標題: 有冇人跌了部ipod 呀? [打印本頁]

作者: lookityourself    時間: 2009-7-12 07:03 PM     標題: 有冇人跌了部ipod 呀?

好奇怪.. 我今日返屋企時) i1 e/ m; g+ [. K+ C6 Z2 F
在鐵閘度... 夾住一部連埋套o既ipod
8 u# |% H$ o6 ]. Q
" H" D  L* u; m6 p* E有冇咁大隻"夾那"隨街跳呀? 做咩要放o係我家門口呢?
1 Z' K) o# B' p- F' j9 ?
' X. S8 x6 q) o3 {; `2 a: h
" w3 Y; C( U  i% ^各位係咪唔太相信? 因為連我自己都唔相信-.-
作者: ulysses    時間: 2009-7-12 07:17 PM

你NEIGHBOUR不小心弄掉罷
作者: BBNN    時間: 2009-7-12 07:40 PM

炸彈
作者: kaho0808    時間: 2009-7-12 08:10 PM

我跌左
作者: makin    時間: 2009-7-12 08:16 PM

入面有冇歌係度..# W" S6 x9 C( d" n
你住邊a_a可能係我架
作者: athome    時間: 2009-7-12 08:25 PM

我無Ipod,,- w: n: O, V% N6 R: `0 S1 y3 [7 Y
不過我覺得好可能係我跌既-.-"
作者: 200302    時間: 2009-7-12 08:57 PM

我真係跌左部ipod呀,你可唔可以比番比我呀???好緊要架!!!!!!!!!!
作者: steve123456    時間: 2009-7-12 10:27 PM

拎去差館囉
作者: yutik    時間: 2009-7-12 10:29 PM

唔該晒你...我今日跌左一部連埋套o既ipod在人地屋企鐵閘度... ) X9 K$ g& G8 Q% Y) d) W
請pm我...哈哈
作者: Azuma    時間: 2009-7-12 11:02 PM

我無跌ipod
$ x2 ^( t/ P- @- t不過我今日放o左部ipod 係門口到5 I- G2 l# _6 w* C
返到黎唔見o左0 m# ?, [/ L" [  s1 j+ n2 Z
我唔係想攞返部ipod8 t! j4 I0 E$ B. i
想問下你係唔係黎過我到?
作者: steven999    時間: 2009-7-12 11:05 PM

你住邊架
/ Q; H$ w1 A3 Q7 t7 M  P( k. n我今日有心放左部o係人地屋企門口( q' r6 s0 T. x) [9 w4 S8 u( O0 n  c# o
仲有部機影住邊個汁) V. B" n; t2 F6 \
我聽日返去拎下先9 g$ ?& M: [+ H' H
如果過兩日冇人俾我
( M8 A) `4 n2 E* ~0 _/ D  B我去報警先
3 e' b) b/ k$ C$ g( s哈哈
作者: lookityourself    時間: 2009-7-13 04:06 AM

ha.. 你班友講到好似我係度講笑咁...
( y1 d& ]; Q0 I4 ^! i
2 b& k4 K" c; E部野30GB.. 仲有好多相.. 係果個機主去旅行o既相..
作者: 200302    時間: 2009-7-13 12:30 PM

我真係去完旅行呀,部機好新架!!!!!我用左好多錢去買架,做下好心比番我好無呀???聯絡我好無呀???
作者: kuru    時間: 2009-7-13 02:01 PM

又會咁跌法, 會唔會有人惡攪, 想屈你偷佢野?
作者: makin    時間: 2009-7-13 04:23 PM

入面有冇閃卡??唔洗喇..post相上黎啦..5 E! `; l" e: N9 c1 o! n0 N+ V/ ?
如果有人可以post得返入面d相佢咪係機主
作者: like123    時間: 2009-7-13 04:49 PM

認真講既,你交去差館吧,無謂拿屎上身,一係就快D放左佢=.=

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0