! L* c2 N3 I/ l4 f# q* ]: S, N5 D2 d
現在身邊靚女很多都再搵唔到個咁好, 亦難以再像從前咁愛得大無畏.
# B. D% Q9 Z; F( {3 W! f0 t此仍本人一個遺憾. & k/ M6 O, H2 i! T9 }5 G! F3 b
9 ?: ~  t0 A2 ^, o. q
尚很年輕, 影響人生的一個決定, 莫過於中五唔鐘意讀書,( ?) |# S$ ?1 V- @5 j
夠秤可以賭錢, 太單純信真係有職業賭徒, 信有賭術(唔係老千術),
* b7 u! |3 h9 R6 c$ B# q: l& U信有贏錢方程式, 點知博覽群書鑽研左幾年,
. }: _3 c/ |, q現在馬會, 澳門, 金股滙窩輪期指樣樣都有沾手,
: y# I- n4 A# P* F
4 _5 A8 `7 Z2 r- S7 C6 N賭呢樣野在『傳統智慧』或者我叫『流行的看法』都是反對的,
" f% g( r/ p* D2 T9 [5 H# h但起起跌跌幾年加上生意經驗, 感嘆人生所有根本就是一場賭博.
作者: hwkeung    時間: 2009-5-24 08:03 PM

原帖由 自由神 於 2009-5-24 04:20 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif9 P1 X, B4 v  t; a
Interesting Topic " w" K/ ?0 E# k9 [
各位會員誠心發言的話6 E, e$ o- R5 n  R
實有分加
4 t! b4 B' i- V3 y" w
版主又分享下的話9 g/ i) M4 ^. A& X% V
實有印象分加

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0