標題: 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞! [打印本頁]

作者: infjlam    時間: 2009-10-13 01:41 PM     標題: 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

[youtube]dp5skq8l_wg[/youtube]
作者: pomp    時間: 2009-10-13 06:44 PM

越來越多EQ低的人, 奉勸大家出街要小心, 唔係死咗都唔知咩事!!!
作者: CK銘    時間: 2009-10-13 07:14 PM

果然厲害......$ K2 r2 H: T6 |: e# Q( y
講身形都贏嗮佢啦...
作者: Winters    時間: 2009-10-13 07:30 PM

個阿嬸話人地蠢,佢係美國都應該幾耐下,唔係唔知黑人最忌人地話佢地蠢呀?
/ L, v  c5 R5 x) B雖然俗語話先撩者賤,但我覺得雙方都有錯
作者: infjlam    時間: 2009-10-13 07:35 PM

雖然俗語話先撩者賤,但我覺得雙方都有錯! o4 X: n( T, Y5 n
Winters 發表於 2009-10-13 07:30 PM
0 ?# t) j4 Z7 U4 ~7 i3 N

& |& K- k5 v2 G. h2 m1 \3 |: i冇錯,我都覺得兩方都有問題,5 J5 k& Y6 {6 n, [
搞到大打出手,唔文明
作者: goodnicelady    時間: 2009-10-13 08:50 PM

黑妹夠胆先動手!但被亞嬏反攻……
作者: 艾官    時間: 2009-10-14 06:54 PM

堅呀~~打到黑妹面青青~
作者: e_e    時間: 2009-10-14 07:19 PM

妖 , 係中國人就大X晒咩 , 句句F字頭 , 人地打佢好正常 ..., A+ p# r5 x) y: K
人仲得懶勁咁 ... 講真 , 我覺得幾丟臉~~
作者: infjlam    時間: 2009-10-14 07:45 PM

妖 , 係中國人就大X晒咩 , 句句F字頭 , 人地打佢好正常 ...
+ y6 R% A+ @7 a. ?人仲得懶勁咁 ... 講真 , 我覺得幾丟臉~~( I8 p9 Y. V0 S
e_e 發表於 2009-10-14 07:19 PM
2 ]' Q4 S4 R! w, z2 M7 K! i

, ^( \) c9 i0 @3 e雖然個阿嬸又打又講粗口絕對有問題,$ d$ G/ _7 i( \+ C2 z7 j
但唔明你點解將D野調轉o黎講(定係你根本冇認真睇條片?),
9 h/ I! ]) |$ ~( {  W係個黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,; O- O  S! p" f! n) ~4 Q
台山阿嬸好聲好氣請佢讓個位,但不果,6 N) ]2 s& _: i. n, H. T  _, t
初則口角,繼而動武,
$ o9 N' e! }8 M  ~! z( e& k  X係個黑人女人出手打人在先,台山阿嬸還手,某程度都係出於自衛~
6 K; Q! P6 s4 ^
' s" M9 h8 \& G% C丟臉?看來你不知道問題所在...& a  v- [$ }( D: o4 l* s2 E
那是美國多年來積壓,中國人被歧視的問題,
3 A2 T1 _4 a& x" s如果巴士阿嬸係個白人(或黑人),我相信呢件事根本唔會發生!
作者: e_e    時間: 2009-10-14 08:01 PM

* l8 j8 ]- C0 f" \: R$ H

5 W, d) v8 Y5 L雖然個阿嬸又打又講粗口絕對有問題,+ N# T$ Q6 b1 A4 Q
但唔明你點解將D野調轉o黎講(定係你根本冇認真睇條片?),) W) Y/ p4 `# y5 H: o/ @+ d
係個黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,
& ]$ w% L; M9 Y. _/ ?+ ?. o台山阿嬸好聲好氣請佢讓個位,但不果,/ X+ o2 B" W; H9 @; {0 D7 d
初則口角,繼而動武,7 j/ ?( N, i4 r4 _; H
係個黑人女人 ...9 x3 f0 F4 R6 c8 _% I8 {
infjlam 發表於 2009-10-14 07:45 PM
: k: a, D% y: Q, c- Z2 n好聲好氣 ... 下 ... OK , 我係盲既 ...
- ^+ J. `% c3 K; h6 V
$ n8 I6 A/ v& A; O8 A咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
作者: infjlam    時間: 2009-10-14 08:08 PM

, m6 G" F( W0 V+ g% N咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
6 Y- p$ m1 Y& g6 ]我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
! L. X( T! @% v* ], I見你咁可憐,做乜仲要打你?
作者: e_e    時間: 2009-10-14 08:50 PM

3 q7 o9 V* a0 }% A2 s
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...9 Q% q5 ^" b( m. P
見你咁可憐,做乜仲要打你?
6 M6 g  l- f5 q6 H* S) W2 Oinfjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
5 r  B0 P5 w+ D! Q+ h
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
作者: infjlam    時間: 2009-10-14 09:04 PM

) u0 y& u& ^  ?- w& `9 c, K: K銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
0 Q; Q* P4 p) a* ve_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
/ T: Q# l+ y1 `9 ]7 ^9 N1 F% [2 {; W8 l7 U
唔好教壞細路,係銀樣...- q: @# E7 \0 u$ ^1 L( f/ R
諗樣快D去釀酒
作者: e_e    時間: 2009-10-14 09:41 PM

% Q# x, C8 C. A% L8 D- P7 K

- S# C$ B  g! `' Q( ]唔好教壞細路,係銀樣...4 `- c& {# y1 \
諗樣快D去釀酒
+ m* r% E# a/ t8 z8 J- `infjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
$ b8 ^' b/ _8 S  ^! B
打人係唔岩 , 但F人岩咩???% p4 p* o3 n( h* n5 q
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
作者: infjlam    時間: 2009-10-14 09:54 PM

6 p+ @4 _8 q, {  [! y打人係唔岩 , 但F人岩咩???* n, n: |- M  H0 V% q
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
/ y& x: Y( Z& d" S& ve_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
' _# P& C9 |& ~* X7 F1 E1 e4 P( g
& B4 c5 ~+ S- g( ?  t- H邏輯有問題...
" O& S# w- v# k5 {人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,
0 U0 A3 b! e" U9 M; Q/ {. Q  ~' @; T! B做乜郁手打人?
$ y9 f- F; p" I) z' {3 A只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
  m, K4 b9 k, r) j( k5 ]2 E- R# s/ e+ q6 y- z0 B+ m3 M" ^- v) K( a; O
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,( [! B* A. v8 Q$ D: n+ }, }& e
大打出手,雙方都有唔啱!
* y4 M5 e. e: E, f6 s) @% P( ]; y# W8 a& ?7 g
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,8 N- d6 n$ f) o
若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
作者: e_e    時間: 2009-10-14 11:13 PM

2 c9 \4 o6 h! d" x2 ]

2 G1 u3 s/ K3 {/ ^邏輯有問題...% P. L. f) n- f) {# c
人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,7 M; ?1 ~, Z$ P3 e
做乜郁手打人?- V0 x; s1 V4 X1 m
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打): m% R9 o& t0 B0 [3 _

0 V% u: x$ C' H7 X' I, M: {! U% J由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,/ D* ]/ j2 V) w' {6 |! H3 J
大打出手,雙方都有唔啱!
9 ^* i7 t% o- e+ w6 ~( j: Z8 P
$ y/ K5 n$ C8 \1 C& C: H, L但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...
2 h2 l( W+ T- Q1 [  O3 pinfjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
作者: camus001    時間: 2009-10-14 11:17 PM

可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
作者: infjlam    時間: 2009-10-14 11:26 PM

霸位果part我真係見唔到喎 ...  L" i$ u1 p9 |9 O' l' r
e_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
+ }( h  O3 E+ b; a/ w( b$ E0 D; o# H3 X# M' e
[youtube]VSmBUcGSJTQ[/youtube]; ?, J) z6 g% w. n7 v

) j3 J5 J/ e9 J. t# M- @: N唔識聽,唯有睇有字幕版本
作者: e_e    時間: 2009-10-14 11:40 PM

可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
$ e: e4 \: M$ \( ]% I4 Scamus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
8 |: W( [! M( h6 b. K% `. b; M& G+ ~
又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0