標題: 和女同學DATING後的失落 ... [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2009-11-12 08:03 PM     標題: 和女同學DATING後的失落 ...

我地既社團上次個社課 , 比左我做 , 仲要次次向D女仔匯報 ,
8 C  ]( }& T6 Y9 A我用盡全力去做 , 滿心歡喜的去做匯報 , 其實都匯報得幾好 ,  _. X0 i8 ?8 N5 ~- C
但原本期望既支持 安撫的話 , 一句都無 ...
' \/ `$ ]$ n6 f8 A
6 @6 E# o) L  P5 n8 ?- y果陣我真係好DOWN , 感覺好似D女比人上完 , 個佬咩都唔理 ,8 }9 N/ `" T8 F
一下床就走 ... 果種無盡的空虛~~
作者: 自由神    時間: 2009-11-12 08:27 PM

我地既社團上次個社課 , 比左我做 , 仲要次次向D女仔匯報 ,
' g! o, E! y' j/ n0 X4 m我用盡全力去做 , 滿心歡喜的去做匯報 , 其實都匯報得幾好 ,
$ m/ U: B  c" Z2 e7 |+ `但原本期望既支持 安撫的話 , 一句都無 ...
; V0 G7 [' H/ x9 V# c# R" L  q* T* M9 ]0 G6 O- H
果陣我真係好DOWN , 感覺好似D女比人上完 , 個佬 ...
# h- l# D: f9 O4 D, Be_e 發表於 2009-11-12 08:03 PM
感覺好似D女比人上完 , 個佬咩都唔理 ,1 s% B' N8 {# X* T
+ ^4 S) U; Q2 D$ S一下床就走 ... 果種無盡的空虛~~
<--You haven't try this b4~Dun be so kai...=.=
作者: kuru    時間: 2009-11-13 06:43 PM

咪仲好, 唔駛負責任
作者: 艾官    時間: 2009-11-13 11:36 PM

咪仲好, 唔駛負責任: p; a, V5 f5 r3 m3 P* M
kuru 發表於 2009-11-13 06:43 PM
. w. m0 s! r9 A8 j+ g0 W5 F; g
* g$ E0 p2 J$ E- t, i你又講得岩喎~!
作者: garmaforlan    時間: 2009-11-15 03:33 AM

I think it is well

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0