標題: 埃塞俄比亞發現最早人類祖先 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2009-10-3 10:21 AM     標題: 埃塞俄比亞發現最早人類祖先

人類祖先
3 T- G* L; F) X* R, D" t: L2 O/ D5 U, p2 K. P
[youtube]T8cihsryTk0[/youtube]
作者: shamanking19    時間: 2009-10-3 02:54 PM

人類祖先又唔同左喎" z  U0 x8 v( |4 \/ n! Z* g
原來人類祖先咁早就出現左/ w2 Y& t7 d' J, D6 K; r5 ^+ W) u
遲啲會唔會又再有新發現呢?
作者: 電梯男    時間: 2009-10-3 03:01 PM

原帖由 shamanking19 於 2009-10-3 02:54 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
: N; Y) O0 u7 w+ V) y人類祖先又唔同左喎
. Q0 h& K- ?2 J  O5 K) a$ {原來人類祖先咁早就出現左
2 r5 Y" L; N5 j: H# @8 P遲啲會唔會又再有新發現呢?
( p  l& a4 t6 ^1 F. L* `

1 k7 V5 v7 ?, ~6 [) u" s  Y& j8 S- g
到低人類祖先係猩猩定係人
作者: darkensun    時間: 2009-10-5 12:55 PM

即係有D猩猩係由人進化而成??!!
作者: monsterpro    時間: 2009-10-7 07:21 PM

猩猩變成人,再由人變成猩猩,再從猩猩變成人.....
作者: mycar422    時間: 2009-10-7 10:28 PM

如果猩猩進化變成人,再由人變成猩猩﹖﹖那為何而家D猩猩又不會進化成人呢﹖人又不會變番做猩猩呢﹖
作者: lv123    時間: 2009-10-9 09:44 AM

人類同黑猩猩的dna 99%相同﹐只是1%不同。所以話人類同黑猩猩的祖先相同。其實黑猩猩都會用功具,也會教小猩猩用工具。
1 S0 U4 H& x+ c( s有科學家指人頪祖先腦部發達原因,因人會吃熟肉,使他們多吸收疍白質咁。
作者: infjlam    時間: 2009-10-9 09:54 AM

[youtube6]iUbJujg5xe4[/youtube6]4 \( I, P* \! `, ~
5 v8 A2 o1 c8 u: V% H
猩猩同人差唔多
作者: Lampe    時間: 2009-10-22 11:50 PM

其實係外星人
作者: kuru    時間: 2009-10-23 01:24 PM

根本就係一隻猩猩, 邊係人黎
作者: CAT8833    時間: 2009-10-30 02:01 PM

人類祖先係猩猩

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0