標題: 請問星期日七時半無線台的節目 [打印本頁]

作者: 大優勢    時間: 2009-6-8 12:49 AM     標題: 請問星期日七時半無線台的節目

講咩呀! M( |% s9 `# [" b  s1 X( H
好似話咩眼鏡舖頭亂嚟
" R4 S! W( ^4 G, J! @" X8 Z, F$ a/ i& q2 Z6 Y7 H* O* t
咩事呀
作者: 睇我唔到    時間: 2009-6-8 01:27 AM

星期日檔案; `2 M9 G1 n" H6 E+ S
消費陷阱
- ?1 B& h4 e+ Z- P. Q) z3 O眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左
4 M+ N5 a( U; d+ M跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷
& g0 N- ?7 j' n8 t想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷
作者: vv1668vv    時間: 2009-6-8 03:17 AM

我有個朋友,之前,去(硬頸城)配眼鏡。。
" z7 h  w  i$ T1 W2 G開始既時候,配0岩度數, 
5 K$ }5 O+ a" `% `( B第2次去再配既時候,距見你信距,距就搏你唔知就加你少少度數。  G. R; C* i$ F, x
等你愈帶愈深。。。認真毒。- P! r7 r1 ]  r9 {  W
門口又話即配即有,點不知俾完錢果陣又話要1個禮拜先至交到貨。- {$ Z- ^6 E# P; x: A/ o- ]
我個朋友 配左兩三次覺得唔對路就即停,唔敢再幫趁。  K. h' |& |, Z) d8 e) ^  O( o  o" b- f2 n1 O

3 m1 J% I% u3 R0 D4 q1 m% w在配眼鏡真系好多都有問題。。。奉勸各位真真留神。
+ Q/ q& @: I) Z2 W+ V0 Y9 H! Y
6 Y3 F) n, f* q1 R0 U小心黑店。唔好貪平。揾D信譽良好既商鋪配眼鏡。
- C9 v# u' M  d0 s. M, U, R
0 Y- ?+ Y  [& a[ 本帖最後由 vv1668vv 於 2009-6-8 03:18 AM 編輯 ]
作者: emil1812    時間: 2009-6-8 09:58 AM

電視話果間野係葵涌廣場3樓: K$ o, {7 X1 P" d. R% b
大家要小心!!!!
作者: benny1219    時間: 2009-6-8 02:38 PM

原帖由 睇我唔到 於 2009-6-8 01:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif: Q, Q# j& R4 @# }6 W
星期日檔案4 u4 `( x* }5 |, y
消費陷阱
9 y( \+ [! o- P眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左
, h! c# w4 @7 w% w  Y8 Q跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷
9 W8 }( P* {& N& U4 d' s& S1 a想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷 ...
8 u8 f3 E3 m& j) ~# N這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論
8 q6 k$ ~3 D4 G5 C
' f) o6 u& G6 g% m' [* c# {但估唔到仲未執
作者: emil1812    時間: 2009-6-9 03:58 PM

原帖由 benny1219 於 2009-6-8 02:38 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
4 T% D5 G$ m( Y/ t, C8 K* |. }, G% f* M5 |# b: e
這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論, L( h& ?4 T; r: s! a. G' d5 L

5 ]4 C7 a( V$ G! t5 Y但估唔到仲未執
% K: j- U' R3 c而間野都唔知屈左幾多人錢
作者: SCM    時間: 2009-6-9 09:02 PM

依家昆水既手法真係層出不窮

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0