標題: 警撞入屋裸女嚇破膽 [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2009-11-14 06:29 PM     標題: 警撞入屋裸女嚇破膽

http://www1.hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20091114&sec_id=4104&subsec_id=11867&art_id=13419304
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-14 07:21 PM

咁我又覺得差佬冇錯喎, 阿水知妳發姣除晒衫咩?
) f2 K7 u# c# k( n& M; F9 ^. z換咗第二單Case, 警方接報呢個單位有人被強姦, 咁係咪先按鐘, 問下色魔同事主有冇著衫, 先至行動咩?
作者: spareman4    時間: 2009-11-14 08:18 PM

成單野最匪夷所思既係....
' r. G7 x, N" J1 M3 _" \- Y; j點會對望十幾秒呀??
( R8 L2 o  X; d$ k6 M1 N3 i0 X* k/ X4 e
你試下望住個錶,睇下十幾秒即係幾耐~~
作者: garmaforlan    時間: 2009-11-15 03:27 AM

this fact is hardly to hear
作者: mnbvc    時間: 2009-11-15 03:41 AM

佢就正拉
& s( V% Z& D8 N* V# m條女好似幾咩
作者: pomp    時間: 2009-11-15 05:05 AM

佢就正拉
& k' @% Z9 Y( ]. Z) Y& `5 j5 r條女好似幾咩
5 ^( ]: D& l" S0 P) |" W4 l, Omnbvc 發表於 2009-11-15 03:41 AM
% t* v3 S" v2 i* O( j- g$ h# g, D5 A% I) j  c& H$ v1 D
我都係咁話, 益哂
作者: ado777    時間: 2009-11-15 05:48 AM

2# 打狗棒 1 N* [- k# P' c7 G

3 j- y* H2 b2 E! t; W6 w個犯仲會話我搞完會比時間佢著返好晒D衫...; S# C9 L5 Y' h9 r5 m8 ?
麻煩差佬門口等幾個字^ ^
作者: kuru    時間: 2009-11-15 08:32 PM

其實佢有冇入屋令, 差人乜可以咁樣隨意入人屋企咩?
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-15 09:53 PM

咁我又覺得差佬冇錯喎, 阿水知妳發姣除晒衫咩?# J5 o( s, \1 u) _* w) K% W
換咗第二單Case, 警方接報呢個單位有人被強姦, 咁係咪先按鐘, 問下色魔同事主有冇著衫, 先至行動咩?, `7 e1 O& F1 R% ]( L& D9 I% j
打狗棒 發表於 2009-11-14 07:21 PM
+ ^* H$ S* @, n7 F/ [; G: q3 p
: b) d6 r6 w( K4 `7 Y# C- H4 E8 J
你都痴痴地, 講野唔經大腦, 係自己屋企除晒衫就係發姣?
: k' D' T# H" e1 Q6 q唔通你成世人唔換衫? 沖涼都著住衫??
2 N5 A% V, q! t6 _" p6 P# j你都話換咗第二單Case, 咁即係兩回事, / S1 y/ W! d1 e6 C+ ?
要講換咗第二單Case, 咁如果警方接報呢個單位有人放炸彈,
& g2 R% P0 ^4 ?2 y9 K- f+ ?/ i. pd死差佬係咪咁英勇乜都唔理照撞??, V' e, u( I! o8 H
- y5 `! U' r& i0 ?: Z
如果好似個女事主講差佬門都唔拍就破門而入咁d差佬就好大問題,; y. I4 d1 @  ^" U: h1 p
處事真係好鹵莽, 唔通趕住收工連拍一下門既時間都冇?
/ J% Y/ g" D' P2 ~# Q. g
# j; o' `9 Z1 L; T" Z% `; L如果好似差佬咁講,2 l  |0 q: g% q+ E
件事又唔多合理,
) J$ u+ d* R& Q3 z" Q0 U* H/ C+ W2 \有個賊鄰居, 又多次比人恐嚇滋擾過, 木門竟然會未上鎖??
作者: 艾官    時間: 2009-11-16 10:34 PM

真係想知條中女點既樣~
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-17 11:21 AM

" t" @" T, U% m! w/ ]9 c) I) }" U+ {5 g, y' f7 ]$ ?8 x
你都痴痴地, 講野唔經大腦, 係自己屋企除晒衫就係發姣?
/ Y: c! ]1 x4 S) V! w唔通你成世人唔換衫? 沖涼都著住衫??
9 ?: H/ e6 Y; x: ~) V8 ]& @( \& e你都話換咗第二單Case, 咁即係兩回事,
7 @# r3 Z$ K$ I+ E& {$ I$ R: n要講換咗第二單Case, 咁如果警方接報呢個單位有人放炸彈, ) P' U3 ^) i, t$ |9 o& B3 j# q- j9 `
d死差佬係咪咁英勇乜 ...% Y2 h, Z$ J- v+ F; e( x- E
jojojojoj 發表於 2009-11-15 09:53 PM
$ }. k" R3 ]. I, J你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?# {( `6 N- T- ?
不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
作者: 魚佬    時間: 2009-11-17 12:29 PM

真係想知條中女點既樣~0 Z4 h# y0 \" N$ v5 y
艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
6 }2 s$ W* N( y) O; ^4 |. z% f& J0 O/ C" C7 {( H) d3 ]/ V
你想睇佢著衫定唔著衫
作者: chunpo206    時間: 2009-11-17 01:41 PM

唉~~差佬大晒
作者: 魚佬    時間: 2009-11-17 05:18 PM

. d" V0 W0 x% T. H9 Y你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
, i# I4 h6 O3 r' t8 K- \7 U' j不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
  `! B% c$ [  y% |* `打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
, c/ ^9 T9 W/ K# L' n
+ W( u# h8 L5 I+ b1 m+ n( C
自己屋企有咩所謂喎
作者: hamsubboy    時間: 2009-11-17 07:47 PM

本帖最後由 hamsubboy 於 2009-11-17 07:55 PM 編輯 0 ]% P6 j- o4 c5 E+ U: D
* M3 `& T, X" ~+ F
由其係大熱天時, 我經常都除清光通屋走,4 J( t1 {/ T' [! |9 {- h
星期六日咪唔著一邊睇波一邊網上投注,- X& w$ M! |: ^* g3 K7 V
自己屋企私人地方,...... 唔著衫褲上網有咩問題?+ B* F* Y4 o; b
2 \! i- U6 D0 F  T) _% |9 c
唔著衫褲行埋window俾d街坊睇到就話過份j,
3 ~- L8 e; I5 b( v3 f, h; H% C# R) u
0 @1 o! N7 o4 n你地批評個女人係因為好可能未試過一個人住掛.....
3 e' L9 l" I! |* D% e
; V; N1 e: C6 v. i+ |6 |我本人經常都沖完涼, 衫都唔著就上網gala!
作者: 艾官    時間: 2009-11-19 09:48 AM

/ B  N: I: c  E) W# Q8 d

, Z% Q6 G* R1 d3 y! T( j1 y你想睇佢著衫定唔著衫 ' i4 a8 v! V! ]* @" j& S6 Z. D" u
魚佬 發表於 2009-11-17 12:29 PM
4 ?7 W5 Q* r6 s; u* f

. W2 O8 e7 K* D點話點好啦~~
作者: vbvb    時間: 2009-11-20 01:12 AM

真係想知條中女點既樣~' b  |( M$ m' W; b* s
艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
好奇心我都有
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-20 08:18 AM

1 V0 L- `5 S9 L: l+ d4 o' m你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?) C, i" X% R" B/ y3 j. t6 Y
不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
/ E( l8 ^5 @8 w# _! k* N3 n打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
9 y6 `+ T. C) \3 M! B' l0 {2 N2 T
) A& h/ X0 X" t( ?) m7 n+ K你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁,
+ t" L' |/ Q3 P' P7 d; D( O4 i一個人係自己私人地方,
  }( L3 }4 R2 ~$ G冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?+ {( f/ R9 i! h% M
裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??# D5 Z" X  b+ n7 \
佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,
: [' V- n9 l* l- N  [不過, 如果閣下和家人係中東人或伊斯蘭教徒, 大熱天時都要包到冚先出街, 咁就另作別論......
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-20 06:42 PM

9 ~% x! l2 j, g4 |
" n! V9 r# P9 o" E# N
你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁, & X* x( v4 L) Z$ E% g
一個人係自己私人地方,
+ Y+ o) P9 C2 _, c, v冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?
& n" w& w: y5 D+ j0 k5 ]裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??
% N+ h% N; i/ a5 }$ R佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,
. w. q2 P8 t* y& u; T不 ...$ e" f6 S4 z8 r) E4 u
jojojojoj 發表於 2009-11-20 08:18 AM
! Z% ~) L& v& S+ r( B' {
你咁叻, 以後喺屋企就咪著衫褲, 著親就pk死.......
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-20 09:25 PM

咁大個人, 詞窮理虧就講埋d咁既野, 仲小朋友咩
6 L* _9 E# c% d
0 ~: _$ z' b/ l% A1 p0 D7 {9 m
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-20 11:36 PM

4 L; J4 ?# q/ d: T' @
' F+ _$ D( F' T
咁大個人, 詞窮理虧就講埋d咁既野, 仲小朋友咩$ c, U$ H% C# j1 d5 G- N5 G
6 M4 k; R1 U3 u" _+ ~
2 A2 ~1 }( u) f: f: t
jojojojoj 發表於 2009-11-20 09:25 PM
. P) B: W1 n" j& i) w' S詞窮? 世界標準幾時變咗在家除晒衫就係潮人, 反而著衫就係伊斯蘭教的擁護者?& {  S/ t9 k3 V; ], m3 Z1 [$ V7 F
我並無反對別人在自己家中除衫, 只係覺得差佬在此事件中也無不妥, 唔好混淆視聽!!!
: _4 _6 z  f' K, Q8 k5 f2 e仲有, 在家除晒衫光豬同包冚晒出街係兩回事, 你傻架?
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-21 12:21 AM

* Y, M$ l! a8 P
詞窮? 世界標準幾時變咗在家除晒衫就係潮人, 反而著衫就係伊斯蘭教的擁護者?/ ?/ g# \' u: O& L5 S0 D8 e
我並無反對別人在自己家中除衫, 只係覺得差佬在此事件中也無不妥, 唔好混淆視聽!!!
) q( u! j  y5 i! M$ W. ^仲有, 在家除晒衫光豬同包冚晒出街係兩回事, 你傻架? ...
: C+ S+ B6 h6 u* \打狗棒 發表於 2009-11-20 11:36 PM
5 l$ I- ?: s3 R+ m

) b: E4 E# c) z- Y+ k" B* L& r/ V+ i$ O: ?# q! L1 h
你無反對別人在自己家中除衫,
( F$ _8 a1 s, J; R2 T5 g. R但係又話人一個人係自己屋企唔著衫係發姣,
. X, {, A, H! [+ W7 X, \3 J除晒衫係屋企玩電腦係唔正常,
, ?7 I9 d2 U+ q8 s( O- o& ~3 _: t( @% i: x
講咩世界標準, 乜喺屋企著親衫褲就pk死都係世界標準?- o2 g" R0 g- p; [% y- G
唔通喺屋企著衫褲同pk死係一回事?
' A- T0 z. B& r' N+ Y& U( S仲有"在家除晒衫就係潮人"同"著衫就係伊斯蘭教的擁護者"係你既想法
) Q! T! C6 G7 Y0 ]+ o; @3 d5 c唔好強加落別人的論點中, 混淆視聽果個會唔會其實係你??% i# U  W4 N, `! c( T0 k0 S
你原來唔只詞窮仲要充滿矛盾2 D2 @5 k3 @5 q$ [  e( A8 s- P" W% W
# @0 ^* }, P" l* }% [. P! e' S0 ^
既然你咁鍾意講條死差佬無不妥, 咁就同你講番d死差佬
! O1 M7 T, ~: C$ F/ a3 P1 e- s0 X講真差佬開槍前都要先警告, 唔係咩都可以貿貿然行動,
1 O0 W% v( \$ p) I3 [- T4 C哩d學堂都有教, 今次擺明係有人疏忽, 唔跟正常程序做野
% Y/ i4 o, `: ^d死差佬都唔係第一次, 之前都有單爆錯人門仲要打到人豬頭瀝咁,
/ L& F0 B1 B3 o; y唔通次次都係差佬一句"我咁做都係為左維護法紀為左救你"就可以衝動亂咁黎?
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-21 12:31 AM

) s, y' C0 ~' P( U3 u$ i, |- q- J1 {. V
9 {# K* S3 \) o3 K' z; D7 y& y5 c5 d% B6 t) b  C& j2 t5 S( m
你無反對別人在自己家中除衫,
1 S9 \- j5 q5 ^但係又話人一個人係自己屋企唔著衫係發姣,
# G+ T9 c, n& K+ V  n0 p除晒衫係屋企玩電腦係唔正常,
8 k5 Y* x! f, ~, w: y/ K$ p5 W- C1 ^7 A' w
講咩世界標準, 乜喺屋企著親衫褲就pk死都係世界標準?) r4 i" |& z7 }3 F" j$ f9 h
唔通喺屋企著衫褲同pk死係一回事?
! M7 n1 T8 M( Z" e, S仲有"在家除晒衫 ...
) R! g" Q/ x) W8 N7 Hjojojojoj 發表於 2009-11-21 12:21 AM
+ g' }7 s8 e+ s' b& v
乜破門入屋同開鎗的指引係一樣咩? 下次你屋企被人老爆, 係咪差佬破門入屋就叫貿然行動?
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-21 12:59 AM

# ^+ ^  `2 r9 ]% w3 u9 D乜破門入屋同開鎗的指引係一樣咩? 下次你屋企被人老爆, 係咪差佬破門入屋就叫貿然行動?+ Q% N4 i, Z2 H# B
打狗棒 發表於 2009-11-21 12:31 AM
8 d5 t# ]% G' R' B5 t2 x, c4 }* I7 H! C: c5 v
之前都講過
8 W' `3 l+ \* ]. |6 f0 F講咩下次你乜乜乜根本冇意思,& r+ D& g- Y3 p& I
你咁講我都可以話下次你屋企有炸彈,
/ Q7 o, i( v# f差佬破門入屋果陣整爆左炸到你"冚家慘",
1 M. S& P/ l* t我係咪可以恭喜你遇到個神勇既差佬你真係死得抵?
1 U2 p7 A: [/ b  ~( g/ M) n6 D" [8 X' A
仲有個重點唔係只係在"破門入屋"哩一點到,
5 p7 d6 e" q* C$ Y) \貿唔貿然行動係仲要睇埋"破門入屋"前後既行動,0 h# {( ]) M' n& H$ n5 y
而"指引一樣"亦都係同樣道理," [+ S2 E- G9 H9 }
唔係話破親門入屋就一定係差佬錯0 f. @5 G. l: n: [+ a
開鎗同上門查案都有指引教佢地點做, 但唔等於指引係完全100%一樣
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-21 11:08 AM

9 d! f! c3 G4 k' V  T) c% H, ~/ S8 Q
1 A' e+ k" ]- z- P; \6 G之前都講過' N) E8 g& s' [% S( w
講咩下次你乜乜乜根本冇意思,1 _+ h& Z, m4 c* h- K# x
你咁講我都可以話下次你屋企有炸彈, 9 L0 ~$ L, T# A7 s5 n
差佬破門入屋果陣整爆左炸到你"冚家慘", 9 d" a. Q1 h; Z3 e. |3 S; d/ h
我係咪可以恭喜你遇到個神勇既差佬你真係死得抵?
$ }1 E& V. i! [0 k
3 ]1 F" d  q) a: ?. D3 H仲有個重點唔係只係在"破門入屋"哩一點到 ...
# i5 P$ P2 X; `. Cjojojojoj 發表於 2009-11-21 12:59 AM
4 c- d. s8 h" Y) L7 L8 y( g: A
如果命運注定我俾人炸死, 我做鬼都會去搵放炸彈果個報仇, 呢d叫做"冤有頭債有主", 唔會學有d鍾意除晒衫條條fing周屋走嘅"潮人"咁怨呢個怨果個!!!
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-21 08:40 PM

; m8 z4 b$ i: e! X9 d- t/ {3 \
如果命運注定我俾人炸死, 我做鬼都會去搵放炸彈果個報仇, 呢d叫做"冤有頭債有主", 唔會學有d鍾意除晒衫條條fing周屋走嘅"潮人"咁怨呢個怨果個!!!3 q8 l  A/ W: Q" L9 Q" [5 [7 v
打狗棒 發表於 2009-11-21 11:08 AM
8 ~, f/ r! l% R7 ~& y4 {

( k; @4 t' w0 Q  U1 N9 `唔講差佬拿?- d5 g8 v2 T9 i8 p
又講番去唔著衫係度單單打打
" c' d8 B$ N! d) i- Q又詞窮?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs7/) Powered by Discuz! 7.0.0