標題: 有有人後悔$3x蚊果陣冇買匯豐? [打印本頁]

作者: sage    時間: 2009-8-2 07:47 PM     標題: 有有人後悔$3x蚊果陣冇買匯豐?

而家都算升左成倍...
作者: cfccfcc    時間: 2009-8-2 08:42 PM

大把股票升得仲多啦
: t1 Q/ s. \9 l* T中信泰富
: E, a( X6 l8 B" ?+ R* M蒙牛
5 W5 n- T: I+ d2 \& g( ~* d! X+ b  y! T/ ?2 c4 y  k
5號仔呢d真係小兒科
作者: ch.chak    時間: 2009-8-2 09:17 PM

戈陣將手頭既中人壽全部轉晒過去
5 C; ~7 G! |& H  j. u賬面賺緊倍幾
作者: Jeraza    時間: 2009-8-2 09:44 PM

可惜我無買到...
作者: benny1219    時間: 2009-8-2 09:54 PM

我無呀' H8 Z% u4 g4 e  J# i
啲錢放晒係偉大的祖國工業事業度
作者: ian2008    時間: 2009-8-2 11:25 PM

我等緊放監$88 時 入左4手 2 b5 X+ J0 x9 ?1 C$ \7 x- P
好在$42時 入左5手
作者: shamanking19    時間: 2009-8-3 03:22 PM

呢啲無得後悔,唔係你錢唔入你袋" L" J: J+ b  M- b2 P. I5 v
其實除左HSBC,都仲有好多係升得好多
作者: atimsi    時間: 2009-8-3 05:46 PM

我系澳洲个市$15入左麦格理,宜家都$45啦!!其实都无乜甘大不了啦!只可惜我无开港股户口,买悟到HSBC!
作者: darkensun    時間: 2009-8-3 07:14 PM

大把股票升得仲多啦
5 ~2 f3 c- z) m2 s* w% `你唔睇下神華, 聯想, 368, 939呢D?
作者: ufo    時間: 2009-8-6 11:41 PM

有早知無乞兒!
作者: zakuland    時間: 2009-8-8 01:31 PM

我有供股,現在打和
作者: 大優勢    時間: 2009-8-8 01:51 PM

廢話% T( V# t/ p  R5 q9 m+ u. ~
04 年我亞哥結婚如果我知佢賣晒啲 金出去
+ ^( x1 f5 V8 D當 時 4000 蚊 度
& |2 ]8 {( W& C  _0 q
& W$ c3 J' e$ ~- z. X  d我上年先放 # r/ K# \2 F! e! o& y
已經 賺 一倍 啦
作者: 打狗棒    時間: 2009-8-8 10:28 PM

我後悔投胎投唔到做李嘉誠個仔!!!
作者: infjlam    時間: 2009-8-8 10:40 PM

其實有冇人後悔$130蚊果陣買左匯豐?
/ U$ M  k  O' S& y又衰到在$40賣晒佢?4 L3 a# l& O9 u* H2 R9 e7 E
又有冇人後悔買左雷曼?
# C! g" M: y6 P# f- ?/ a+ T
) ~, z  A. y; |8 O; d3 b出得黎行,預左要還
. a7 I. T3 X7 k. t- J& Q: [. j擲銀仔,唔係公,就係字
0 ?% ^1 D1 U# }3 C" w有早知,冇乞兒
作者: lalaso    時間: 2009-8-10 02:52 AM

唔識買股票, 要搵人教路
作者: adas    時間: 2009-8-10 03:57 AM

早知當日何必當初8 N' B8 {7 u& J  S* y* v% ~
一早知點死都死去入貨

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0