標題: 大家估下神棍聰最後結局﹖ [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2009-7-1 11:52 AM     標題: 大家估下神棍聰最後結局﹖

偽造遺囑 - @' L* _! Z7 M4 b

* u- i/ b) Y  o9 q9 o作假口供
4 Y+ Y3 E- \, W8 x& T+ Y# s, _. ~ + ~& J4 K+ n) C/ m& b
天怒人怨   
0 k- a# F: X) g, h* q: a+ P # D$ o8 n6 m* i
終身監禁
作者: e_e    時間: 2009-7-1 12:17 PM

原帖由 電梯男 於 2009-7-1 11:52 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif3 T: k' x' D- j
偽造遺囑
3 O" s! B* c8 y5 f4 }2 n! m+ _' A; t8 x6 X2 Z) q+ T% O0 K) r7 G
作假口供 6 w; D; @- l$ o2 d' I( }9 e
! G9 T4 ~9 h0 g: F# J8 p
天怒人怨   8 d( s" `3 w! U: u6 v
3 _# _2 B, T$ K7 S
終身監禁   
6 }- i9 |3 M5 o
你唔好咁主觀拉 , 我地都未可以肯定d咩 ,
+ G7 l; g; [1 G4 ?; t7 W* k! Y3 `龔小姐都送左幾億左佢 , 無咩唔可能既~~
作者: 電梯男    時間: 2009-7-1 12:25 PM

人在做,天在看
* h5 d5 G! ?1 A3 S: l( k
4 j& _7 b# d# n( H/ ]6 \8 N善有善報,惡有惡報
作者: chansuper123    時間: 2009-7-1 01:16 PM

最後的結局當然係同李嘉誠,四叔,掃地阿嬸,洗所阿伯,同你同我一樣------就係死 # ^0 h' c3 P/ u5 u7 y( u
但係唔屬於你的,呃返呢的,要雙倍還
作者: 打狗棒    時間: 2009-7-1 01:26 PM

有乜點? 就算輸咗官司都大把錢, 有時唔恨得咁多, 有d嘢佢做到, 你未必做到, 有d錢抵人賺嘅!!!# n2 F6 Q& }$ \8 S, E- s. F
呢個世界, 呃神騙鬼, 托大腳拍馬屁不嬲都比腳踏實地容易發達;
* o% @# h+ x/ K5 N  {同個老妖搞吓嘢, 得閒又掘吓洞, 又話收6.88億(仲唔使報稅)? 平常人做10世朝九晚五都搵唔到, 你話邊有公平? & r* e" v) l; L4 n+ |* D
條老妖又係衰到無人有, 刻薄員工, 慷慨toyboy, 當初俾佢打贏官司真係冇天理, 爭贏又點? 都冇命享用!!!
作者: andyho    時間: 2009-7-1 01:40 PM

件案未審完,你無法判斷邊個俾假證供,; j( C# K5 j  ~# N! i
況且,華茂以前出晒名起咸水樓,今次事件可能係報應。
* i1 k# n6 R$ i我覺得最好係陳生勝訴,等D錢冤枉來,瘟疫去。
% P" k# t) x+ C3 u/ z/ [2 v" I5 [1 U3 S* J
作者: 電梯男    時間: 2009-7-1 01:43 PM

原帖由 andyho 於 2009-7-1 01:40 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
' ?9 x3 ]( {: W* Q* p5 |" ~樓主,我勸你發言小心D,如果陳生勝訴,法官信陳生手上份遺囑係真,那你那幾句說話已構成誹謗。
4 y% q8 S' l* @3 ~. P% F/ }
& E# w0 h+ k) _
陳生勝訴!天理何在!
作者: andyho    時間: 2009-7-1 01:45 PM

原帖由 電梯男 於 2009-7-1 01:43 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
, C! _+ ^- a5 X4 L
+ t) m+ m% ?+ G! P( v9 Q- h5 g$ M8 g! N; D0 Q* N
陳生勝訴!天理何在!
* {/ B8 O3 R* U& }! g3 _+ f1 F7 u8 E$ N/ n- H0 w
你當成買賣吧,陳生付出體力與精力,取悅那個老女人,換來就係錢,那就合情又合理。 0 a' k+ S8 b* {! `9 v% d4 w& ?

) \, I6 Q) e# u. e- [# O關於天理,你睇番我上面關於咸水樓的發言啦。
作者: kingsun2433    時間: 2009-7-1 02:02 PM

陳生敗訴,激到佢陽萎,名符其實做太監 $ B7 ]3 u0 Z8 ]2 p) T0 T
最後學梁祝,撞如心墳墓自殺
作者: 155220    時間: 2009-7-1 02:27 PM

一生何求最後一句...監可能唔駛坐既,不過打輸官司,都足夠將佢打回原形。
" w/ r: ]7 G5 J(個人認為,就算佢份遺囑係真,都好大機會輸)
作者: 電梯男    時間: 2009-7-1 02:39 PM

所有證人全部刀係反對佢既
作者: andyho    時間: 2009-7-1 07:49 PM

原帖由 電梯男 於 2009-7-1 02:39 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif" g# }- {, Q& g% _# x
& |2 t  y! f  l8 O2 ]1 M( Q" P7 c1 F/ N$ k
哎呀,你真係純真得可愛呢。
* j3 A( x6 D& i4 K1 `% e4 D& d1 `先撇開份遺囑真偽唔講,你知道那班證人的背景嗎?
4 z0 b5 n. M% G+ z, r2 g全部都係龔家的人及華懋公司的高層,! I$ X# ~; ^9 W$ s# p& U/ h
如果陳生勝訴,那班證人無一個有好日子過架。
作者: tonyhuic    時間: 2009-7-1 09:10 PM

繼而富貴籮!
作者: benny1219    時間: 2009-7-1 09:23 PM

原帖由 電梯男 於 2009-7-1 02:39 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif+ @" }9 b; g% H8 i9 X! `
( z: v& n- Q& O1 L0 n( N: |3 O7 \
法官會看一看點解佢地會反對! }" U  f- h2 @" |' m

6 k, I2 k, N+ I- K4 k6 W+ C# s5 _不要低估法官的智慧
作者: 大優勢    時間: 2009-7-1 09:54 PM

5 d2 ~3 H+ [6 B7 r# V. J# i0 i

$ K% h6 u5 K2 Z8 k2 ^( s死於非命  橫屍街頭5 ?8 X: f& u5 ~. ~! L: t

! ]3 ^2 t. H( _3 _7 @/ ]註: 好似好無口德咁吖 
作者: emil1812    時間: 2009-7-1 11:00 PM

就算比個賤人拎到錢
; ^5 I$ k# e* b$ T都有錢冇命享
作者: honeyfei    時間: 2009-7-2 12:08 AM

我睇完d 報導..先唔講佢贏定輸.., S& J6 Y) l: m; d) L' @9 I2 S/ f
我剩係覺得佢非常無恥...
作者: Foxcom    時間: 2009-7-2 12:45 AM

同太后再續未了緣?
作者: 打狗棒    時間: 2009-7-2 03:03 AM

原帖由 andyho 於 2009-7-1 01:40 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif* r" N! `7 D2 ~& R, u( v! s
件案未審完,你無法判斷邊個俾假證供,
4 I( J; p3 |) `況且,華茂以前出晒名起咸水樓,今次事件可能係報應。
4 d3 P0 ?+ A& U& s. q8 D我覺得最好係陳生勝訴,等D錢冤枉來,瘟疫去。
2 X5 c! c- L( @. o1 ~andy哥, 可否記得以前有一套戲叫: "綁架黃七輝", 秦沛飾演黃七輝, 他演活了一個起咸水樓的無良地產商。
作者: andyho    時間: 2009-7-2 10:03 AM

原帖由 打狗棒 於 2009-7-2 03:03 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif$ |+ g, g9 O6 ?& F; I' j

# m; Z# T+ d+ t1 C! o$ A% ]& Mandy哥, 可否記得以前有一套戲叫: "綁架黃七輝", 秦沛飾演黃七輝, 他演活了一個起咸水樓的無良地產商。
2 R, F& B7 p3 b! l) o

. |2 t1 j  A8 t8 h' N$ g我同你應該係同一輩人,當然認識呢套片,但可能有些10幾歲太年青的網友未聽過咩叫咸水樓了。7 d2 E7 T2 C* T
我覺得審訊係雙輸,揭晒d臭史出來,最終即使任何一方勝訴,以後都要抓爛塊面做人。
作者: sucker1965    時間: 2009-7-2 09:54 PM

當然是繼績服侍小甜甜啦!
作者: 電梯男    時間: 2009-7-2 10:53 PM

神棍聰敗訴
9 v1 |/ n8 z3 U6 q+ e
* T# ^( Y. W: ~7 n' \" Y當場心臟病發死於法庭

# z+ j) a6 y  a& i, g" _
) Y  k# i' X- u8 d
9 B* P2 z7 D2 ?0 L, ]! m最後落地獄做太監服事閻羅王
$ U; D% L3 C2 j) {: F8 j, @
1 Q  _7 f2 ^/ k5 s" [9 @6 L

作者: 打狗棒    時間: 2009-7-2 11:13 PM

原帖由 andyho 於 2009-7-2 10:03 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
3 `+ W! T% A4 y5 e5 q4 D! x. I6 P
/ m; t$ P5 y! I) T: j5 u3 Q0 C" A6 N% C' I- _+ t
我同你應該係同一輩人,當然認識呢套片,但可能有些10幾歲太年青的網友未聽過咩叫咸水樓了。
6 e+ k* I7 D! g  t' J我覺得審訊係雙輸,揭晒d臭史出來,最終即使任何一方勝訴,以後都要抓爛塊面做人。 ...
) f4 E" i6 M9 p( b/ c& q! r
笑貧不笑娼, 何況只是做太監服侍太后? 抓爛塊面算得乜?6 G6 b0 f# u3 R3 R! F+ Q$ ?
好奇一問, 哨牙嘅人會唔會舔起上嚟令人high d?
作者: 電梯男    時間: 2009-7-3 12:24 AM

原帖由 打狗棒 於 2009-7-2 11:13 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif0 v/ X! y* Q, s" [
( k5 g+ H; s' p: T& ]- Z
笑貧不笑娼, 何況只是做太監服侍太后? 抓爛塊面算得乜?
2 h7 ~1 ?' S2 N( E# [* m好奇一問, 哨牙嘅人會唔會舔起上嚟令人high d?
' I9 a! s3 M/ k$ B3 U  V
" _* q9 F( I6 O( P雞有雞味   
9 U% H) U1 Y* x7 W1 w 1 X7 a9 b  z0 e9 L* \1 o
鴨有鴨味
作者: 電梯男    時間: 2009-7-3 12:26 AM

中國最後一個太監 ﹖
+ e% I; }- B, W" N# A5 C
4 g2 i$ q2 z1 ?  ^$ F) d林公公 ﹖
& C0 U' a; Q1 @5 b4 l
2 d- Z: c0 x3 K哨牙通 ﹖
作者: andyho    時間: 2009-7-3 10:01 AM

原帖由 打狗棒 於 2009-7-2 11:13 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
* M) _5 L9 J" z! r0 N& U0 \8 N. ^% y+ _0 H
笑貧不笑娼, 何況只是做太監服侍太后? 抓爛塊面算得乜?
9 ]. O& Q% O9 m! X, f好奇一問, 哨牙嘅人會唔會舔起上嚟令人high d?
4 Z( N1 y" O% Y

+ a8 ?% n- y0 f7 b' U你把口都夠賤! 雖然我無陳生咁本事識得件富婆,但我基於男女平等,我心裡面偏幫陳生架。6 h  ^7 R2 t1 v/ r  C( d5 Q
世上一些20歲出頭的o靚妹幫一個年紀做得佢老豆的富家子生仔,傳媒就稱為童話式邂逅,
1 U- `) Q  z9 s1 K/ ]; ]. t$ m咁陳生愛上一個年紀做得自己老母的富婆點解又唔算係童話故事呢?0 N1 B. E0 ^2 G7 H7 H
男女就真係無平等!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0