標題: 不如說說港女的好處吧@@ [打印本頁]

作者: 偉哥    時間: 2009-10-18 11:20 PM     標題: 不如說說港女的好處吧@@

就算怎樣說都好~~我都覺得港女是等於香港出生的女性!!$ E% f/ {0 L5 C2 x5 y2 l
所以港女只是一個名詞不是(貶義詞),因為個<港>字是有代表地區的意思!!8 P8 a  l* l; M& @; k% Q# _* k
所以我一定反對港女變成一個(貶義詞),因為會給人一個感覺!!有個<港>就等於一推不好的唔知咩罪.../ B! H+ ~9 ?, ^3 B
在我識到的港女是有好多優點的~~~
: U* T" G1 v2 o) ^1:做事很細心同整齊
$ k( R# ]& X' R; z( d2:當你冷時會給你一個熱情的擁抱,當你熱時她會立刻開冷氣(這是優點嗎=.=)/ @- Y$ X! Q7 k4 `1 _! a( k. q
3:在食飯時會提出很多意見給你選擇不用你諗得太辛苦
: b# u( R. P/ p6 {- G; E% ~5 y4:在不開心時給你數苦.還會不停幫打氣9 Z* V' @: C, ^; G$ P
5:在你的朋友面前會扮到給你馴服得好像一隻小棉羊(給你面子),當然在她的朋友面前要你變小棉羊~~0 G4 t, H* i5 O: [' m7 [9 \* N
6:陪你在海灘中望天數星星,給你一個浪漫的一晚. f' E4 Q; i$ I$ `" g4 A$ O
7:會將一個月用正的金錢幫手儲起,等日後急需時拿出來, k( i! v9 f1 C6 b( r
8:當你在打機時會靜靜的坐在你身邊,等你高興時一齊和應" P: n4 S8 v; r% `& y/ J
9:在你睡著時幫你取暖
: q5 K( L! D# x10:當你和她在床上時會任你發洩(這只是惡搞可不用理會^o^)
作者: lamfung2009    時間: 2009-10-19 11:52 PM

所謂讚都似乎諷刺﹖
作者: infjlam    時間: 2009-10-19 11:59 PM

You are kidding~
/ ?3 b* {/ U" Q( t- s% \8 i  t' f% h, F0 D: y2 z! c" v& F
我識得大多數o既香港女仔,都唔會有以上優點囉...
作者: 大優勢    時間: 2009-10-20 12:42 AM

1:做事很細心同整齊; k; K. z9 W. b% q0 T
當件死佬又不細心又不整齊時, 女方都好難不盡量去做吧
3 w# k4 c$ ~: t4 D. S* v+ |$ S: L. a2:當你冷時會給你一個熱情的擁抱,當你熱時她會立刻開冷氣(這是優點嗎=.=)
' S2 ^8 d/ m9 r5 N( Y* J$ {- V; d4 ^  r2 L7 [4 E  _0 p3 I. [  R( A
3:在食飯時會提出很多意見給你選擇不用你諗得太辛苦3 G; W9 |" f: v& _
但係唔係個個男人都鐘意咁樣的
+ u( @  l/ V' d% T& F  v1 J1 \8 n$ R, p4:在不開心時給你數苦.還會不停幫打氣! `: i3 V" b9 w3 R
# |( z& a+ }+ `6 _1 K5:在你的朋友面前會扮到給你馴服得好像一隻小棉羊(給你面子),當然在她的朋友面前要你變小棉羊~~
* U# t. e" `3 p好公平唔駛講,
* ^# s% J# i) D0 e- Z7 [& Y( S" Y& k) c& X6:陪你在海灘中望天數星星,給你一個浪漫的一晚. F6 f- _) D3 C! a" n
呢個應該係女人想男人做的, 好多男人不想咁做5 t- ^5 j5 G- V" v  `
; N9 ^5 Z( g( S% _, L; d1 l7:會將一個月用正的金錢幫手儲起,等日後急需時拿出來, }( B+ f+ V. Y9 U8 Y; h+ Q3 Y( f
咁男人呢, 男人自己會好好的儲嗎 ??????????????????  U! v( Q4 R! k" i7 P/ P! \4 |' D
??????????????????
" o8 a' q" @0 x: X$ w
. X' P6 M+ ]+ c2 D! q8:當你在打機時會靜靜的坐在你身邊,等你高興時一齊和應1 `* C! ], i' k& K. b
俾我就唔駛佢坐喺度, 佢做自己嘢好了,
( [5 D( Z6 ?- k- [" n; ^. Z. N9 D. L% B  Q! X0 w9:在你睡著時幫你取暖1 [2 B- ]7 }( T1 U5 s* L
作者: terry0926    時間: 2009-10-20 05:41 PM

我識得大多數o既香港女仔,都唔會有以上優點囉...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0