標題: 人生交叉點 : 唔想做咸濕中坑 [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2009-11-11 06:53 PM     標題: 人生交叉點 : 唔想做咸濕中坑

係我講正題前 , 大家睇一睇一個故事 :1 D0 D/ O0 c4 h1 b
台灣電影 "藍色大門" , 其中一幕一個女高中生遊單車可 ,
4 L- q5 d: S3 B. Z) U. L中途見到佢個體育阿SIR , 係休息果陣女高中生無拉拉問 :/ ]. x/ L. R) o; E5 e# k' D8 l) j, {
老師 , 你想唔想吻我??? ... 本來個阿SIR都好理性咁講 :
  n( W' H% K% K9 J7 T你地D靚妹 , 個腦都唔知唸咩既 ... 點知個女高中生繼嫌問 :
* b  g- G. Z9 I' W咁 , 老師到底你想唔想吻我??? ... 個阿SIR就呆左 ,
9 [% t0 C9 f- E: e% c之後係學校仲成日跟住女高中生 ...( t- S" N+ s0 L# E7 Z$ V3 z8 a. K

! ~9 C( u! {7 a% H我E排成日唸呢一幕 ... 昨晚洗臉望住鏡 ,
' q: a+ Y: ^6 i( e都覺得自己個樣都唔係太差 , 到訓果陣就訓唔著 ,
6 G* k2 J4 D/ S5 A/ c- P我真係唔想自己一直生活係理想之中 , 等到40才先比個學生妹 ,
: j) Q* a! v4 ?! T一野篤爆 ... 我其實都只不過是一個溝唔到女既咸濕佬 ,3 S% [) v$ j4 R5 ~) V1 D
仲要一幅色狼相咁 , 對住個妹妹仔 ...
- O) ?  e# |8 g+ k0 M$ ?1 l: A; _6 G- a& I; `$ I: H
我已經26才拉 , 唔想變成 "男人四十" , 我到底可以點???
作者: kuru    時間: 2009-11-11 07:36 PM

唯有比心機搵錢喇
作者: 自由神    時間: 2009-11-11 08:31 PM

1# e_e 5 I' m6 i# J) }7 L
26is very young ar
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-12 11:48 PM

係我講正題前 , 大家睇一睇一個故事 :
) h, Q4 r- X2 U4 [! ~2 Y' ~2 ]台灣電影 "藍色大門" , 其中一幕一個女高中生遊單車可 ,; M0 y9 c, _5 H6 T$ K
中途見到佢個體育阿SIR , 係休息果陣女高中生無拉拉問 :
7 W2 B- D6 w4 q7 Y: w老師 , 你想唔想吻我??? ... 本來個阿SIR都好理性咁講 :# Y- G2 H9 |& Q8 R. G( n% @
你地D ...我已經26才拉 , 唔想變成 "男人四十" , 我到底可以點???
0 _- j- W6 T- n0 |  R+ @: le_e 發表於 2009-11-11 06:53 PM
- {% V- {% J  j7 B( W0 U6 v- X0 I
唔想變男人40? 好易唧, 喺39歲自殺死Q咗, 咁咪唔會變男人40囉......
作者: 自由神    時間: 2009-11-12 11:57 PM

& j. X' r- z% H3 z4 v" k
唔想變男人40? 好易唧, 喺39歲自殺死Q咗, 咁咪唔會變男人40囉......
0 G* Z( v8 ?" {4 ~& P; Q打狗棒 發表於 2009-11-12 11:48 PM

" G6 E% Y7 ~/ l( @% o4 C( z  ?$ F: f; v. O% z3 X
狗哥真神
作者: 魚佬    時間: 2009-11-13 10:49 AM

係我講正題前 , 大家睇一睇一個故事 :+ K) y2 u5 [( B6 m9 R2 l
台灣電影 "藍色大門" , 其中一幕一個女高中生遊單車可 ,
: M+ p" y4 [; F+ W. |* v$ [5 o中途見到佢個體育阿SIR , 係休息果陣女高中生無拉拉問 :
3 H4 B! w/ e$ b6 n$ T9 B0 c+ n老師 , 你想唔想吻我??? ... 本來個阿SIR都好理性咁講 :
7 F$ @, g$ L4 O你地D ..., E' |; @. O$ E: ?% ~( j9 L) n
e_e 發表於 2009-11-11 06:53 PM
4 z8 H9 b% f1 ^/ Y  o, U( H9 Z
) q. f( T" x7 e7 w) w8 [2 A40 之前死左去咪得囉 or 變性做女人 40
作者: garmaforlan    時間: 2009-11-15 06:55 PM

% E0 D: z7 ?: j
1 d, ^% Q# ?4 }% d40 之前死左去咪得囉 or 變性做女人 40
4 }8 C: }+ G  z1 h/ G9 i7 C! b: F魚佬 發表於 2009-11-13 10:49 AM
: P4 S/ ^: d5 u" N' d$ |: B' R  X- s* X& j$ O* A& [5 x
Clever idea

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0