標題: 雅虎電郵被盜用可以點 [打印本頁]

作者: yutik    時間: 2009-7-8 08:06 PM     標題: 雅虎電郵被盜用可以點

昨晚如常login....但帳戶及密碼無效....7 h* e& r# @' S# R
我的email....blog......同埋拍賣account全部唔用得....2 @& B+ w6 b" a8 `9 R7 z7 l1 f
試過問yahoo想拿回新密碼, 但我唔記得個保密問題答案....兒時偶像...
- Q1 m5 F* F; J0 d  Y: O6 |+ isend email去客服, 佢話唔會畀我reset.....叫我報警......2 y. ^( u8 r, ?8 ^- g0 q, d& |
唉......唔想報, 但又想拿番個account, 我可以點?# \, b8 a# K8 E# k4 K9 _
thank you!
作者: kakeidevil    時間: 2009-7-8 08:41 PM

兇佢6 M3 s) s* B1 @+ [" n- O
用個新ac 狂sd mail比佢話唔比番你就報警
* R1 _' h" C) l1 H- z之後冇計
8 _0 Y5 k% ?6 d0 W$ k* N: U6 u: z! G
作者: vv1668vv    時間: 2009-7-8 08:58 PM

免責條款如何???
: p& H' [+ K8 U樓主。, U2 D. T- k' o
最好睇清楚 事件上有無 涉及到有嚴重 “危害”  及 “傷害” 自己及其他 問題。8 O' P+ W& Z3 q3 E0 {' _3 C- M3 C

, }& V' M$ S/ H' g2 j; V  K% m如果嚴重,不好要怕麻煩。。不過。。
" T! r% l! e. Z" w( J$ ^- Z“報警”都系恐防 被盜用之后,堵截一D...預測唔到既問題 嫁姐。。
作者: PKTung2    時間: 2009-7-8 09:05 PM

點解唔報警 ????
) C% }  K& H  `& S: {
1 P+ \! D8 |, X; o係咪估到誰人做的 ????( t3 a" o: N+ x3 i4 c2 O6 v

7 N, h2 V. t$ F" y
作者: remy    時間: 2009-7-8 10:47 PM

樓主, 我上星期yahoo個acc都比人盜用左, 比佢盜用左之後仲要o係拍賣度賣假nike波鞋!4 |5 E, u$ ?9 _  ?# W" q& o
! ?* ?5 T! R8 X2 n2 W
你快d check o下你比人盜用左o個個acc有無比人用左賣野啦. 呢單新聞在六月已經出左街, 唔淨係你一個人有事, 但我問過警察朋友, 佢話報警都無用, 你預定o個個acc 無左啦.....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0